Hej, idag så har vi haft friidrottsdag på skolan.
Jag körde kula och 100meter men jag är skadad så har jätteont i mitt knä/ben så fick egentligen i te vara med på 100meter vilket jag ändå var med på. Jag var jättedålig på kula, eller jätte och jätte, jag kastade 5 meter.

På 100meter gick det jättedåligt för mig tyckte jag eftersom jag hade sån smärta i mitt ben så kunde jag inte springa mitt snabbaste men mot all min förmodan gick jag vidare till final.

Jag och mina vänner stod där uppe på läktaren när de ropade upp alla namn på de som var i final, de rabblade upp 6 namn från årskurs 7.
Sedan sa de vilka som gått vidare från 8an, jag stod där och lyssnade, jag hörde att de sa "Ebba 8a" men jag reagerade inte.
Min bästa vän Hilde sa då
"Ebba de ropade upp dig! Du är i final!"

Jag stod där och förstod inte hur men tydligen så var jag sen 6e snabbaste av tjejerna i 8an, även fast jag hade ett skadat ben. Så nästa år får jag inte vara skadad för i år kom jag på 6e plats men nästa år är mitt mål 3e plats. Jag vet att jag kan, jag sprang bara lite snabbare en hälften av vad jag kan. Jag vet att jag kan prestera bättre om jag inte är skadad.

Sedan när stafetten (sen sista grenen) var över så ropade de upp vilka som vann skoljoggen förra veckan. De sa "Och de vinnande är... (Trumvirvel pålotsas) 8a!!" Jag och Hilde skrek som om vi såg en världskändis.

Våran klass vann förra året och detta år så nu är det enbart 9an kvar. Min klass vann också stafetten, jag går i typ sportklassen där alla sportnördar går. Jag, Hilde, Vera och sportnördarna.

Efter det så åkte jag på mitt konfirmationsmöte. Vi fick ett sådant där "frälsararmband" eller vad det heter som vi satt och snackade om i 1 timme. Det var extremt jätte tråkigt.

Efter det så satte jag mig och väntade på bussen som skulle ta mig hem. När jag kom hem så kollade jag och mamma på några avsnitt av the 100 vilket är en jättebra serie som handlar om att jorden är förstörd och människorna bor uppe i rymden men de skickar ner några tonåringar för att kolla om det går att leva på jorden.

Men nu ligger jag iallafall här i min säng och ska sova.

/Ebba

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan.

Jag har inte skrivit därför att jag har sovit över med min bästa vän Emma.
Vi har haft det så roligt.

I fredags så gick vi på the maze runner.
I lördags så hade jag konfirmationsmöte, Emma väntade då på mig där och sen sov vi till idag då söndag också.

Idag så var jag och några av mina bästa vänner på laserdome, det kan vara bland det roligaste jag någonsin har gjort.

Men jag har inte så mycket att skriva så detta får räcka för ikväll så kommer det mer imorgon.

/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag var det skoljoggen.
Vi sprang runt en fotbollsplan så många varv vi han med under 30 minuter.
Jag sprang 11 varv, vilket jag är ganska stolt över. Efter det så åkte jag och några kompisar ner till kanalen och badade i ja, sport-bh och träningsbyxor, killarna i sportshorts.
Jag tror vi var 12 stycken varav 9 badade.
Det var iskallt men jättekul.

Sen så cyklade vi bort till Kulturskolan, vi satt där i 1 timma sedan hade jag pianolektion. Sen satt vi kvar i 1 timma till. Sen drog de flesta och det blev enbart jag, Beppe och Simon kvar. Efter ett tag gick Simon också men sen så kom Elias. Jag tror jag var där ungefär 5 timmar idag men jag hade jättekul varje minut.

När jag kom hem så var klockan halv 8. Då åt jag lite, duschade och nu ligger jag här i min säng, blev nu hungrig, ska snart sova.

Med det var iallafall mig dag.
/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag så har jag inte gjort så jätte mycket.
Eller jo, skapligt mycket.

Jag och Elin var på stan, då träffade vi han Hampus som vi mötte på skaka rumpa.
Vi satt inne på ett fik med Hampus och hans vänner ett tag. (Bild 1&2)

Sen gick vi till H&M för jag var tvungen att hitta en träningskofta till idrotten och fotbollen med tanke på att det börjar bli kallare ute så där hittade jag en som jag är väldigt glad över. Den kostade 349kr (bild 4)

Sen så tog vi bussen hem till mig och var där tills jag skulle ha fotbollsträning i spöregn. Kul.
När träningen var slut så stod jag och väntade på att min lotsaspappa skulle komma och hämta mig.

Det var typ min dag.
Inte så mycket speciellt.

