i fredags och idag gick jag och N till gymmet och tränade. Fy tusan vad skönt och roligt det är. Har bara sedan jr kom tränat hemma och gått promenader. Men att komma iväg till gymmet och träna med ordentliga vikter och med någon som verkligen kan är så ruskigt kul! Som jag saknat att gymmat.

Började denna dag med en promenad i spöregnet till lekparken där vi mötte upp min mormor. Vi lekte i regnet innan vi gick till affären och ytterligare en promenad. sen hem. sen hörde min syster av sig så vi gick till vårt jobb. avslutade kvällen med gym och sallad hos pappa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

som jag längtar till semester nu. den kommer så lägligt. fyra veckor. bara några pass kvar på jobbet sen så. och hösten kommer bli så spännande med så mycket nya förändringar. Är så taggad på livet i höst.

Likes

Comments

när han, denna lilla kille ber om att få ha sig skjorta 😍
Tänk att jag snart i 3års tid har fått följa dig. Det är en magisk känsla, att upp sitt barn bröstet, höra han skrika för första gången.
Tänk att jag, just jag ska få uppleva livet tillsammans med dig. och tänk allt vi redan lärt och sett och hur mycket mer det kommer bli. Första gången du sa mamma. Första gången du sa mamma ekkar dig. Dina första steg. Jag har tröstat dig när du gråtit och jag har varit vaken med dig de nätter du inte funnit ro och inte kunnat sova. Att se dig växa och utvecklas är så mycket i mitt liv. det är det bästa jag vet. Att jag kommer att följa dig tills mitt hjärta inte längre orkar slå.

Många tror att livet som ung förälder är jobbigt. jag tycker det är bland det bästa som finns. jag var 21 år när min son kom. Det handlar inte bara om bajsblöjor, kräkor och spyor. Det är så mycket mer. all denna lycka ett litet barn ger. skriker barnet är det min uppgift som förälder att finna vad som är fel. Det är ett barns sätt att kommunicera på att något är fel. Kanske tycker barnet att det är varmt, eller har barnet ont i magen? barnet skriker inte bara för att utan barnet skriker för att tala om att någonting är fel.
Att få vara med som förälder och upptäcka allt i ens barn ögon för första gången att få vara med och se allt ett barn lär sig att få vara med i deras kunskap och utveckling. jag älskar mitt liv som mamma. finns ingenting jag skulle byta bort mot det. han är det bästa som finns. min glädjespridare, min lycka.

Likes

Comments

Lager 157 har 3-pack kalsonger till barn för 60 kr. Hur billigt?? dessutom stilrena och fina! köpte alla tre olika som fanns så 9 par kalsonger fick han nya idag. Det är något som verkligen går åt här hemma.

Likes

Comments

spenderades med min lilla syster och min son på sagostigen.

Likes

Comments

Livet med dig. så mycket glädje du ger. Du är så fin på alla vis. Du får så mycket beröm förskolan. att du är så omtänksam. Du är artig. Du sprider så mycket glädje omkring dig. Du är det bästa i livet . min lilla kille. Du är duktig. Du vill lära det livet har att ge. Du vill hjälpa att tvätta, laga mat och handla. är någon ledsen vill du ge din napp. Du hälsar alla som går förbi. Du säger tack för det du får och tack för maten när du ätit. att se dig växa och utvecklas till en egen individ är det bästa jag vet. och när du säger älskar dig mamma. mitt hjärta smälter.

Likes

Comments

Igår gick jag och Lilleman en pw till vilsta för att möta mamma, Sara, Jocke och Linnea. gick där någon timma innan N hämtade oss.
åkte till mins svärföräldrar och lekte innan vi åkte hem och skulle göra oss iordning. Då somnar Lilleman mitt bland sina leksaker. lyfter upp han i sängen så han och N vilar lite innan det är dags att ta en promenad tillbaka till svärföräldrarna för grillat med ett annat par. super trevligt.

söndagen har bjudit på: hämtat paket från hm. gjort massor av pannkakor. melwins låtsas kusin, morfar och Carola kom över även melwins moster. För lek. När dem gick hem tränade jag lite hemma innan vi begav oss ut på en pw och ett stop i lekparken. snart kommer melwins mormor och hämtar honom. han ville titta på sin moster när hon spelar fotboll. Då kan denna mamma städa och laga matlådor till veckan. perfekt han får super trevligt medans mamman gör en massa tråkiga måsten.

Likes

Comments

Instagram