DRÖMFOTÖLJEN!

Älskade det här caféets inredning, det var Davids faster som tipsade om det - kändes så franskt och så satt man nästan direkt på gatan och tittade på alla Parisienner. Synd att vi gick dit vår sista dag annars är det där ett café som man gärna kommer tillbaka till flera dagar i rad. Ett hett tips iallafall - la belle epoque.

​Sista dagen besökte vi l’Opéra de Paris - ​​oParisoperan. Ett måste tycker jag - den absolut vackraste byggnaden jag sett. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I Juli åkte David och jag till Paris, en julklapp som jag fått utav honom. Det var min första resa till Paris och OM JAG ÄLSKADE DET. Jag känner mig näst intill manisk efter resan, har fått för mig att lära mig franska - inreda med fransk design - äta croissanter - lära mig dricka cappuccino - dricka vin på eftermiddagarna och lyssna på fransk radio - dra in på stan med baguetter under armen och odla en fransk mustasch. Haha nej skämt åsido, men inte långt ifrån.

Jag kommer garanterat åka tillbaka inom en snar framtid, hur mysigt skulle det inte vara att va där kring jul?..

Likes

Comments

Efter ett uppehåll på drygt 7 månader har jag hittat tillbaka, jag ångrar lite att jag inte började tidigare eftersom det hänt en hel del under dessa månader men men, det är aldrig för sent. Jag är en äkta periodare tyvärr när det gäller bloggen, när jag väl kommer in i det tycker jag det är så himla kul dock!

När jag och David kom hem från Dubai förändrades en hel del rätt så plötsligt vilket vi inte var beredda på. David flyttade därför till Gotland och gjorde grund militär utbildning - Jag skaffa nytt jobb, & sedan ett till jobb, sa senare upp mig från bägge för att jag fick nytt i Stockholm - åkte till Bali, sen Spanien, senare Paris och nyligen en roadtrip genom Europa - Har även spenderat en hel del tid i Stockholm eftersom vi flyttar dit om 2 veckor.

Det har varit en väldigt händelserik och rolig vår/sommar, nu ser jag spänt fram emot ett helt nytt kapitel i Stockholm och har en hel del planer som jag ser fram emot att dela med mig utav.


Likes

Comments

New Years Eve 2017 with the best

Lite sena bilder från NYE17. Mathilda och jag styrde upp förrätt, varmrätt med catering och efterrätt, lite lekar, raketer etc, blev en väldigt lyckad kväll!

2016 var helt fantastiskt. Blev tillsammans med min bästavän efter 7 års vänskap, började året med att resa till New York och Los Angeles. Flyttade sedan ner till Lund och åkte över till Danmark flertal gånger, Davids fick en resa till Rom i födelsedagspresent som var en super mysig resa. Direkt efter det flyttade vi till Dubai, något utav det bästa jag gjort i hela mitt liv. Hade det alldeles för bra och fick vänner för livet som jag saknar ihjäl idag. Vi flyttade hem igen och nu vid årskiftet har jag bytt jobb och David åkt till försvarsmakten.

Ser så mycket fram emot 2017, har redan flera resor och även flytt planerat, ända fram till hösten. Jag har väldigt höga förväntningar och kommer att ge 200%. Kommer nu ge bloggen lite mindre tid som kanske redan märks av, jag kommer fortfarande hålla den aktiv men just nu känner jag att det finns viktigare saker i mitt liv som jag vill fokusera på.

En väldigt sen hälsning till alla, men iallafall - god fortsättning!

Likes

Comments

Sallad från Tysta Mari / Frukost @ Café Pom och Flora

På Hötorget i Stockholm finns Tysta Mari där man kan kombinera sin egen sallad, tar alltid citronpepparlax m. bacon / pesto / cashewnötter / parmesanost, såååå himla gott, rekommenderas! Förresten hur snygg inredning har inte Emilias lägenhet, drömmig :-)

I helgen testade vi Café Pom och Flora på Bondegatan 64, gott och jätte mysigt litet frukostställe!

Likes

Comments

CAJA BOWL

  • 100 g fryst Cajá
  • Fryst mango och ananas
  • 1/2 fryst Banan, skivad
  • 1/2 mogen Banan
  • 1/2 dl osötad Mandelmjölk
ACAI BOWL

  • 100 g fryst Acai
  • Frysta hallon och blåbär
  • 1/2 fryst banan
  • 1/2 mogen banan
  • 1 dl mandelmjölk (eller den du gillar, kokos, soja osv)

Likes

Comments