Favorit...

Årstid: Sommar helt klart. På andra plats kommer vår, när all snö har smällt bort.

Veckodag: Det varierar lite. Men oftast lördag måste jag säga.

Tid på dygnet: Dagen. Jag är väldigt morgonpigg och extremt kvällstrött.

Blogg: Ingen speciell, men jag har ett gäng som jag läser varje dag.

Instagram: Samma här, ingen speciell. Men roligast att se är mina vänners bilder.

TV-program: Halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock. Jag älskar matlagningsprogram!

Outfit: Basic. Enfärgat. Svart, vitt, grått.

Skor: Sneakers i alla olika modeller. Ingen överraskning tror jag hehe.

Skönhetsprodukt: Jag sminkar mig inte eller så.. Så jag vet inte faktiskt.

Parfym: Just nu är mina favoriter (jag varierar) Si, Black opium och Love story.

Låt: I will wait av Mumford & Sons är min all time favorite. Men just nu lyssnar jag mycket på Symphony av Clean Bandit.

Spel på telefonen: Kommer inte på något.. Spelar nästan aldrig mobilspel.

App: Snapchat, Spotify och Jodel haha.

Godis: Allt som är surt och lakrits.

Maträtt: Sushi. Och pappas köttfärssås, den är fantastisk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår jobbade jag 09.45-18.15, sen åt jag middag på Pinchos med mamma och pappa. Efter det mötte jag upp Joanna för vin och drinkar på Nästet. Sen mös jag med S resten av kvällen. En riktigt fin födelsedag! På lördag ska jag bli firad lite mer, på dagen av släkten och på kvällen av ett gäng vänner. Det ser jag fram emot!

Likes

Comments

Jag tyckte att dessa skor var ganska fula första gången jag såg de, men efter några veckor ändrade jag mig (som vanligt), och var tvungen att beställa de haha. Man fick även med ett par "siden"-skosnören som jag tycker är mycket finare på! De måste jag dock stryka innan de kan användas, vilket är lite drygt.

Likes

Comments

​Hur fint bor inte min farfar!?

Vi började denna dag med en promenad i det härliga vädret, sen åkte vi och handlade på några olika affärer. Utöver det har vi spelat en del Alfapet (jag älskar Alfapet, korsord och allt sådant pensionärigt, haha). Om en stund ska vi äta en god middag. Det är så avslappnade att vara här och bara ta dagarna som de kommer.

Likes

Comments

Jag vann denna högtalare i en tävling på jobbet, och den är seriöst typ det finaste jag sett haha<3.

Idag är det fredag och jag är ledig hela helgen för en gångs skull! Jag slutar kl 18.30 och då ska jag direkt hoppa på ett tåg och åka upp till farfar. Det ska bli härligt!
Jag är nervös och exalterad inför nästa vecka redan nu!! För det första så ska jag på en viktig arbetsintervju, och för det andra så fyller jag år.

Likes

Comments

Jag överdriver inte ens i rubriken, denna tröja är sååå skön! Och så älskar jag de vida ärmarna. Idag jobbar jag 09.30-21.00, sen ska jag hem och äta tacos med S. Längtar redan haha.

Likes

Comments

På morgonen i fredags var jag på en jobbintervju. Sen åkte jag och jobbade till 17.30. På kvällen tog jag och S det lugnt och började kolla på en ny serier, Bloodline. Vi båda fastande direkt, den är riktigt spännande! På lördagen åt jag och sju vänner middag på Pinchos, följt av lite barhäng. På söndagen jobbade jag i en timme (istället för fyra), älskar att få gå tidigare på helger haha<3. Efter jobbet åkte jag och S och fikade med hans föräldrar. Sen avrundade vi helgen med sushi och pizza framför Bloodline.

Likes

Comments

Jag fick hem dessa idag, och alltså.... De är såå fina!! Jag har alltid haft svårt för Puma-skor, men jag kunde liksom inte motstå både burgundy och sammet...

Likes

Comments

En klassisk gruppbild på gänget, tagen på Slick i lördags efter några shots tequila haha<3. Vi hade en riktigt rolig kväll, som alltid! Det gör ont i mitt hjärta av bara tanken på att vi snart skiljs åt, för jag tycker om dem så himla mycket!!

Likes

Comments