Header

Jag behöver mer tid

Recently

Wings

Som rubriken lyder, denna helg har innefattat många fina stunder. Inledde fredagskvällen med 3-rätters och härligt sällskap hos Trossmarks. Åt världens godaste svärdfisk(!) och bara hade riktigt mysigt, var så glad. På lördag morgon användes kamerorna flitigt och en HEL del bilder blev det. På Santos, på varandra, på balkongen, på kaffet. Haha. Hängde med till Östermalm för att vara smakråd och gick längs strandvägen bort mot motorbåtsklubben för en fika i solen. Helt magiskt och så varmt. När vi tog färgan hem hade solen hunnit börja gå ner så vi hade en fantastisk utsikt över Stockholm, vilken fin stad vi faktiskt lever i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pluggar och pluggar och pluggar, ihjäl mig. Måste sänka kraven på mig själv annars kommer det förr eller senare bara ta stopp. Så mycket annat jag vill göra men just nu räcker inte tiden till. Behöver fler timmar på dygnet. Känns som att alla dagar bara flyger förbi och jag får ångest och blir stressad över det. Måste ta ett djupt andetag, stanna till och bara vara. Ta vara på tiden som är nu. För det finns inget annat, än nu.

Likes

Comments

Judith's secondhand i Zinken // Omklädningsrummet på Beyond retro

Äntligenäntligenäntligen är det nästan fredag! Hade på mig min comfy nya hoodie från beyond retro idag, perfekt för provdagar. Ser så mycket fram emot helgen, har roliga planer på g!! Förhoppningsvis kommer jag på lördag ha maassor av nya bilder att arbeta med, så roligt. Men först: plugga franska innan syrror börjar.

Likes

Comments

Har knappt haft en ledig sekund över. Pluggat till de fyra proven vi har denna vecka, fotat lite och grejat med photoshop. Helgen flög bara förbi, men det var den bästa helgen på länge. Träffade massor av fina vänner. Bland annat bästis som var hemma, saknar henne redan :(

Snart höstlov, håll ut!

Likes

Comments

Idag har det regnat massor, hela dagen. Precis en sådan dag när det då fungerar utmärkt att dra sig inomhus. Har haft antingen datorn eller kameran i handen non-stop. När regnet stod som spön i backen byggde jag ett provisoriskt paraply till kameran och gick ut i min regnkappa för att knäppa lite bilder, måste ha sett fruktansvärt roligt ut för jag hade pappas golfvagn som höll paraplyet på plats så kameran inte blev blöt. När jag kom in hade batteriet tagit slut och mina händer hade tappat känseln sedan ett bra tag tillbaka haha.

Här ovanför ser ni en av bilderna, med lite hjälp av photoshop blev jag ganska nöjd! ;)

Likes

Comments

Saker jag har tänkt på:

- Att Stockholms solnedgångar är helt fantastiska, speciellt såhär års. Då är himlen rosa och orange nästan varje kväll <3

- Att någon borde belöna geniet som kom på kombinationen av kanel och äpple

- Att man alltid har en triljon läxor att göra eller inga alls. Nu är en period där läxorna läggs på hög

- Att tiden verkligen försvinner när man gör något man tycker är intressant, men är det mindre roligt kollar man på klockan efter vad som känns som två timmar men det har gått tre minuter.

Likes

Comments

Instagram@ebbabergengren