Header

Yo! Längesedan sist. Allt bra med er?

Sitter just nu på geografilektionen med Anna och arbetar på vår debatt om Kinas naturresurser. Är så fruktansvärt taggad på lunch...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I höstas körde jag kick-boxning och tyckte det var så roligt! Det tråkiga med kick-boxningen var inte blåmärkena (tyckte det mest var lite coolt, heh) utan det att man lite måste förlita sig på att en kompis kan gå med en. Ja eller så är jag bara en tönt som inte vågar gå själv. Men alla övningar baseras på att man är två och två och jag tycker själv i alla fall att det är lite jobbigt och att boxa till en främling haha. Ska försöka hitta en ny kick-boxnings polare... Annars har jag funderat på att börja yoga mer. Gått på nått pass då och då, senast var bikram yoga. Svettigt är bara förnamnet. Gick morgonpasset på en fredag och man var så pigg och fräsch efter.

Såå nu har jag lite beslutsångest här. Känns extremt att börja med både kick-boxningen och yogan på direkten...

Längtar även extremt mycket till våren när PWs runt djurgården blir av minst en gång i veckan. Bästa som finns!

Likes

Comments

Känner mig så äckligt slutkörd. Har ingen lust med något. Jag är en person som annars är väldigt driven. Hade bra betyg i 1an och klarade samtidigt att festa och jobba på helgerna. När jag bara läser det där känner jag för att dra täcket över huvudet och bara sova.

Jag undrar verkligen när det vänder. När motivationen ska komma tillbaka. För just nu är det bara jobbigt. Det blir ju bara en stor ångest bubbla. Målet med denna termin i skolan är att komma på banan igen. Börja få tillbaka någon slags bra vardag. Ska ta tag i skolan seriöst igen, tränaaaaa(!!) och försöka att inte planera in för mycket saker. För det blir för mycket och slutar bara med att jag bangar allt.

Imorgon börjar detta!!! SKA hålla det. Kommer ju självklart inte sluta umgås med vänner osv. Då skulle livet bli himla trist och jag blir lätt rastlös. Men ska ägna helgerna mer och sånt och vardagar åt skola...

​Nu ska jag sova! Godnatt!!

Likes

Comments

Fredagen började med middag hemma, familjen och morfar. Efteråt var det snabbt in i duschen och ut till Danderyd. Vaknade på lördagen upp hemma hos Henny på Lidingö. Vi åkte först ut till Elfvik för att fota den fina utsikten och sedan förbi Ekholmnäsbacken där vi hängde ett tag med Filip. På kvällen var vi först hos Henny och avslutade kvällen i Saltis. Söndagen hände det inte mycket på kan jag säga er. Så fruktansvärt slutkörd och trött... En riktig kortsammanfattning fick detta bli! 

Likes

Comments

I tisdags var jag på Moderna Museet med min käre morfar. Vi var mest där för Olafur Eliassons utställning. Jag är inte så insatt men tyckte den var givande ändå. Coola miljöer. Sen kolla vi lite andra utställningar och jag hitta en riktig ögonsten. Den turkosa tavlan!!

Likes

Comments

Sista lektionen och 10 min kvar... Börjar bli riktigt rejält seg i huvudet efter den här dagen. Har oturen att ha mina tuffaste dagar mån, tis och fre. Men men what to do!

Efter skolan väntar plugg, middag och museibesök med min morfar. Vi skulle egentligen gjort det i söndags men var för trött, heh. Men vi kom båda överens om att det är bättre att ta det på en vardag. Helgerna är redan roliga som dem är. Det är som att jag gillar att äta ute på vårdager mer.

Nu ska vi packa ihop, puss!

​Riktigt pigg och fräsch! ;)

Likes

Comments