/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag så har jag och Elin haft skräckfilms maraton, det var jätte kul. Dock så är jag just nu extremt rädd för att the Grudge ska komma så jag vågar ikke släcka lampan. Haha..

Jag försöker därför just nu att tänka på annat så jag ska kunna sova inatt, vilket jag antagligen inte kommer göra.

Vi han inte med att kolla på så många filmer men vi kollade på
• The Grudge den japanska versionen som får 9/10
• Barnhemmet en spansk skräckfilm som inte alls var läskig men den får 3/10

Sen såg vi någon mer som jag ikke kommer ihåg vad den hette men den får iallafall 8/10

Jag är iallafall extremt jätterädd just nu, har dock också tinnitus tack vare rädsla. Jag vet inte hur men när jag är rädd så får jag tinnitus. Det är ganska jobbigt och gör inte saken värre.

Imorse så hittade jag och Elin en liten ö mitt ute i Indiska oceanen som hette McDonaldsöarna.
Vi höll på att dö av skratt och sedan bestämde vi oss att vi var tvungna att åka dit någon gång.

Jag sökte dock runt och insåg ganska fort att det ända som finns på ön är två aktiva vulkaner och ön är ungefär lika stor som halva staden jag bor i, jag bor i en väldigt liten stad.

Jag har faktiskt inte gjort något mer idag en att kolla på tre filmer, jag har duschat och spelat lite piano. Det var absolut hela min dag.

/Ebba

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte uppdaterat. Men idag så har jag iallafall varit på loppis i Mjölby. Jag handlade massor av kläder som jag tänkte lägga upp så fort de har blivit tvättade.

Sen kockan 21:00 så åkte jag och min kompis Elin till ett disco här där jag bor som heter 'skaka rumpa' som är en gånger varje termin tror jag. Det var iallafall jätte kul.

Jag tvingade dit en kompis som heter Simon, jag och Elin kallar honom 'Snygg Simon' för han är extremt snygg och 'Lysander' eftersom han spelade Lysander i en pjäs som Hilde & Vera också spelade i.

Sen så träffade vi där en kille som heter Hampus, han var jätte rolig. Jag pussade han på kinden för att få ett roligt Hawaii halsband. Ja han bad mig om en puss på kinder för att jag skulle få det.

Jag hade det iallafall jätte kul men extremt ont i fötterna när jag kom hem. Jag har även nu tinnitus vilket inte är det mysigaste.

/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag var dagen inte riktigt på min sida. Jag började allt med att försova mig så jag kom 50 minuter sent till första lektionen. En lektion på 70 minuter, bra där.

Allting flöt på hela dagen, sen när skolan slutade så stack jag och Elin till stan.
Först gick vi till espresso house och hon handlade någon dricka. Jag har ingen aning om vilken. Sen så gick vi till Subway och jag fick min älskade macka, Subway melt med kycklingbröst, gurka, sallad och vitlökssås.
Så himla gått.

Vi gick upp till Kulturskolan där vi mötte Vera och vi pratade lite med henne, när klockan var 16:55 så gick vi bort till min mormor och morfar och hämtade min väska sen sprang vi till bussen som skulle gå 17:05. Vi han med tre minuter kvar.

Äntligen framme efter en 15 minuters busstur så följde Elin med mig hem och vi satt i min säng och kollade på lite videos på youtube och så.
Klockan 17:58 gick hon hem för att äta och jag blev då ensam. Jag kollade på lite Youtube-klipp, spelade lite piano och hade det bara allmänt chill.

När mamma kom hem så kollade vi på ett avsnitt av 'Orange is the new black' och åt lite mat. Jag åt mig favoritmat, snabbast och smidigast. Pasta med Felix burkköttbullar.

Men det var väll typ min dag.
/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag så har jag varit i skolan. Fortfarande lite förvirrad idag med men inte lika förvirrad som igår.

Jag vaknade upp ganska så fort efter ungefär sjutioelva olika alarm, med tanke på att jag kollat på klockan och insätt att min buss skulle gå om 13 minuter. Så jag flög upp ur sängen, sprang till garderoben, slängde på mig det första jag gick tag i. Sprang in till toaletten, borstade tänderna. Sprang in i mitt rum, tog deo och borstade håret.

Så jag slängde på mig skorna och sprang ut till bussen. Bussen som inte skulle gå förens om 9 minuter, så jag hade alltså gjort min morgonrutin på 4. Man kanske ändå skulle börja försova sig varje dag. Haha.

Framme i skolan så tog jag mitt skissblock och gick upp och satte mig vid min bästa väns skåp. Med tanke på att Elin som jag bor granne med fortfarande är sjuk så resulterar det till att jag fortfarande är ensam på skolan varje morgon. Men när min bästa vän Hilde äntligen kom så gick vi direkt till lektionen.

På idrotten idag så hoppade vi längdhopp och höjdhopp, jag är inte bra på något av det. Fast jag hoppade två meter i längdhopp vilket var mycket kortare en de flesta andra men jag är ändå ganska stolt över mig själv.

Däremot på höjdhoppet så slog jag mig riktigt ordentligt. Med tanke på att jag sedan jag började på fotboll har fått väldigt mycket problem med mina knän så gör det mig väldigt svårt att hoppa högt. Man kan tro att det borde göra ondare med längdhopp men det går faktiskt ganska så bra.

När vi kom tillbaka till skolan så hade jag och Vera och självklart massor andra hemkunskap. Vi hade tydligen en läxa som jag inte visste om pågrund av att jag var sjuk när vi fick den. Så idag så skulle vi tydligen göra del två på läxan men jag han med både första och andra delen av läxan under tiden de andra fick ihop den andra delen. Sammanlagt skrev jag 509 ord vilket jag var ganska så nöjd med.

Efter skolan så hade jag piano och ensemble och Vera skulle ha dans så hon skjutsade mig till Kulturskolan. Sen så satt jag bara där och chillade i 20 minuter, sedan hade jag pianolektion. Efter det var de bara att vänta i en timma så skulle jag ha ensemble. Vi har äntligen gått en gitarrist, han heter Herman och jag visste vem han var sedan innan för att han går i min andra bästa väns klass. Efter det skulle jag gå på inskrivning till konfirmation, det visade sig att Herman också skulle det så vi gick dit tillsammans.

När vi kom dit vilket enbart endast var cirka 50 meter att gå så kom min bästa vän Jossan fram och kramade mig. Jag visste redan att hon skulle vara där så jag följde med bort till det bordet där hon satt med sina vänner. Vi hade det riktigt roligt, vi skrattade så mycket. Det var en jättebra grupp jag hamnade i, jag har redan fått några nya vänner.

Sen när det var slut så gick jag till min buss och ställde mig och väntade eftersom det var en kvart kvar tills den skulle komma, då kom en av tjejerna som jag satt med på konfirmationen, vi snackade ända tills bussarna kom. Det blev genast roligast och den där kvarten kändes inte längre som en evighet.

Sen kom jag iallafall hem och efter det har inte så mycket hänt. Jag har fixat lite mat, duschat. Berättat allt om min dag för mamma. Bara en vanlig kväll hemma hos mig. Jag satt och bläddrade igenom mina fotoalbum på datorn och hittade gammal bilder på mig, de flesta var helt hemskt fula, för jag som barn gillade att ta mycket bilder.. Mycket mycket bilder. Men jag hittade iallafall bilden här nedanför som jag tyckte var ganska så fin faktiskt.

/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag så har det inte hänt något sådär särskilt speciellt.

Jag har vaknat upp, var pigg men tänkte ändå
"Jag ska nog ta & sova 5 minuter till"
Men vi alla vet nog hur det slutar.

Så iallafall, jag gick upp klockan 06:47 och stressad som jag redan var med tanke på att min buss går 07:09 så sms:ar såklart min kompis och säger att hon är sjuk.
Så jag slängde på mig skorna i full panik medan jag skrek till mamma att hon var tvungen att komma med min väska för jag inte skulle missa min buss, jag han som tur var med.

Äntligen framme i skolan så blir jag jätte förvirrad med tanke på att det inte var en enda människa på hela skolan. Så jag i stor förundran ringde till min bästa vän och frågade om hon kom snart. Hon svarade bara att hon var påväg, men förvirrad som jag var gick jag upp till hennes skåp med mitt antecknings block, för i svenskan så skriver ju just nu sagor så jag skrev lite på den medan elev efter elev ramlade in.

Efter skolan så gick jag och min bästa vän till stan, vi gick till subway, H&M, stass, Gina och espresso house.
Jag kände att jag idag slösade väldigt mycket pengar på mat men det är det värt ibland. På espresso house så valde jag en choklad cheesecake, den var jätte god men min favorit del var ändå botten gjord av någon choklad i en muffinkonsistens men lite hårdare. Ändå soft men hårdare.

Men det var väll typ min dag så hare gött så syns vi imorgon.
/Ebba

Likes

Comments

Hej, idag så har jag varit i skolan på första gången under en veckas omlopp. Jag blev nämligen sjuk i tisdags och åkte hem men nu mår jag mycket bättre. Jag tänkte starta världens tråkigaste blogg så här kommer det första inlägget. Jag lägger även till en bild på dagens outfit här nedanför. 💗

Likes

Comments