Header

Sitter och käkar i sängen, överraskade? Inte min säng då, vill jag tillägga. Knaprar morot som om hela värden hängde på det, kiwi och äpple med citron på finns också där. Samt ett glas av pappas huskur, så nu slipper jag förhoppningsvis förkylningar. Har duschat också, och bakat frallor. En sådan ligger redan i magen. Försöker komma på andra tankar då jag inte längre kan förneka nervositeten inför morgondagen. Har saknat mina vänner en hel del och till och med skolarbetet (känslan att få göra något av betydelse). Men första dagen är första dagen, och första dagen är alltid jobbig, sedan blir det bättre, Ska hur som helst bli skitkul att komma igång igen!

Likes

Comments

Hoppade i träningskläderna (just nu kändes det mysigare än pösiga hängbrallor aka mjukisbyxor) och installerade mig i Sofias sköna säng. Igår kväll flyttade vi hennes lilla tv så den nu står framför sängen, perfekt för mysmornar som denna. Kopplade in datorn precis och tänker haka på gratisperioden på Cmore för att kunna se Gåsmamman 2, sedan säger jag upp kontot. Alltid hehe. Såg dock nu att det inte verkade finnas någon gratisperiod???? Jaja, kommer nog på något.
Kan inte sätta igång någonting ändå förens jag har gått en sväng med Ally som jag höll glömma bort, det hade varit skönt hehe. När man helst av allt bara kryper ner i sängen står hon där och piper så måste man gå emot varje liten cell i kroppen och släpa sig ut i stormen. Och vi som till och med funderar på skaffa tillökning i familjen. Gud hjälpte mig.
Xx dramaqueen

Likes

Comments

Idag är jag så trött på det här livet, den här sjukdomen och allt som hör till som det bara går. Tänker ge skiten en stor käftsmäll genom att käka em-mellis till magen sprängs. Är atm inne på min tredje (läs femte) riskaka med PB samt finncrisps som jag just nu har en förkärlek till, två skivor av mitt bröd med ost och tomat samt äppelbitar med kanel.

Det känns så jäkla bra, jag är färdig med det här nu. Bye bitch.

Likes

Comments

Hallå på er!

Är lite casual köldskadad och traumatiserad efter min lilla olycka på trappen upp till ytterdörren, annars är det bra! Bästa jag trampar ner i pappas skor för en liten sväng ut till brevlådan. Glömde visserligen bort att vår uppfart blänker sådär fint av glansis, så efter andra steget ligger jag på rygg, hehe. Svor som bara den och förhoppningsvis var det bara Ally som var där och fick bevittna.

För övrigt har jag känt mig på hugget idag. Hade en sentimental stund på morgonen där jag bläddrade igen lite bilder som ligger mig varmt om hjärtat, sedan gick jag vidare. Gjorde i ordning en ordentlig och god frulle med gröt och surdegsbröd. Alltså lever för gröt-mornar. Varenda jäkla gröt som finns på jorden, jag älskar den. Har även suttit med Allison i hamnen och vaggat henne som en liten bebis, för hon är ju det. Min fina, fina lilla bebis.


Likes

Comments

Hamnade uppe på rummet, i sängen. Precis avslutat kvällsmelliset, favoritsmoothien, för lite tyckte pappa.
Stämningen är skevare än "vi kan väl ändå vara vänner" och luften är iskall, tunn som is.
Jag känner mest skuld och är lite trumpen. Skuld, för det är ju mig det bråkas om.
Jag är bara i vägen och tar för mycket uppmärksamhet.
Det är ingen som bokstavligt talat formulerat sig så,
men jag fattar ju.

Läxa?

Vara hemifrån så ofta jag bara kan.
På något sätt ta mindre plats.

Likes

Comments

Imorse tog vi farväl av allt som hör julen till. Ljusstakarna försvann från fönstren, likaså julstjärnorna. Granen åkte också ut, även om varenda litet barr envisades med att stanna inomhus. Känns faktiskt riktigt skönt att gå vidare mot ljusare tider och lämna förra året bakom sig. Fick lite nytt hopp och energi efter dagens långpromenad då solen kikade fram, en lång stund faktiskt. Tänkte på allt jag vill göra framöver och längtar särskilt efter det att man kan sitta på balkongen i vårsolen. Och längre dagar!

Likes

Comments

Att det är 13 januari är något som skulle satt nålar i mig för sisådär tre år sedan, idag är det bara något jag kom på mig själv att skratta åt. Två senaste tillfällena har varit hur bra som helst, så förhoppningvis slipper jag diverse "överraskningar" denna gång också.

Schemabrytande idag blir en tur in till stan med pappa. Har inte fått klartecken än om vad vi ska göra men det lutar mot Waldemarsudde eller promenad på Djurgården. I vilket fall som helst längtar jag efter att komma hemifrån, och kvalitétstid är bara ett plus!
Åh, imorgon ryker en stor del av det slitna fågelboet på mitt huvud. Kräver en förändring!


Likes

Comments

Dagen har varit en påse pick and mix. Har gått utanför dörren vid två starka tillfällen då jag och Ally traskade en sväng runt kvarteret. Sedan bar det in i värmen igen, fortfort. Har vågat mig på att prova illustration och gjort pastapesto till lunch (vad är egentligen bättre?). Laga och äta risgrynsgröt har jag också hunnit med och just nu ligger ett bröd och jäser i ugnen. Wifey haha???

MEN, jag har äntligen fått mejl från skolan med förslag om hur vårterminen ska läggas upp. Förslaget lät bra tycker jag, dock går det inte att ärligt avgöra tills jag faktiskt provat det. Nästa vecka börjar det i alla fall. Antydan till ångest, nervositet och spänning var det första som slog mig. Ändå är jag supertaggad, har ju faktiskt inte varit där på väldigt länge... Börjar bli dags nu.

Likes

Comments