View tracker

Mina nya barn.

Likes

Comments

En av mina julklappar. <3 Therése är en av mina favorit-Youtubers, så jag ser verkligen fram emot att läsa denna bok.

Likes

Comments

Första dagen på 2017 inledde vi med en mysig promenad i skogen med hundarna.

Likes

Comments

Jag firade nyår i Hade med ett härligt gäng. Vi började dagen med att åka skridskor (såå kul!!), sen lagade vi supergod mat, lekte lekar och drack massor av champagne. Ett riktigt bra avslut på 2016 helt klart!

Likes

Comments

Här är två solnedgångar som Gävle bjudit på den senaste veckan, huuuuur fint?

Likes

Comments

View tracker

Idag slutade jag 12.00, då mötte jag upp tjejerna för en lunch på Java. Sen tog vi en runda på stan och köpte det sista till nyår. Efter det hämtade S upp mig och vi umgicks resten av dagen.

Likes

Comments

Finaste tjejerna.

Den 23:e firade jag julafton med pappas sida av släkten, och självaste julafton firade jag med mammas del av släkten. Båda dagarna var jättemysiga och bra! <3 På kvällen på julafton åkte jag hem till Joanna för att dricka lite vin. Vi hamnade senare på en förfest och sen på krogen. På juldagen träffades tjejgänget hemma hos Anna för lite alkohol och julklappsspel. Det var så mysigt! Även den kvällen slutade på krogen. Summa summarum: en grym julhelg!

Likes

Comments

I fredags tog jag och Emelie ett morgontåg till Göteborg. När vi kom fram checkade vi in på Gothia Towers, sen blev det en shoppingrunda på stan och middag på Vapiano. Efter ett glas vin på hotellet begav vi oss till Scandinaviun för att se Håkan!!! Man slutar aldrig att förvånas över hur fantastisk han är.. Konserten var så bra!

På lördag morgon åt vi den efterlängtade hotellfrukosten. Det var så gott att vi blev sena och fick springa till stationen och tåget haha. Nästan direkt när jag kom hem var det dags att fixa till sig, för på kvällen var jag bjuden på födelsedagskalas för Johannes och Erica. Vi hade en superrolig kväll som avslutade med dans på krogen!

På söndagen jobbade jag bara.

Likes

Comments

Ikväll har jag, Erica, Ena, Johannes och Clarre bowlat. Det var första gången jag bowlade på flera år, så det var riktigt roligt! Nu är jag hemma, men blir strax upphämtad, så fortsätter lördagskvällen med skräckfilm och mys.

Likes

Comments

Älskar verkligen kombinationen svart och roséguld!

Likes

Comments