I Fredags åkte jag och hälsade på min älskade vän Vilma på Plusgymnasiet. Hennes modell blev sjuk på eftermiddagen så jag fick vara hennes modell. Hon jobbade på ett sår som bara blev bättre och bättre! Hon fick positiv kritik av sin lärare vilket var kul.

Efter gick vi till Subway och åt. Jag har aldrig ätit där innan så det var spännande. Sedan köpte vi godis på Tokiga Ture och en Frappé på Espresso House. Aldrig köpt något där heller så det var kul med. Hade inte väntat mig att det skulle vara så gott! Tog en jordgubb och vit choklad frappé.

Vi tog tåget hem till Nybro och gick sedan hem till en kompis. När vi hade varit där några timmar så gick vår kompis då och skulle hämta en annan "vän". Han ringde och berättade att den ene som skulle kommit tog fel tåg och hade hamnat i Karlskrona. Vi tyckte förstås att det var tråkigt. Men när vi satt och väntade i soffan så såg Vilma helt plötsligt en skepnad i glasdörren. Det var som en svart skugga. Vi blev helt vettskrämda såklart för vår kompis hade inte kommit än och vi var ju själva i lägenheten (eller?). Jag skrek och hoppade till Vilma som satt i soffan längre bort. Skuggan började röra sig framåt och öppnade sedan dörren. Där stod han som hade "hamnat" i Karlskrona. Allt var en lögn! Men varför? Hade han planerat i förväg att han skulle skrämma oss?

Resten av kvällen kollade vi typ på skräckfilm, men två av kompisarna somnade så det var bara jag Vilma och han som "hamnade" i Karlskrona som var vakna.

Idag har det inte hänt så mycket jag fick för mig att jag skulle klippa mig själv så det har jag gjort. Inget stort trimmade bara tappern lite. Och stylade mitt hår i olika frisyrer lockigt, rakt och uppsatt stod på listan. Sminkade mig också för att jag kan lixom.🍍

Men vi hörs alla babes!🍍👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Idag hände det absolut konstigaste jag varit med om. Jag och mina kompisar Ida och Julia var påväg till stationen efter att vi hade slutat skolan. På vägen möter vi en gammal tant som gick emot oss och ville prata. Julia och Ida bara fortsatte gå för de trodde att det var en tiggare. Jag stannade och talade med den äldre damen och märkte genast att det inte skulle gå bra om jag fortsatte prata svenska för hon kunde tydligen bara prata ryska. Hon gav mig en liten hårig frukt vid namn persika, vände sig sedan om och gav Julia och Ida två var. Sedan gav hon mig ett till medan Julia och Ida försökte hålla sig för skratt. Hon gestikulerade med händerna och visade med kroppsspråket att hon ville att vi skulle äta dem. Glad gick hon därifrån och vi vågade inte ens smaka persikorna. En bit längre bort slängde vi dem ifall hon hade gjort något med dem. Där vi bor kan man aldrig vara säker med sånt.

Sedan träffade jag min underbara vän Vilma som satt och väntade på bussen. Vi pratade lite om vad vi gjort och hur vi har det i skolan. Jag är glad att hon har hittat så bra vänner. Vi har alltid haft varandra och det kan ha varit svårt om man är så tajta som vi var att släppa in andra. Så det är väldigt bra att vi gått skilda vägar. Jag önskar henne all lycka hon kan få!

Men vi hörs iallafall. Kram!🌸

Likes

Comments

Hej på er. I helgen var jag hos en kompis, det var meningen att vi skulle festat men så blev det inte direkt. Jag och min kompis då hade druckit några cider. Sen var det två stycken som blev riktigt fulla. Den ena av dem gick ut i skogen och det var inte kul för vi gick efter för att få tillbaka han, men han gick bara djupare in. Någon timma senare var det becksvart ute. Min kompis hade fått i sig runt 6 cider och jag 4. Och då kom någon med idén att vi skulle leka kurragömma med dunk ute i mörkret. Och var det inte det vi gjorde sen eller tror ni. Jag och min kompis då blev hittade första rundan. Andra rundan var vi smarta och gömde oss i en hästtransport vilket var jävligt smart för det var rätt nära dunkplatsen pluss att det var ett fönster så att man kunde se ut och inte in så vi kunde ju passa på den som räknade. Nästa dag hände inte så mycket jag åkte hem.

På måndagen då sen så missade jag bussen. Det låter som att detta är en vanlig ursäkt som kanske inte alltid är sann när man väl berättar det, men nu var det så att min "väckarklocka" ringde inte och jag vet till 100% att jag hade ställt den. Jag missade en av de viktigaste lektionerna i skolan på grund av det. Fick ta igen det senare. För att fylla bloggen lite eftersom jag inte skrivit mycket alls ska jag skriva lite till senare.

Men vi hörs. Hade!​

Likes

Comments