Fick bli en ny jacka när vi ändå var på ärende till Västerås.
Då inget apotek i hela Eskilstuna hade vortex inhalationshjälpmedel till 2-4åringar fick vi åka till Västerås för att skaffa detta hjälpmedel till min lilla kille som fått astma. Nu kanske han äntligen kan få må bra någongång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

precis kommit åt bilderna från min kamera. bättre sent än aldrig..
från mitt julbord hos mig. vad är mysigare än att fixa och förbereda inför en massa gäster hemma hos sig.

Likes

Comments

En helg med honom för några helger sen.
En spasvit, med bubbelpool och bastu i rummet. Dessa dagar med honom, som jag uppskattar och älskar dem. Restaurangbesök, hotellvistelser, fotbollsmatcher. varendasak med honom. som jag älskar denna kille, för allt han gör. inte bara för detta ovan utan för allt annat. skulle kunna skriva hur mycket som helst om just honom för allt han gör och hur bra han är för mig, för oss. världens bästa.

Likes

Comments

började dagen 06.30 med lek.
bakade grötmuffins. en favorit här hemma.
Tog sen en morgonpromenad till mitt jobb  för att hämta biljetterna till babblarna. hem och äta mellis. hemmagjord smoothie och smörgås och mysa framför film.
Vi hann även med att dammsuga innan mormor och moster kom.
ner på stan för McDonalds lunch och sedan babblarna konsert. så populärt av Lilleman.
han somnade gott kl 18 i soffan

Likes

Comments

Jag får ofta höra "hur har du råd med det?, hur kan du göra så mycket? Hur kan du göra si och så"
Bara för att jag har det yrket jag har och har bott där jag bott i en väldigt dyr lägenhet som många vetat om, att den varit väldigt dyr. & att jag dessutom varit ensamstående mamma väldigt länge.

Jag känner att ska jag på riktigt behöva redovisa min ekonomi för alla? Ska jag behöva förklara alla mina köp och handlingar och val jag gör i livet?
Jag är väldigt sparsam och ekonomisk. Jag köper ofta inte saker till mig själv. När jag väl köper något till mig själv ja då blir det oftast något lite dyrare för jag oftast inte handlat något på ett tag. Vill jag ha en dyr väska så kan jag spara till det om de är så.

Idag fick jag en kommentar av en kollega t.ex. KÖPTE DU EN VÄSKA FÖR ….kr ?!! ja, det gjorde jag. Då frågade kollegan. & hur har du ekonomi till det?!!! Inte ens jag har det svara kollegan. Nej det handlar väl om prioriteringar i livet, vad man vill lägga pengar på. Då menar kollegan på att jag lika bra kunde åkt utomlands istället för pengarna. Ja absolut. Fast nu ville jag inte det. Utan jag ville ha väskan. Och kollegan undrade fortfarande hur jag som är mindre utbildad än hen har råd med denna väska när hen inte ens har det. Då känner jag bara vadå nedvärderande och dömande mot mig som ensamstående mamma och mot min lön och mitt yrke för hen tyckte även det var viktigt att påpeka att hen tjänade dubbelt så mycket som mig.

Ibland känner jag bara att folk är så dumma och elaka. Jag har tjänat ihop mina pengar själv och jag gör vad jag vill för dem och jag jobbar hårt för mina pengar. Jag jobbar extra pass i månaden och vill jag ha något så spar jag till det, precis som alla andra antar jag ? Så varför ska det alltid bli så stora diskutioner om allt jag gör????

Likes

Comments

Instagram