New Years Eve 2017 with the best

Lite sena bilder från NYE17. Mathilda och jag styrde upp förrätt, varmrätt med catering och efterrätt, lite lekar, raketer etc, blev en väldigt lyckad kväll!

2016 var helt fantastiskt. Blev tillsammans med min bästavän efter 7 års vänskap, började året med att resa till New York och Los Angeles. Flyttade sedan ner till Lund och åkte över till Danmark flertal gånger, Davids fick en resa till Rom i födelsedagspresent som var en super mysig resa. Direkt efter det flyttade vi till Dubai, något utav det bästa jag gjort i hela mitt liv. Hade det alldeles för bra och fick vänner för livet som jag saknar ihjäl idag. Vi flyttade hem igen och nu vid årskiftet har jag bytt jobb och David åkt till försvarsmakten.

Ser så mycket fram emot 2017, har redan flera resor och även flytt planerat, ända fram till hösten. Jag har väldigt höga förväntningar och kommer att ge 200%. Kommer nu ge bloggen lite mindre tid som kanske redan märks av, jag kommer fortfarande hålla den aktiv men just nu känner jag att det finns viktigare saker i mitt liv som jag vill fokusera på.

En väldigt sen hälsning till alla, men iallafall - god fortsättning!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så varm och cozy aviator jacka härifrån!

3 advent redan! Så mysigt med massa snö, julbak och pynt överallt. Men efter December får det gärna bli 30+, julmånaden räcker gott och väl enligt mig. På måndag ska jag upp till Stockholm igen på kurs för kommande jobb. Kommer alltså inte åka tillbaka till Dubai som planerat pga olika anledningar, men är väldigt tacksam för den tid vi hade där och kommer åka tillbaka snart igen!

Likes

Comments

Säljer min grön/blåa pälsjacka i äkta päls.

Säljer den för 2500:- eller högst budande

Kontakta mig på emmapalm@mail.com om du är intresserad!

Likes

Comments

Sallad från Tysta Mari / Frukost @ Café Pom och Flora

På Hötorget i Stockholm finns Tysta Mari där man kan kombinera sin egen sallad, tar alltid citronpepparlax m. bacon / pesto / cashewnötter / parmesanost, såååå himla gott, rekommenderas! Förresten hur snygg inredning har inte Emilias lägenhet, drömmig :-)

I helgen testade vi Café Pom och Flora på Bondegatan 64, gott och jätte mysigt litet frukostställe!

Likes

Comments

CAJA BOWL

  • 100 g fryst Cajá
  • Fryst mango och ananas
  • 1/2 fryst Banan, skivad
  • 1/2 mogen Banan
  • 1/2 dl osötad Mandelmjölk
ACAI BOWL

  • 100 g fryst Acai
  • Frysta hallon och blåbär
  • 1/2 fryst banan
  • 1/2 mogen banan
  • 1 dl mandelmjölk (eller den du gillar, kokos, soja osv)

Likes

Comments

Har lääänge letat efter den en sån här jacka fast i svart. Hittade denna på ZARA, den absolut sista i hela Stockholm så var tvungen att slå till, den är sååå fiiiin

Lunch på P2 Wok @ Kungsträdgården

Pälsjacka - Gammal, från någon butik i Stockholm

Tunika - Custommade

Over knee boots - H&M

Likes

Comments

Tänkte bara flika in och kolla om det är någon som vill vill att jag ska blogga om någonting speciellt, kommentera mer än gärna isåfall!

Likes

Comments