Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tröttnar aldrig på alla roliga och fint fixade födelsedagsdrinkar. Ett mycket bra koncept enligt mig, kul grej att klä upp sig lite mer till. Annars blir det så, i alla fall för mig, att man kör en mer basic outfit om man ändå bara ska till Taverna. Bilderna ovanför är från några av 2017s event med massa fina och roliga tjejer. För så är det ju såklart också. Att det är gänget som gör stämningen!

Likes

Comments

Så skönt att inte tusen plugg deadlines den här veckan. Eftersom jag även börjat bli snuvig ska jag verkligen ta det lugnt och somna tidigt om kvällarna. Alltså blir det ingen lill lördag imorgon för min del. Ska skriva gymnasiearbete och fixa Heart Project grejer.

Hur fint var det inte utanför skolan påväg hem idag?

Likes

Comments

Verkligen inte varit min dag. Har varit lättstött och irriterad över det mesta och vädret har gjort mig ännu mer irriterad. Skulle även fixa bibliotekskort efter skolan, då är det ju såklart så att just det biblioteket jag ska låna böcker på till mitt gymnasiearbete inte har samma lånekort som stockholmstads. Så sur och blöt gick jag hem utan lånekort. Nu har jag precis duschat och tänkte lyssna på Alex Schulmans nya bok. Började lyssna igår och redan efter 30 min fastnade jag.

Brukar när jag lyssnar på ljudböcker sitta och färglägga bilder på en app som heter Recolor eller spela 1010!, så avslappnande!

Likes

Comments

​Om ni inte varit på fotografiska och kollat på Anton Corbjins utställning borde ni verkligen ta och gå dit! Var där med min morfar förra lördag och det var verkligen många bra bilder, med betoning på många... Tar ett tag om man vill ta in allt. Men extremt värt ett besök!

Likes

Comments

Ska jag vara helt ärlig är jag rätt usel på att träna, har perioder. Är bäst under dem ljusa och torra tiderna på året. Är ingen gymfantast. Utan enligt mig så är dem bästa ställena att träna på Djurgården och Ekholmsnäsbacken. Ekholmsnäs kan du dock bara utnyttja när det inte en är skidbacke. Men det är perfekt att jogga/PW upp och sen köra styrka på toppen. Sen slår inte mycket Djurgården. Det finns inte många finare plaster enligt mig. Bästa PW/jogging stället.

Likes

Comments

Inte mycket som stuckit ut ifrån hur mina måndagar brukar se ut. Lektion efter lektion. Hade dock möte med studentkommittén efter skolan, så det var väl något. Är riktigt taggad på allt vi ska hitta på! Ska bli så spännande/kul/läskigt att ta studenten. Vad ska man göra efter liksom?

Något skönt är att jag är klar med allt plugg tills imorgon så nu ska jag kolla på Gilmore Girls. Min moster tipsa/tvinga mig att kolla på det. Återkommer om det är något värt att kolla på.

​Tänk att jag klaga på vädret när jag tog denna bild i somras...

Likes

Comments

Grått och tråkigt väder... Men alla träd är ju i alla fall hur fina som helst just nu.
Väntar atm på bussen till skolan. Ska bli så skönt med lov nästa vecka!! Så det är bara att kämpa igenom det sista nu. Börjar med att checka av ett filosofiprov idag. Ha en mega bra måndag trots det gråa kalla vädret!

Likes

Comments

Kommer jag orka? Vill jag? Tänk om det blir dåligt?

Många frågor som ställs inför detta. Men samtidigt kan man inte låta dem negativa tankarna ta över. Jag, som många redan förmodligen vet, kanske inte är den typiska bloggtjejen. Men jag har känt under den senaste tiden att jag vill ha ett ställe att uttrycka mig på. Att skriva ner tankar. Att få dela med mig av inspiration. Att med så många som möjligt få berätta om vad jag tycker och tänker och känner.

Så välkommen till E.BERGSTRÖM 2.0!!

​Jag och Andreas söta lilla valp Dea för någon vecka sedan.

Likes

Comments