köpte mina hårprodukter som ni ser i tidigare inlägg från lyko. verkligen älskar dem. när vi väl var inne i butiken passade jag på att fynda nu eyeliner och foundation. Fick då en goodiebag med super bra grejer i. ÄLSKAR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

köpte nytt schampo idag på lyko i Eskilstuna. Älskar det redan, bara doften är helt fantastisk!

Likes

Comments

Hur ska man någonsin veta vad man ska göra i sitt liv, det känns som man hela tiden hamnar inför svåra val.
Kommer in på utbildning, tackar nej. Ångrar mig. Jobbar kvar. Får nytt jobb, tar det. Säger upp mig från min trygghet, min fasta tjänst. Söker skola igen. Kommer in. Precis köpt hus. Det känns som att allting hela tiden blir fel. Har ett jobb jag verkligen trivs med, dagtid, inga kvällar och inga helger. Men samtidigt vill jag använda min kompetens. Känner att jag kan mer än vad jag idag är utbildad till. Trodde aldrig jag skulle säga det om mig själv. Något bra, något positivt. Men det gjorde jag precis. Nu vet jag absolut inte hur eller vad jag ska göra.

Likes

Comments

shoppat julklappar nu på kvällskvisten. Lika svårt varje år. Men tror det kan bli bra. Mina systrar och deras pojkvänner som är svårast.. 😴
Men något kommer jag nog på, så småningom. Alla andra börjar bli klara.

Likes

Comments

på Kolmården 

Likes

Comments

Om jag älskar mitt jobb, mina kollegor och mina arbetsuppgifter.
Jag har nu sagt upp mig från infektion-/och lungkliniken. Har stått mellan ett svårt beslut, då jag älskat patienterna där, läkarna, sköterskorna och vissa av undersköterskorna.
Men jag trivs så himla mycket där jag är idag, att få vara en del av en akutmottagning, där det kan gå otroligt snabbt till att vara lite lugnare. Då man alltid ska vara på sin vakt. Jag lär mig så mycket varje dag inom mitt arbete men även med patienter. Jag har korta möten med patienter, men man lär sig så mycket av dem, på något sätt får man en så himla bra kontakt med patienterna. Jag får ansvar över vissa saker på kliniken, jag kommer nog aldrig sluta lära mig om detta. Jag får även med min kunskap lära andra, från mina tidigare erfarenheter. Vi träffar allt från barn, ungavuxna, ungdommar, vuxna och äldre. Dessutom att detta jobb endast är måndag-fredag. Det passar mig så bra, inga helger, inga kvällar. så gissa om jag trivs.

Likes

Comments

en super nöjd kille efter sitt dinousarie kalas, kom ca 30 personer så det var verkligen fullt hus här, men så himla mysigt. Vi är så oerhört tacksamma över er alla fina människor som finns i vårt liv. han fick verkligen hur mycket presenter som helst och super fina saker. tusen tack till alla som som och ville fira min lilla kille

Likes

Comments

startade dagen med en pw på 3.3 km även i morse. super skönt

Likes

Comments

Instagram