View tracker

Glitter och en grå/lila/nude bas, älskar dem! Kan va de finaste jag har haft på länge. Förra nyår hade jag mer design och vågat men iår körde jag safe och jag total älskar de, skulle kunna gå såhär jämt!

På bilden under så ser ni hur mina naglar såg ut förra nyår, vilken tycker ni bäst om??

Likes

Comments

Hoppas ni fick ett bra slut på 2016, det hade jag. Idag ska jag bara fokusera på det gångna året, skriva ner vad som var bra och vad som var dåligt. Ska försöka se vad jag kan göra och förbättra nu inför 2017. För det ska ta mig fan bli ett bra år detta. Jag vill verkligen det. 2016 har varit jobbigt och dystert och det är just därför jag ska försöka hitta de faktorer som gjort det såhär - och rensa bort dem. Funderar på att göra en ReCap vi får se.

Önskar alla en supergod morgon och en bra start på 2017! ❤

Likes

Comments

Gjorde mina naglar julfina nu innan jul, men de har redan växt jättemycket, men de är så fina å juliga!! Men jag bokade iallafall ny tid nu på torsdag så jag ska fixa till nyårsklorna och jag tänker inte snåla med glittret det kan jag lova ;)

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Godjul allihopa! Hoppas ni haft en underbar julafton, det har jag, verkligen. Är så lyckligt lottad att ha dessa vackra människor runt om mig❤

Likes

Comments

Godmorgon på er fina!

Hallå, det är ju julafton IMORGON??? Hur snabbt har inte december gått? Jag har inte hunnit med någonting, pepparkaksslottet jag började med står utan tak och jag har varken gjort knäck eller kola. Julstämingen är inte på topp om jag säger så, men vi får hoppas att den faller in ikväll till uppesittarkvällen.

Nu är jag på jobbet, jobbar hela julen förutom imorgon då. Men jag är inte bitter för det, jag älskar att jobba så och det är så kul att tjäna egna pengar. Har ni jobb?

Vill också passa på att tacka för stödet jag fick efter mitt förförra inlägg. Ni är underbara och det värmer verkligen! Kramis!

Likes

Comments

Hej på er fina ni!

Som ni märkt har jag varit frånvarande, jag har tagit paus från allt. Bloggen alla sociala medier och livet med. Jag har inte direkt mått så bra på senaste. Jag har varit vid vårdcentralen och gjort massa tester men det enda som spökar med mig och min kropp är min (jävla) generaliserade ångest och panikångest. Senaste veckorna har varit sjuka och jag känner inte igen mig själv. Igår plingade det på dörren och jag fick sån ångest och rädsla för att öppna så jag gömde mig? Eller när jag duschar eller badar får jag panik för att jag ska svimma så jag måste skynda mig ur duschen/badkaret.

Det har känts som att min blogg blivit sämre och sämre och när jag är såhär blir jag rätt likgiltig. Det är som att ingenting betyder något, jag bara är en människa som går runt och lever men känner ingenting.

Jag är högpresterande och har mycket press, jag nöjer mig inte med B och jag har fått B på två prov denna veckan och jag blir så himla besviken på mig själv och går och klandrar mig för att jag svarat fel. Det var ett prov som vi skulle ha alla rätt för att få A, jag hade ett halvt fel, kan ni fatta va mycket det kan störa mig?

Det ska bli så jävla skönt med lov, jag ska ta igen mig så mycket, sen komma igång med skolan på riktigt igen, bättra betygen och bli bra igen. Jag hoppas att mitt mående successivt blir bättre, min djupaste är svacka är alltid på hösten. Men nu är det ju snart jul, och jag älskar julen

Tack för att ni ändå klickar er in här, prenumererar på min youtubekanal och följer mig på instagram. Blir glad av att ni finns. Jag ska försöka bättra mig, Tack

Likes

Comments

Hej på er finisar! Onsdag redan, så skönt längtar till helg!

PÅ fredag så är det det årliga lucia på min gamla skola i Sysslebäck, jag har gått på det så länge jag kan minnas och jag har inga planer på att sluta göra det heller, det är såå mysigt! 9:orna har ju egen show och sen har barnen uppträdande, det är tävlingar och luciatåg.

Idag ska jag ut på stan för att försöka hitta något at ha på mig på fredag, vill hitta något svart med spets, det är något jag verkligen saknar i min garderob, jag ska även försöka köpa den sista julklappen jag har kvar.

Vad ska ni hitta på idag? har ni sett min Vlogg sen igår?


Likes

Comments