Annas 50 års firande, vilken fest! Så himla kul att starta semestern med en sån brakfest med hela släktträdet på plats, riktigt bra stämning hela kvällen med dans, mat och dryck i överflöd. Davids mamma fixar verkligen de mest fantastiska festerna, och denna toppade alla! Lämnade festen i två stora taxis som vi tryckte i alla tusentals blommor och paket. Tusen tack Anna för en minnesvärd kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Landade förra veckan i ett kallt och grått Sverige för ett par veckors semester. Även fast det är kallt och regnigt så är det så härligt att träffa nära och kära igen, speciellt mina två hårbollar. Dagarna kommer enbart bestå utav att ta igen tid med familj och vänner, och senare idag ska David och jag boka jul/nyårs resa till ett land jag länge velat åkt till!!

Likes

Comments

​I onsdags hade David och jag varit ett par i 1 år, jag var helt säker på att han hade glömt bort det men på Fredagen överraskade han med en båttur med middag runt hela JBR/Marinan. Så himla fin kväll! 

Likes

Comments

Låter bilderna tala för sig själv, tillbaka i Dubai med bästa gänget och hade en gryyyyym helg!

Likes

Comments

Efter ett samtal från Sverige fick jag slänga mig på flyget till Sverige i helgen, och nu sitter jag här. Tidigare idag fick jag träffa mina tjejer, drack vin, åt och snackade i flera timmar. Så tacksam att ha dessa tjejer!
Känns som att tiden stått still här i Eskilstuna, har börjat uppskatta min lilla hemstad ju längre ifrån jag flyttar från den. Ska spendera mina sista dagar med familjen iallafall, och så blir det hemfärd på torsdag kväll.

Likes

Comments

​En favorit restaurang. Åt där både Lördag och Söndag. Första gången vi åt på California Pizza Kitchen var i Kalifornien faktiskt, kärlek vid första tuggan.....

Likes

Comments

I söndags åkte vi upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa. 125 våningar upp stod vi och spanade ut på våran stad i solnedgången, såg även fontänshowen ovanifrån som även är världens största fontänspel. Dubai slutar aldrig häpna mig, det är garanterat världens häftigaste stad.

Likes

Comments

Cheesecake factory ❤️ Målet är att äta alla deras smaker, har hälften kvar att äta mig igenom. To be continued med vinnaren... Spänningen är olidlig...

Likes

Comments