View tracker

att vara sjuk och jobba är inget jag föredrar men vad gör man inte.. Fick hem en sjuk liten kille från sin pappa. lämna en sjuk kille och fick tillbaka en sjukare. feber, hes, hostig halsont. stackarsliten.  ingen sömn härinte ytterligare på några nätter. småbarnslivet rockar ibland speciellt att vara ensamstående och jobba heltid. tänkte försöka få in några extra pass innan denna månad är slut får se hur det går..

Likes

Comments

mitt hem, endel av mitt vardagsrum. fick denna vackra ljuslykta häromdagen. bokstavligen älskar den.

Likes

Comments

När kommer den tid och den personen som får en att känna sig helt trygg? Relationer är det osäkraste jag vet. Man kan vara säker på så mycket annat, på hur mycket ens familj verkligen älskar en eller hur ens vänner faktiskt bryr sig om en.. hur störd man än är. Hur trasig man i vissa perioder än må vara eller trots det faktum att man ibland visar fler dåliga sidor än bra. Men kärlek, detta livslånga ämne.. så osäker i om någon kan vara fullständigt galet kanintelevautandig- kär i mig? Känns så långt bort. Att man kan vara säker på så mycket, men så osäker på annat. Jag undrar när eller kanske om jag någonsin kommer lita på att någon är helt och hållet kär i mig. Som tycker att jag är rolig eller smart eller härlig (eller förhoppningsvis alla tre) men också den sexigaste tjejen han vet. Det är så svårt att lita på kärlek, man kan vara så hundraprocentigt säker på sina egna känslor men totalt osäker på någon annans. Inte konstigt, de går varken att ta på eller se på eller bevisa. Det går bara att försöka lita på. Jag antar att man måste satsa för att vinna. Jag spelar aldrig högt i livet, tycker inte om casino eller tävla om pengar, är för feg när det kommer till aktier och har bundit räntor på mina lån. Föredrar att ha stenkoll på min ekonomi. Riskerar aldrig materiella ting men riskerar allt i kärlek, att man kan fungera så....

Likes

Comments

jag kom in på en högskoleutbildning som jag idag tackade nej till av personliga skäl. som var det bästa för mig, min son och min hälsa just nu. måste få klart allt kring min sons pappa först innan. det tar för mycket på mina krafter.
Måste tänka och få klart allt innan, allt är för stort just nu kring detta.
har fått sådan huvudvärk och imorse blödde jag näsblod från ingenstans. så känner att jag måste trappa ner på mitt tempo. min son är viktigast. Han behöver mig mer än allt annat. Han kommer alltid i första hand för mig, alltid.

Likes

Comments

View tracker

står inför sjukt svåra val. val som måste avgöras imorgon innan kl 12

Likes

Comments

köpte två knoppar igår till min hall. eftersom jag inte har plats med någon klädhängare så fick denna lösning bli bra. Tycker faktiskt det vart bra. Lillemans overall och min jacka får plats. enkelt men snyggt.

Likes

Comments

dessa gröna smoothie är ju lite to die for. så goda och uppiggande.

Likes

Comments

Instagram