Igår va jag på hamnfesten i Torekov, idag ska jag inte till
Båstad och vet ej vad som händer sen. Dom senaste
dagarna har jag bränt min kropp så mycket att jag känner mig som en kokt kräfta, bara för jag har legat och solat för mycket! Jag har så många drömmar i mitt liv och jag ska nu börja ta tag i dom, inte bara säga att jag ska göra det.  
😀❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Adhd och asperger

Adhd innebär svårigheter med uppmärksamhet, impulskontroll och överaktivitet.

Aspergers syndrom innebär bland annat svårigheter med social kommunikation.

Båda tillstånden kan innebära ökad stresskänslighet och risk för psykiatrisk ohälsa, men också styrkor och förmågor.

Tips. Det här kan underlätta relationen!

1 Prata inte BARA när du är lättretad. Det kan vara bra att skaffa sig en sorts mental ”utkorg” där man lägger alla beslut som man vill fatta i stunden. Där låter man dem ligga tills de har mognat, innan man gör dem.

2 Ibland kan det vara lättare att skriva ner vad man tänker i stället för att säga det muntligt. Särskilt om man kanske har svårt att titta den andra i ögonen och att hålla en samtalston.

3 Ett generellt råd är att prata med varandra så att man i alla fall vet att båda har samma mål – att få förhållandet att fungera. Då förstår man också att det inte BARA är den ena som det är fel på, utan att man är två om problemet. <3 <3

Likes

Comments

Idag va jag i Båstad, och då var jag på stranden och kolla när Rögle och massa andra kändisar som spela volleyboll.

Likes

Comments

Asså nu känner jag att jag måste börja TRÄNA! Jag kan inte bara ligga hemma och dega.Känner att träning mår man bra av, och man träffar vänner som gillar samma. Vill ha något där man rör sig mycket.Tips på vad man kan gå på ?Nu kör vi ‪#‎träning‬

Likes

Comments

Bästa fyndet blev en eye pencil för 50kr från HM.

Likes

Comments

29 november är det Hässleholms
Julskyltning. Mellan 12.00-18.00
Vem kommer att komma?
🎅🏼🌨

Likes

Comments

Vill så gärna se filmen som kommer ut,hösten 2017, den heter Den blomstertid nu kommer blir verklighet. Hoppas den blir så bra som den ser ut att bli. 

Likes

Comments

Så alla vet så är min nya skola mycket bättre är den gamla. Här får man iaf lära sig något. Jag har verkligen inte något att klaga på. Det är så himla skönt att bara få sitta på tåget och lyssna på musik och tänka på vad dagen sedan kommer och ge.Tack för att ni ställer upp så mycket för mig, mamma och pappa utan er är jag halv. Det är bl.a en sak i livet som får mig att villa gå upp på morgonen. Men det finns många många fler med.

Likes

Comments

Det är mycket som händer nu, och rör sig i mitt huvud. En sak är att nästa onsdag ska jag till körskolan,bara för gå en handledarkursen för att pappa ska få köra med mig. Den tar ju bara så där 3 timmer att göra. Oj undra hur min hjärna tar det, hopppas på det går bra. Jag klarar allt bara jag inte ger upp. Ge aldrig upp något du vill.

Likes

Comments

just nu är jag rätt nervös för om jag kommer få mitt körkort eller ej. Det krävs ju rätt mycket övning och träning i böckerna, om man har lite svårt för vissa saker som jag har. Hoppas jag kommer lyckas med det. Jag vill ju så hemskt gärna ha det.  100% träning och jag klarar kanske det.

Likes

Comments