View tracker

har städat och donat hela dagen samtidigt som jag hunnit med några filmer. super mysig dag. älskar mitt sovrum, super mysigt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

perfekt mellis

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

"jag tänker på hur vi målar upp bilden av första gången. Första dejten, första natten, första kyssen.

Hur vi alltid pratar om hur härligt det är i början och med pirr i magen. Hur människor som gifter sig får panik för att se aldrig med kommet att få uppleva första gången med någon ingen.

jag förstår inte det där.

Jag hatar det första telefonsamtalet, den första dejten, den första morgonen. När man är så nervös att man inte kan äta för man är rädd att säga fel så han inte tycker om. När man säger saker som inte alls är jag och använder ett kroppsspråk man aldrig använder annars. visst är det något speciellt med den första blicken och fjärilarna i magen är väldigt härliga.
Men när det är på riktigt så finns ju fjärirlarna kvar långt efter första gången och blickarna blir inte mindre intensiva för att det är samma ögon varje dag. Jag tycker tillsammans på riktigt och länge smakar bättre än i början. När man kan varandras dofter. Känner varandras smaker. Kan födelsemärkenas placeringar utantill. När man inte tänker utan bara är med någon annan. Det är det bästa. För när det är rätt blir kyssarna bara bättre. Fjärilarna bara fler. skämten bara roligare. Jag gillar inte i början.
Jag gillar när man vet och känner och kan. "

Likes

Comments

en resa just nu, till ett varmare land hade varit så skönt.

Likes

Comments

Instagram