Header

Dent är låten har seriöst spelats VARJE gång jag suttit i bilen de senaste tre dagarna, men den är riktigt bra så de gör mig ingeting.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll mina vänner! Började min dag med att, hör och häpna, gymma med Hanna. Eller först gick jag ut med Jamaica men efter det så gymmade jag med Hanna. Gillar verkligen att styrketräna, vi har ju gjort det med innebandyn i över ett år och jag vill ju vara stark så jag gillar det. Men känner att jag ändå aldrig kunnat ta mig an ett gymkort. Speciellt när jag gick i skolan och hade innebandyn på kvällarna och sen massa plugg. Men nu har jag flera tillfällen att gymma innan jobbet så det känns bra! Im excited!

Jag jobbade idag mellan 15-20 och när jag kom hem hjälpte jag Mathilda med matten och sen käkade jag lite och nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Bachelor!!

Likes

Comments

Vad definierar folk som vänner? Jag ser väl alla som gillar mig ömsesidigt som mina vänner, och förhoppningsvis är det ett par stycken. Tycker inte man behöver ha varit klasskompisar eller lagkompisar för att vara "vänner" utan jag är ju bästakompis med Harry min kusin som är 3 år haha. Självklart är det skillnad på vänner och vänner, några är närmre än andra men alla är mycket värdefulla 💘

Likes

Comments

​Idag hade jag en liten mor och dotter-dag. Vi åkte iväg till mos för att kolla på lite grejer till mitt rum, hittade vi något? Jadå. Köpte vi något? Nejdå. Jag hade på mig mina klackar och det enda jag gjorde när vi tittade runt var att klaga så vi får nog åka någon dag igen och då ska jag ha sneakers. Men nu vet vi ungefär vad det är vi ska införskaffa och vad jag ska leta efter på nätet. 

Förutom att jag hade ont i fötterna så var det en väldigt mysig dag, åt mat på ett ställe som hette, klang? Inte supergod mat men deras lemonad var god! Nu på kvällen åt jag sushi med mamma och pappa, Mathilda är på cup så hade dem för mig själv haha. Nu ska jag sova, imorgon blir det innebandy först D3 sen A-lags match.

Likes

Comments

Godmorgon lördag! ​​Igår ​öppnade jag på jobbet så började klockan sju. Det är ju lite halvsvårt att ta sig upp men när man väl är där så är det skönt att sluta vid tre och timmarna går rätt fort, speciellt på morgonen. 

Efter att jag slutat åkte jag hem och vilade lite, fixade mig för att senare åka in till stan och käka med Sofia. Vi åt på cafe Tabac och det var vällans gott, riktigt mys. Sen skulle jag köra hem mamma ovh pappa från mina kusiner där de va lite släktkalas. Så vi åkte dit och var där någon timma, vi körde två-kamp och hade det kul, som alltid när vi är hos mina kusiner! Hur rolig är inte deras fotoväg då? Istället för en "gästbok" så tar de en bild på gästerna och sen får de skriva en hälsning och sen sätter de upp fotot på väggen, riktigt rolig idé!!

Likes

Comments

Torsdag idag vilket innebär ledig, är ledig varje torsdag så det är skönt!! Gick upp runt halv nio och käkade frulle, sen fixade jag lite här hemma, tvättade lite träningskläder och efter ett tag åt jag lunch med pappa. Han hade gjort en extremt god köttförsås, han hade i sambal oelek, starkt men gott.

Bestämde mig senare för att titta på dokumentären Audrie & Daisy, handlar om två våldtäktsfall i USA. Otroligt hemsk och blir så extremt frustrerad och upprörd när jag inser hur skeva kvinnosyner vissa har. En person som övergripit sig på en tjej som i sin tur tagit livet av sig svarade på frågan "vad har du lärt dig av allt det här?" att han lärt sig "tjejer skvallrar mer, killar är med softa". Absolut! Inte att man kan skada någon så psykiskt genom sina handlingar att den personen väljer att avsluta sitt liv?? 

Nej usch nu ska jag och Mathilda äta mat och kolla på Wahlgrens värld!!

Likes

Comments

Älskar det här kontot på instagram, lägger upp så bilder med så roliga texter till! Min favorit av dessa är absolut den i mitten på andra raden. Beskriver mig väldigt ofta, ni vet när man frågar för att vara artig men sen är det så ointressant haha. In och kolla på villfarelser @ instagram!!

Likes

Comments

Min dag var en riktig innebandydag. Emma plockade upp mig runt elva och vi kom hem runt 7 igen. Först bar jag med damerna och "spelade" SSL match, satt bara bänk men det var kul ändå. Vi mötte Mora och det var en bra match men det blev förlust med 6-8.

Efter den matchen drog vi direkt till Salem för att spela en till match, den vann vi med 12-3. Rolig match då vi var så överlägsna och de andra laget otroligt dampiga så de blev utvisade hela tiden haha. Nu sitter jag och kollar på Johan Falk med Mattis och sen ska jag sova, är supertrött. Imorgon ska jag jobba och sen efter det tränish.

Likes

Comments