​Juicer i all ära! En juice om dagen gör magen gott. Den är proppad med antioxidanter och vitaminer, gör dig friskare och piggare. Du sover bättre om nätterna och håller sockersuget på banan. Jag ÄLSKAR juicer av alla slag, dock bara färskpressade. Oftast dricker jag en juice till mellanmål eller till frukost. Brukar använda mig av det här receptet, stort tips!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag älskar höstmodet. Det är något jag ser fram emot varje år. Denna höst bjuder på mycket ribbat, mocka, oversizekappor, päls, polo och så vidare. Höstsminket enligt mig blir lite mörkare, mer contouring, målade läppar och eyeliner. Så jag helst sminkar mig året om. Har länkat tre måsten i sminkväskan nu när det närmar sig mörkare tider.

Likes

Comments

Höstskor är alltid något jag köper nya varje år då mina alltid blir smutsiga och slitna. Samt är jag en person som ofta tröttnar på mina ytterkläder av någon konstig anledning och därför har jag letat och funnit dessa tre par till ett väldigt bra pris.

Likes

Comments

Här har vi mina två favorit highlighters som alltid håller. Båda är verkligen underbara! Den från NARS är i créme form och den från HM I puderform samt budgetvalet då den bara kostar 50 lappen!

Likes

Comments