Hej på er!

Detta inlägget kommer bli ett litet deppigt inlägg. Så jag varnar er redan nu. Om ni på något sätt vet att ni kommer bli deppiga eller bli på dåligt humör av det här inlägget, kom inte och släng hat på mig sen. Och kom ihå, Jag varnade er.

I detta inlägget som ni ser i rubriken kommer jag att prata om mobbning och hur det är att bli mobbad. Jag är helt emot mobbing och det är därför jag vill skriva det här inlägget.

För det första, tiller mobbare. Vad får ni ut av att säga elaka saker eller göra något som den andra personen tycker är obehagligt eller elakt? Hur kommer ni känna när ni en dag mobbat någon så länge att ni har fått någon att dö? Hur kommer ni känna den dagen du sitter därpå begravningen och veta att allt är ditt fel?

Och om ni mobbar någon för deras utseende, kom ihåg att alla är perfekta på sitt eget sätt. Och det är inte utsidan som räknas. Det är insidan som räknas.

Jag har själv blivit mobbad, fast inte lika hårt som jag vet vissa andra går igenom. Det började när jag började sexan och började i en helt ny skola där jag inte kände någon. Eftersom jag inte kände någon så försökte jag prata med folk. Men alla andra kände varandra. Så dom började prata skit om mig. Och så fortsatte det så.

Till ni mobbare, hur skulle ni känna att inte vela leva längre. Sluta genast det är inte bra det som du håller på med. Och till alla er som har det jobbigt i skolan. Kämpa på, ni klarar detta tillsammans. Jag finns här för er vad som än händer och jag dömer er inte. Och jag älskar just dig!

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag i skolan var vi på något rökig mässa som heter euro skills. Det är typ ett EM för yrken (t.ex florist, halmtaksläggare osv). Det var väldigt långtråkigt. Jag gick mest runt med min kompis och pratade haha!

Efter skolan idag hade min kompis som jag brukar gå
Med till skolan skrivit "jag tänker gå själv imon". Och det kanske inte är en sån big deal tycker ni. Inte jag heller. Men sen började hon säga att jag hade gjort massa saker jag inte har gjort.

Jag försöker bara att vara med dom som gör mig glad och förstärker mitt självförtroende. Inte någon som gör mig på dåligt humör och sänker mig, som denna tjejen var. Imon ska jag höra med rektorn och se om jag får byta arbetslag.. För jag orkar inte med min klass längre..

Kram!

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag göra en liten recension på en concealer jag köpte för cirka en vecka sedan.

Denna concealern kommer då från MaxFactor och den heter "Mastertouch all day concealer". Jag köpte den på ICA Kvantum och kostade cirka 129 kronor.

Bra saker:
- Den täcker bra
- Det är rätt mycket produkt

Dåliga saker:
- Om man råkar ta lite för mycket så ser det lätt ut som lera
- Den håller inte hela dagen

Jag hade rekommenderat denna om man vill ha en hyfsat bra concealer för bra pris. Men om man är ute för en hel täckande concealer så är nog inte denna så bra.

Kram på er!

(OBS: Inlägget är inte sponsrat)

Likes

Comments

Hola amigos!

Innan jag börjar med det riktiga inlägget så vill jag bara fråga om det är bara jag som alltid pratar spanska haha!?

Aja idag har det iallafall varit en helt vanlig dag. Jag har varit i skolan som vanligt. Och idag hade vi en redovisning i skolan, jag hatar att redovisa verkligen!

Efter skolan var det träning (för er som inte vet, simmar jag haha). Och det gick verkligen inte bra.. Jag kunde typ inte andas. Jag tror jag är allergisk mot klor eller något för jag har fått jätte mycket utslag på armarna!

Imon ska vi åka till skridskohallen med skola och åka skridskor. Det ska bli rätt chill att inte göra något annat den dagen!

Kram på er!

Likes

Comments

Här kommer hallen ni ville ha. För er som inte har sätt mitt senaste inlägg så var jag i Göteborg idag och köpte lite grejer. Så jag tänkte visa upp dom nu. Detta är inte för att skryta, jag tycker bara det är kul och göra sånna här inlägg!

1. Den första grejen jag köpte var en jacka. Jag har länge velat ha en sån här jacka, men nu hittade jag en! Den var dock väldigt dyr, men eftersom jag har letat så länge så tyckte jag det vara värt att köpa den! Den kommer ifrån Stadium (märke: Everest) och kostar 1999 kr.

2. Den andra grejen jag köpte var en jätte söt jul pyjamas från Cubus. Det här var egentligen ett spontan köp. Men jag tycker Cubus har så söta pyjamaser så jag kunde inte hålla mig ifrån att köpa en! Pyjamasen kommer så från Cubus och hela sättet kostade 199 kr!

Det var allt jag köpte, det kanske inte var jätte mycket men det var lite iallafall. Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag började jag dagen med att komma försent till skolan som vanligt, jag är verkligen en sjusovare haha!

Efter skolan idag kom min pappa och hämtade mig vid skolan. Min lillebror skulle kolla upp sina fötter (han har typ ont i sin häl). Så vi åkte in till Göteborg!

Vi hade det verkligen jätte mysigt. Vi åt på ett ställe som heter Joe Ferrelli's. Det var jätte gott! Jag shoppade lite också. En haul(ish) kommer på det senare när jag kommer hem!

Nu sitter jag i bilen på vägen hem. Och hörni, det är bara tre dagar kvar till December! Jag längtar så mycket. Jag älskar verkligen jul!

Dom sagt en haul kommer sen på det jag har köpt. Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er allesammans, jag är ny här på nouw och tänkte berätta lite om mig själv!

Jag heter Ebba och är 13 år, jag bor i ett litet område en bit utanför Göteborg som hutar Lerum. Mina instressen är matlagning och bakning (mest bakning). Sen gillar jag även mode och smink bland annat. Jag älskar djur och har en dvärghamster som heter Dumle.

Jag som person skulle beskriva mis själv som kreativ, jag gillar att måla och bara vara kreativ helt enkelt. Jag försöker vara snäll mot alla och jag tycker jag är omtänksam haha!

Jag har det inte helt lätt i skolan heller. Man kan säga att jag är mobbad eller utfrys, jag har inte så många vänner (har 1 vän men hon är oftast inte i skolan). Men dom andra i min klass fryser ut mig och jag känner mig inte trygg helt enkelt.

Jag tror inte det finns så mycket mer att berätta om mig. Men jag hoppas ni vill fortsätta att läsa min blogg (jag lovar minst ett inlägg per dag). Kram på er!

Likes

Comments