& där blev han dålig i sin astma igen. Lämnade han imorse på förskolan, fick ett samtal 1 timma senare att han inte mådde bra i sin Andning, då han kräktes för han inte fick luft. Så jag fick åka och hämta han. Vi har precis börjat med hans inhalationer igen då det varit bra under sommaren, men nu är det inte alls bra. Plus att han är förkyld så detta blir ännu värre då. Fick ordination att börja med hans inhalationschema igen. och uppmanades att söka vård om hans mediciner inte hjälper. Så nu är vi tillbaka. Han kommer att bli hemma resterande vecka. Så han hinner vänja sig. Nu har han inte haft så svårt med andningen sen jag hämtade han imorse. Men vet att på Förskolan är det ett helt annat tempo så hemma med mamma är bäst!
Att se sin lilla kille inte få luft emellan åt är jobbigt och tufft, då han även ibland stoppar sina fingrar/napp i halsen för han får panik och inte får luft. Att se han uppleva det och se skräcken i hans ögon gör ont i mitt mamma hjärta. Som tur är har vi inhalation VB, och även morgon och kväll.
Nu håller jag tummarna för det bästa.

Likes

Comments

Jag minns det som igår. det var kallt ute. Vi gick in. skulle prata om allt eftersom du varit borta ett tag. du tappade det. du drog mig ner i sängen och försökte få av mig mina kläder. Jag var så arg på dig och ledsen. du höll mig fast. Jag sa nej och försökte ta mig loss. du tog tag hårdare. Fick in din hand innanför mina byxor. Jag minns inte hur men jag vet att jag kom loss. Jag sprang därifrån, till min bil, fort och grät. Jag som verkligen gjort allt för dig, ställt upp när ingen annan funnits där. när du behövt en vän som mest. Jag satt där, vid din sida. aldrig någonsin hade jag kunnat räkna ut detta. Jag berättade aldrig. inte ens för min mamma som jag berättat allt för. Jag skämdes och skäms än idag. Jag har inte ens än kunnat berättat detta för min mamma. Hon som i stort sett vet allt om mig, hon är den jag alltid ringer när det är något. Hon fick aldrig veta detta för jag skämdes och skämsenormt över detta.

Likes

Comments

alltså detta.
hemma gjord het thailändsk räksoppa. så god.
efter kött och gratäng.
valde mellan detta eller restaurang. helt klart detta.

Likes

Comments

denna promenad var målet springa i vattenpölar. en nöjd kille som sprang och hoppade i vattenpölar innan vi gick hemåt för att åka till Västerås för lek med sina låtsas kusiner. en nöjd kille som absolut inte ville åka hem.

Likes

Comments

Likes

Comments

började dagen med en löprunda. sen vidare till mamma för brunch då hon fyller år.

Likes

Comments

Instagram