Header

Hej
Idag har jag pratat med min Bästi hela dagen, från klockan 11 Haha. Skulle bara pratat en stund men det slutar som alltid att vi pratar i flera timmar. Vila rösten har det inte blivit så mycket av idag som jag tänkt. Har varit tyst i mellan åt då jag samtidigt har kollat på Sleepy hollow. Sen efter att vi pratat i telefon i några timmar så startade jag FaceTime.


Ska om en stund sova för börjar bli trött, men ska innan jag lägger mig kolla på en vlogg & lyssna lite på musik. Imorgon väntas dansträning på kvällen , längtar så💃🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter nu i sängen & lyssnar på musik & dricker te. Jag har blivit hes så har knappt någon röst haha. Så ska vila den mycket idag. När jag vaknade igår så märkte jag att min hals var lite konstigt o förstod redan då att jag kommer vara hes idag. Jag hoppas halsen/rösten är bättre imorgon!

Ni får ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Lakris/Choklad
Choklad
Pizza/Hamburgare
Pizza
Kaffe/te
Te
Mjölk/vatten
Vatten
Mc Donalds/ Max
Mc Donalds
Mat/Godis
Godis
Alkohol/läsk
Läsk
Sommar/Vinter
Sommar
Guld/Silver
Guld
Morgon/kväll
Kväll

Julafton/födelsedag
Julafton
Nyår/midsommar
Nyår
Mobil/dator
Mobil
Stad/landet
Stad
Lägenhet/hus
Lägenhet
Bada/duscha
Duscha
Sola/bada
Bada
Romantik/dirty
Romantik
Fota/bli fotad
Fota
Skräckfim/ Romantisk komedi
Skräck
Festa/hemma kvällar
Hemmakvällar

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från när jag & @MittlivsomMimmi var på kapten röd konsert i Göteborg , hade det så roligt & konserten var så bra. :)

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sen jag bloggade nu men det var så att jag tappade lusten till det & bestämde då för att ta en paus. Men har nu funderat i flera dagar om jag ska börja igen och det ska jag göra!

Är nu hemma hos min bästa kompis , ska sova över hos henne till imon! Just nu sitter vi & lyssnar på musik & pratar!

Ha en fortsatt bra kväll! :)

Likes

Comments

Hej , nu sitter jag på tåget hem efter att ha varit med Mimmi sen 11 ungefär. Vi har kollat på film , lyssnat på musik , prata massa & ätit tacos. Har haft en jätte bra dag & detta får vi snart göra om igen.

Vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem , förmodligen lägga mig i sängen & lyssna på musik , kanske se nån serie.

Likes

Comments

Jag har sagt till mig själv att inte börja kolla på någon mer serie för att jag ser på så många just nu. Men hittade inte någon film jag ville se & mina serier jag kollar på väntar jag på nya avsnitt ,så då hittade jag denna serie som kom i år. Den finns på Netflix , vet inte om den finns på Dreamfilm har inte kollat där men det gör den säkert.

Serien heter Riverdale & det finns nu två avsnitt på Netflix som jag kollade klart på nyss & jag tycker den är bra hittills & spännande, jag längtar till nästa avsnitt kommer & det är på fredagar nya avsnitt kommer.

Jag ska strax lägga mig för börjar bli trött men ska först som jag alltid brukar göra innan jag ska sova ...lyssna på musik.

Likes

Comments

Hej , ligger just nu & lyssnar på musik & ska strax sova. Imon ska jag kanske till Frölunda för att kolla på tränings kläder bland annat , sen vid fem så ska jag möta upp min kompis jag var hos i igår , för glömde min tjocka tofs där , visst det är bara en tofs men den är bra till mitt tjocka hår , den smala tofsen jag har på mig nu är inte så bra för kan bara ta typ 2 varv , gör jag tre varv för ofta så kommer den gå sönder

Sen vid sju så har jag dansträning , längtar så till dansen & efter dansen så ska jag hem & bara lata mig för kommer va hemma sent. 

Ska nu fortsätta lyssna på musik en stund sen blir det att sova för börjar bli trött nu


Love this song btw:P , godnatt & sov gott!!

Likes

Comments

Hej på er , tänkte ta och göra ett snabbt inlägg innan jag ska ta & vila en stund

var idag vid halv tre på Gilda & gjorde en ansiktsbehandling som jag hade fått av mamma i julklapp , var nervös & pirrig för har aldrig vart & gjort detta innan. Men det släppte sen efter en stund och hon jag hade var jätte snäll och sa exakt vad hon gjorde & skulle göra , hon frågade även lite saker. Fick lite massages med, sen när jag var klar & skulle resa mig upp så kände jag mig så tung i kroppen men fick vatten & dricka.

Ska som sagt ta & vila lite innan jag mamma & pappa ska på bio vid nio. För är så trött efter att ha sovit dåligt & haft behandling men detta vill jag göra om igen , vill hinna göra en gång till när hon som jag hade är kvar för dom går bara en termin där o sen är de nya. För mamma sa att man kunde välja vem man vill ha & jag hoppas verkligen hon jag hade är kvar när jag gör de nästa gång :)

Inlägg om bion gör jag imon för har ingen surf & kommer vara hemma sent.

Likes

Comments