Elsa, Allmänt

Ytterligare två bilder från kvällen igår. Hade en så härlig kväll först hos Jessica och sen hos Maja. Har verkligen så fina vänner<3
/E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Moa, Allmänt

t-shrit Gina Tricot // byxor Kappahl

Hej på er! Igår var vi hos vår kompis Maja med härliga människor och bra musik att dansa till, i det stora hela en lyckad kväll. Idag måste det sista till en labbrapport skrivas klart sen är det en lugn vecka framför oss med studiedag på fredag, ska bli så skönt!

/Moa


Likes

Comments

Moa, Mode, Inspiration

Såhär vill jag glida runt denna vinter. Jag har verkligen fastnat för glasögon just nu och om man inte har dålig syn får man köpa ett par fake. Tips för att göra en vanlig outfit lite roligare.

/Moa

Likes

Comments

Elsa, Allmänt

Har precis ätit middag på Bar och ät med släkten vilket var trevligt, nu ska jag hem och bara ta det lugnt. Så skönt att bara kolla någon film och mysa lite med hunden. Imorgon däremot väntar en del plugg på dagen och festligheter mot kvällen, trevligt trevligt.

/E

Likes

Comments

Moa, Inspiration

En av mina favoritfunktioner som instagram har kommit med är möjligheten att spara bilder i olika album. Min samling "danskt" är lite favoriter inom mode etc, en räddare i nöden när klädpaniken slår till och idéerna är lika med noll.

/Moa

Likes

Comments

Moa, Mode, Inspiration

Hej hej och äntligen fredag. Jag vill passa på att tipsa om en mössa som Elsa har köpt pga hon var så himla fin i den. Dem finns på Gina Tricot i ca fyra olika färger, den rosa och gråa är finast enligt mig. Dem heter t.om "Moa mössa", känner att den talar till mig MEN jag och Elsa kan inte ha fler likadana klädesplagg. Det finns faktiskt en gräns haha.

/Moa

Likes

Comments

Elsa, Moa, Mode

Moa / Kappa Monki, Hoodie Erdem, Byxor HM, skor Stan Smith, väska Balenciaga

Elsa / Jacka PelloBello, byxor Mango, skor Marant, väska Louis Vuitton

Likes

Comments

Allmänt, Moa, Mode

tröja - Ganni // byxor - Zara // tofflor - H&M // väska - Chloé // solisar - RayBan

Just nu är det en stor bildbrist för både Elsa och mig. Anledningen är helt enkelt november, det är mörkt när man åker till skolan och mörkt när man kommer hem från skolan. Värsta årstiden om du frågar mig.

Idag hade vi inte vanliga lektioner, istället var det föreläsning och bowling haha. Detta betydde också att jag kom hem lite tidigare än vanligt och kunde därför plugga fysik inför morgondagens prov. Nu ska jag kolla på Suits och drömma mig bort till New York.

/Moa

Likes

Comments

Elsa, Allmänt

Har alltid tyckt att det är roligt med smink och att testa nya produkter. Köpte därför för några dagar sedan en foundation från Too faced och en concealer från Nars. Båda var så fantastiskt bra att det verkligen blir nya favoriter i sminkhyllan. Ögonbrynsgelet från NYX köpte jag lite akut då jag verkligen alltid måste ha det hemma. Tycker det funkade helt okej!
/ Elsa

Likes

Comments