Dagbok & Vardag, Ebba

Omväxlande väder idag, nästan lika varierad som min ork och mitt humör. Halvsovandes var det filmtittande på historian i morse och efter det håltimma, en sväng till Gällivare och en missad buss på det. Fick som tur var skjuts upp till skolan och sedan dess har jag haft spanska och väntar nu på att få gå in och göra en engelskaredovisning. Vet att det bara är en redovisning i mängden men när man har höga krav på sig själv vill man prestera också och det känner jag att jag inte riktigt kan göra idag. Men det blir vad det blir och så får jag hoppas på att det går någorlunda bra.

Tror det blir att sova ett tag när jag kommer hem och ladda upp inför träningen ikväll på så vis, mer än det vet jag inte för denna dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inspirationsmåndag, We heart it / Tumblr

Natten till igår flyttades klockan fram, med andra ord närmar sig sommaren, solen och de varmare dagarna. Redan igår visade sig termometern vara snäppet varmare än tidigare men dock var tröttheten snäppet värre på grund av att man fått sova "en timma mindre". Men det jag vill komma till är att sommaren närmar sig och det klagar vi inte över, eller? Åtminstone inte jag.

bilder från we heart it

Nätter ute med kompisarna, grillning ute i ingenstans, cykla och mötas av värmen, bruna ben, fräknar för vissa och kalla drinkar på det. Fett najs må jag säga.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag, Ebba, Träning

Detta var vad en del av lördagen gick till - utforska nya träningsmöjligheter och fotografera. För jag hittade visst ett nytt träningställe och perfekt ställe för att ta fräsiga bilder på. Får dock jobba med pull upsen tills nästa gång.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Idag har det varit begravning för vår fina Börje så det har varit en mera jobbig förmiddag, men det måste göras. Fint var det i alla fall trots att det såklart vart en hel del tårar som kom. Efteråt åkte vi hem, bytte kläder och sedan gick jag och Oskar ut på promenad för att få lite friskluft och hinna ta del av finvädret innan han for och jobbade. Gårdagens gymträning, som förövrigt var sjukt rolig, kändes/känns av rejält i benen och därav var det extra skönt att röra på sig.

Atm sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar sedan får vi se vad som hittas på under resten av denna dag. Hoppas ni haft en bra lördag allihopa!

Såklart kameran ska med och såklart energiknippen måste få leka av sig lite.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag, Mat

Härliga fredagen är här igen och en ledig fredag är det dessutom också då samhällsläraren är sjuk och vi får jobba hemma med svenskan. I övrigt har jag inte gjort dess mer under de senaste dagarna, har tyvärr tvingats vila från träningen då kroppen sagt emot men bortsett från det har jag kirrat ett till hål i örat, lunchat på at med Kajsa och Thilde samt umgåtts med brorsan min, så kul har det varit i alla fall.

Åkte hem till byn igår på kvällen, så det blev med andra ord en väldigt kort vecka i stan. Men inte klagar jag för det är rätt så jäkla najs att vara hemma lite extra (byfåne jaja).

Frågan är om jag borde byta kategori på min blogg till matblogg...skämt och sido. Men mat är gott, speciellt quesadillas och pasta, eller?

Likes

Comments

Dagbok & Vardag, Mat

Såhär hade en frukost, lunch eller middag kunnat se ut ifall man gillar gröt. I vilket fall var det här middagen jag fixade i måndags när jag kom från byn. Hade inte lust att ställa mig framför spisen och laga något större så det fick bli vanlig havregrynsgröt toppat med äpplen, chiafrön, hallon, jordnötssmör och kanel.

Enkelt, gott och nyttigt.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag

Eftersom att jag inte gjorde något inlägg i "måndagsinspiration" denna vecka får jag ta det inlägget idag istället, på en onsdag, men det gör väl inte så mycket om hundra år. Inspirationen för mig denna vecka är att se hur dagarna till alla roliga aktiviteter minskas dag för dag. Så pepp!!

- Påsklov 19 dagar.

- Helg i Ritsem med pimpling, skoterkörning och förhoppningsvis fint väder 37 dagar.

- Ännu en helg i fjällen 43 dagar.

- 67 dagar till paraplydrinkar och sand mellan tårna.

- Sommarlov 86 dagar.

Det är dessutom under tresiffrigt tills dessa roligheter, känns inte helt hopplöst det inte.

Likes

Comments

Dagbok & Vardag, Ebba

Hade behövts några stycken noccos idag för att piggna till känner jag...

Vaknade upp i morse med känningar i halsen, vilket känns hopplöst då jag verkligen inte har tid för att bli sjuk igen. Hatar att inte kunna träna och gå runt å vara seg i kroppen...så idag har jag hoppat över träningen och vilat istället, med andra ord sovit över tre timmar efter skolan. Resterande av tisdagen har jag spenderat till att göra ingenting istället för att plugga som jag borde göra. Känner mig förövrigt väldigt skolless, vilket kanske märks. Men nu är det trots allt inte länge kvar av det här skolåret, tack och lov.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw