ebba wettainen
nouw.com/ebbsan

Dagbok & Vardag

Massa nysnö, en termometer som varierat mellan -8 grader till över -20, en sol som faktiskt visat sig och en rosa himmel. Mycket skratt, kompishäng, mys hemma, besök hos finaste Saga och familjen, middag hos faster, innebandy och basket. En kortare sammanfattning av min helg, en rätt fin sådan också.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Resultatet från gårdagens träning är som förväntat - den känns av och det är så värt må jag säga. För igår var det ett riktigt roligt crossfit-pass tillsammans med 12 peppande och grymma brudar, bra övningar och övriga utmaningar. Det gillar vi!

Två svartvita. En tråkig spegelselfie och en lite roligare, mindre seriös och mer lökig bild på mig å fina Malla efter passet igår.

Något som också gillas är att det är fredag och redan helg igen. Jag ska hem och slipper åka buss, så positiv är bara förnamnet.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Efter spanskalektionen gick jag och Thilde hem till mig, skulle vidare på en liten promenad och hamnade tillslut i Gällivare hos henne. Hon städade rummet och jag satt och peppade henne, nämen jag chillade järnet och lekte DJ medan hon städade sedan käkade vi lunch och någon gång efter det promenerade jag tillbaka. Sedan dess har jag grejat här hemma, sovit ett tag samt laddat upp med lasagne inför träningspasset som är senare ikväll. Är i övrigt spänd och förväntansfull över hur träningen kommer gå med tanke på min extrema träningsvärk från igår, men jag får göra mitt bästa och så ser vi hur långt det räcker helt enkelt.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag, Mat

Tänk om man skulle unna sig och orka göra det här med fruktsallad oftare. Det är så himla gott och dessutom nyttigt också, något jag skulle kalla för vardagslyx.

Första skoldagen på denna termin gick rätt fort den. Hade engelska och började med ett grupparbete sedan idrott och tränade på gymmet för första gången på allt för lång tid samt en sista lektion som var naturkunskap, då våran grupp blev färdig med vårt arbete och därmed slipper vi de kommande två nak-lektionerna. Med andra ord har jag endast en ynka spanskalektion imorgon på morgonen så frågan är vad man ska spendera resten av dagen till. Enda som är inplanerat är träning på kvällen, annars ingenting alls, men det löser sig.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Det var det lovet det.

Idag var sista dagen på detta härliga, slöa, godis-och-i-övrigt-tjockande men ack så roliga jullov. Dagen spenderades till en lång sovmorgon, lallande runt i lägenheten för att ta bort julgrejer, promenad i ett snöigt Malmberget samt en mysig plättmiddag, ja ni hör ju. Imorgon är det skola och vardagliga rutiner som står på schemat och helt ärligt känns det rätt skönt det. Såklart lite tråkigt också men det hjälps inte att deppa över det.

Likes

Comments

We heart it / Tumblr

Jag vill och måste verkligen fota mer med min systemkamera känner jag. Vet bara inte vad eller var jag ska fota. Ska börja skriva ner ställen eller saker jag kan ha som fotomaterial, så bara att börja om på anteckningarna när alla andra har försvunnit. Tills dess får jag ta inspiration från andras bilder.

De jag fastnar för och inspireras mest av för tillfället är resbilder, bilder från fina ställen, badbilder, roliga-äventyrs-bilder, you name it.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Alarmet var inställt på 11.00, därav tog jag och Thilde oss upp från sängen, käkade frunch och kollade på sista etappen av Tour de ski där bland annat Stina Nilsson och vår egna lilla bybo Charlotte kämpade på riktigt bra. Grymma krigare måste jag säga!

Annars idag har vi hälsat på gammelfaster, tagit en längre pn och ätit middag, mer än det har vi inte hunnit med innan brorsan och Thilde åkte mot stan. Resterande av kvällen har jag bara legat på soffan då jag inte ens kan gå vanligt utan att det gör ont i höften, tragiskt men sant så har den börjat krångla igen. Alltid är det något, men jag får tänka positivt med att det åtminstone är lov i två dagar till. Då blir man lite mer peppad.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Under de senaste dagarna har bland annat vädret blivit mildare - man har kunnat vistas ute utan att förfrysa kroppen...jag har spelat innebandy för första gången på flera veckor (och trots att jag har ont i princip överallt nu så var det roligt så länge det varade). Thilde har även hon kommit på besök och vi har egentligen inte gjort så mycket mer än att mysa hemma hos mamma och umgås med övriga kompisar, spela spel och vara en sväng till pappa samt till Pajala och mina släktingar. Rätt fint om ni frågar mig.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Dagen började med en förskräckt version av mig som lyckats radera allt på mobilen (alla kontakter, appar och det värdefullaste av allt - alla mina 4000 bilder)...med andra ord började den inte så bra, men det var bara att börja om och göra det bästa av situationen. Så om man bortser från katastrofen med mobilen och temperaturen utomhus som varit närmare -40 under hela dagen så har jag haft det gött. Har umgåtts med kompisarna och bland annat haft tacokväll så inte kan jag klaga över det inte.

Diggar det här med jullov om vi säger så.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw