​I onsdags hade David och jag varit ett par i 1 år, jag var helt säker på att han hade glömt bort det men på Fredagen överraskade han med en båttur med middag runt hela JBR/Marinan. Så himla fin kväll! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Låter bilderna tala för sig själv, tillbaka i Dubai med bästa gänget och hade en gryyyyym helg!

Likes

Comments

Efter ett samtal från Sverige fick jag slänga mig på flyget till Sverige i helgen, och nu sitter jag här. Tidigare idag fick jag träffa mina tjejer, drack vin, åt och snackade i flera timmar. Så tacksam att ha dessa tjejer!
Känns som att tiden stått still här i Eskilstuna, har börjat uppskatta min lilla hemstad ju längre ifrån jag flyttar från den. Ska spendera mina sista dagar med familjen iallafall, och så blir det hemfärd på torsdag kväll.

Likes

Comments

​En favorit restaurang. Åt där både Lördag och Söndag. Första gången vi åt på California Pizza Kitchen var i Kalifornien faktiskt, kärlek vid första tuggan.....

Likes

Comments

I söndags åkte vi upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. 125 våningar upp stod vi och spanade ut på våran stad i solnedgången, såg även fontänshowen ovanifrån som även är världens största fontänspel. Dubai slutar aldrig häpna mig, det är garanterat världens häftigaste stad.

Likes

Comments

Cheesecake factory ❤️ Målet är att äta alla deras smaker, har hälften kvar att äta mig igenom. To be continued med vinnaren... Spänningen är olidlig...

Likes

Comments

Igår var vi på Dubai Mall efter jobbet och fixade lite ärenden. Älskar ju verkligen Italien och när vi käkade på texas sist gick vi förbi denna jätte mysiga italienska restaurang/butik som hade massa ''stånd'' med pasta, pizza, bröd, pastries och en nutella bar där vi åt himmelska Crepes fyllda med nutella och gelato. De hade även ett stort utbud utav riktigt bra produkter från alla delar utav Italien. Eataly är en stor kedja som finns i hela världen, tyvärr inte i Sverige dock!

Likes

Comments

Blev en lugn lördag vid poolen, senare åkte vi till Dubai Mall för att käka på Texas Roadhouse. Det var magiskt gott! Köpte lite lösgodis och strosade runt lite bara, har inte lyckats hittat saltlakrits någonstans här nu och börjar på abstinens. Om det är någon som läser detta och vet vart man kan köpa lakrits i Dubai, kommentera vart!!
Idag har vi gått på lite visningar, hängt vid poolen, handla, lagat matlådor inför veckan och städat!

Likes

Comments