Header
View tracker

Ska fortsätta med min svenskauppgift så jag blir klar med den medan det fortfarande är 2016(!!). Detta utan att slumra till, mörkret har verkligen fått mig att vända på dygnet. Vaknar betydligt senare en vanligt och får rulla ner från sängen, inte ens när jag ramlat ner blir jag mer vaken. Sedan gör det att jag somnar senare och vips är man inne i en sån där ond cirkel. Kombinerar svenskan med favoserien of all times, SKAM. Underskatta aldrig norrmän säger jag bara. Om du inte har tittat på den så finns det bara en sak att göra. Jeg sverger den er kjempegreit.
-------------------------> https://tv.nrk.no/serie/skam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det blev en tidig morgon för mig imorse, trafiken stod helt still på värmdöleden så för att ta oss in till stan behövde vi åka en timme tidigare. Vi kom ändå för sent.. Mötet gick i alla fall bra och kändes givande och viktigt. Kanske gick jag därifrån aningen klokare och mer vetande än förut. Kom hem för en stund sedan och gjorde godaste aka enklaste smoothien på länge. Bara för några dagar sedan tyckte jag smoothie var alldeles för överskattat men nu dricker jag det nästan varje dag haha. Men det finns ju såååå många olika sätt att variera den på. Till kvällis igår kokade jag hallon och jordgubbar och hällde det i botten av ett glas. Gjorde sen smoothie på fryst banan, havremjölk, jordnötssmör och vaniljpulver och hällde det över bären. Idag blev det bara av banan, havremjölk, jordgubbar och blåbär. Men ack så gott. Lunch blir thai-takeaway ;)

Likes

Comments

Hallå! Såhär traskade jag runt idag, iklädd allas kläder utom mina egna hehe. Mammas skor, Mimmis halsduk, Fias mössa och vantar, min fyra år gamla tröja och C's byxor. Nåja, skönt var det! Gick en lång promenad i solskenet och det var så där lagom kallt. Gjorde ungsbakad banan till efterrätt till familjen med kanel, nötter och honung. Mums! Köpte förnödenheter inför resan och nu ska vi dega i soffan. Kvällens film blir Today's special. Sedan blir det straight to bed.

Likes

Comments

Näe vilken mindre bra fredag :( Väcktes tidigttidigt och vaknade tröttare än en björn på vintern, haha fy vilken dålig gestaltning. Käkade minsann en go' frulle men tyvärr gjorde det inte dagen varken lättare eller bättre. Nu känner jag mig lurad bara. Vi satt i alla fall i bilen påväg till sista dagen på multi runt åtta. Förmiddagen gick som på löpande band, men det blev tjafs vid melliset. Tog ut allt på mamma som jag ofta gör, tyvärr. Kring lunch slenade utomstående faktorer in och blev triggers, genast började gamla tankar cirkulera runt i huvudet, den typen jag lyckligtvis inte känt av på ett bra tag. Kunde dock avleda de genom att gå ut en sväng och få lite luft, så var de borta. Allt blev lugnt igen, men inte långvarigt...

Det är så känsligt för alla just nu. Stämningen är som millimetertunn is, och det krävs bara ett minsta felsteg så brakar isen. Jag är obalanserad, ostabil och laddad. Känner mig som ett lass av dynamit där bara aningen av en gnista kan skapa en explosion stor nog att flytta berg. Samtidigt finns det en del av mig som i ren desperation kastar en hink med vatten i hopp om att lugna katastrofen, men det hjälper inte. Skadan är sedan skedd. Jag har ingen kontroll. Jag slänger ur mig ordspyor men jag kan inte lokalisera varifrån de kommer, eller när de är påväg upp. Jag känner mig naken, blottad, besviken, ensam, förtvivlad. Jag förstör bara. Hundra känslor på en gång.

Jag vet inte vad jag ska göra.
Jag har ingen kontroll.

Likes

Comments

Fantastiskt att snön har kommit tillbaka, hoppas den är här för att stanna. Åtminstone tills vi åker närmare ekvatorn, sen får den göra vad den vill.

Käkade indiskt ute med pappa idag, the curry palace i nacka strand. Tog en otroligt god spenaträtt med maaaassa kryddor, jättegott! Länge satt vi där och bara pratade. Sedan det att jag började "acceptera" att jag var sjuk har jag mer och mer vågat prata om det istället för att maniskt låtsas om ingenting, idag var en sådan dag. Kände att jag behövde lätta lite på hjärtat och pappa fanns där och lyssnade. Fler och fler saker kom fram och det känns betydligt lättare nu att inte behöva bära hela lasset själv. Att prata om det jobbiga HJÄLPER faktiskt, det ska jag aldrig glömma igen.

Likes

Comments

Sitter framför mitt stora fönster och tittar ut med ett alldeles perfekt juligt mellis som sällskap. Nykokad tomtegröt med lite för mycket kanel (så som det ska vara), ett rött äpple, hemgjord lussebulle och chaite. Pricken över i:et är mitt brinnande doftljus som får hela rummet att dofta vanilj. Tänker att jag får passa på att njuta av julkänslan och snön innan vi åker. Gud vad jag längtar! Känner för att börja packa på en gång, vet inte ens vilka kläder jag ska ta med mig. En hel del av mina sommarlinnen faller nästan av axlarna och shortsen sitter inte ens uppe med skärp... :(
Klänningar får det bli. Många klänningar.

Likes

Comments