Träningskort, träningskort och träningskort. behöver jag säga mer? det jag önskar mig allra mest just nu, att få komma igång med träningen. mår så bra av det. tränar hemma. går promenader och cyklar. men vill lyfta lite skrot också

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså, att få hem detta presentkort från sitt gamla jobb. Min älskade kirurg avdelning, som jag saknar er alla. Mina fina kollegor. Ibland var jobbet tuffare än andra dagar, men tillsammans med er blev kändes allting alltid så bra efter. Bästa 9an

Likes

Comments

neccersär

schampoo, balsam & hårinpakning från schwarzkopf

foundation från clarins

serum oil från biotherm

Likes

Comments

Varsin frukttallrik framför teletubbies, kvällsmys med min lilla prins.
vi har vart och klippt prinsen, hans moster och morbror Joakim var med och hjälpte. det blev såååå bra. super nöjd denna gång med frisören och frisyren.

vi brukar gå och klippa honom. men denna gång blev jag så nöjd.

Likes

Comments

ekologisk grönsakssoppa har jag gjort kvällen till ära, den blev super god.
brukar försöka handla ekologiskt så gott det går. tycker det är så fräscht.

Likes

Comments

Denna lampa från rusta, i största storlek önskar jag mig något så enormt mycket. skulle göra sig så fin i min öppna planlösning.

Har idag satt upp min marmorspegel i hallen och satt upp min stora klocka på min tegelvägg. börjar verkligen få det ännu mer hem trevligt. bara älskar denna vindsvåning. så ljus, så öppen och så ny och fräsch.

Likes

Comments

​Denna kvinna alltså, min största förebild, min mormor, min sons gammelmormor.
Hon finns alltid här för oss alla. Att få se henne med min son, att hon får se och vara med i min sons uppväxt. Att hon får uppleva det och han får uppleva henne. Det är bland det bästa jag vet. Kärleken mellan dem två, aldrig sett något vackrare. Min fina mormor. 

För denna kvinna kommer jag gå genom eld om det behövs. Världens vackraste, omtänksammaste människa. Vad skulle vi göra utan dig? 
Att få spendera lediga dagar med dig, att komma över till dig närsöm. Envis är du. Men du är vår bästa. 

Som jag älskar denna kvinna!


Likes

Comments

"Man kan skratta fast man inte menar det. Man kan kyssas utan att känna det. Man kan ta på utan att vilja. Man kan ge komplimanger som inte betyder något.


Men man kan också skrika när man är förbannad. Gråta när det gör ont. Undvika när man inte klarar.

Det viktiga är att inte glömma bort vem man är. Att lite på att ens vänner talar sanning. Att titta på sig själv i en spegel och tycka att man är rätt bra. Att våta tycka om och framförallt tycka rätt. Att våga ta steg som gör ont. Att tillåta sig själv att må bra.

Det är alltid lätt att predika men svårare att leva efter"

Likes

Comments

min mage, den värker så jag vet inte vad.
förmodligen är det magkatarr pga stress.
har varit så sjukt mycket i mitt liv som legat och stressat mig. men nu börjar bitarna fall på plats. radhuset i Nyköping är helt färdigt. min årsredovisning är snart klar, behöver endast få in dem sista papprena. sen kan den skickas in och jag är färdig med även detta. som detta har legat och gnott i mitt huvud hela tiden. men snart är allt det över.

mitt jobb trivs jag mer och mer med. jag fick även en tillsvidareanställning där efter 1 månad. så himla lycklig. löneförhandlade idag, även det gick så bra.

imorgon är jag och jr lediga. vi ska ha en kanon dag, men först ringa lite samtal och besöka banken. sen ska vi mysa och ha en superbra dag för sen är det dags för pappahelg.. dessa helger dödar mig.. att vara utan sin son. vi som annars sitter ihop.

Likes

Comments

Instagram