(Bilderna är tagna innan jag färgade håret)

Jag visade ju häromdagen två nya mascaror jag beställde hem, och jag tänkte skriva en recension om dem idag. Märket är alltså DreamWeave och den svarta mascaran kostade 205kr (den heter Black Tube) och den guldiga kostade 225kr (den heter Gold Tube- med fransnäring).

På bilderna ovan har jag på mig Black Tube, och jag har inte INTE böjt fransarna innan, så det skötte mascaran helt själv!😉 Jag älskar den svarta mascaran dels för att den den är vattenfast, klumpfri, ger drömfransarna, separerar och ger en snygg längd men också för att den går bort så lätt! Allt som krävs är varm vatten, som är +38C. Hur smidigt som helst och mascaran har till och med suttit kvar när jag varit ute i spöregnet!

Mascarorna är dessutom extra bra för kontaktlinsbärare eller dem med känsliga ögon. Så ett starkt tips är dessa två, men den svarta var helt klart min favorit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj vad många kommentarer jag fick på mitt förra inlägg, angående H&M och deras värdelösa bh:ar! Det visade sig inte vara bara jag som haft samma problem med deras bh:ar. Så jag ska publicera och svara på era kommentarer efter det här.

Förutom bh-kaoset, så är jag inne på dem två sista dagarna hemma innan jag flyttar! Det är så sjukt konstigt och nervöst, att det är bara denna måndag och tisdag kvar, för på onsdag smäller det. Jag är så nervös! Men det bästa med att jag inte börjar förens på torsdag, är att jag blir bara borta två dagar den här veckan, för på fredagkväll ska jag åka hem. Blir så skönt med en mjukstart!

Annars så försvann min helg i raketfart, men jag hann faktiskt färga mitt hår två gånger. Jag är inte 110% säker på att jag gillar färgen, men det får duga ett tag. Det är ju bara hår😘

Före vs Efter

Likes

Comments

Finn ett fel.. Yes ni hittade det!

Det här tycker alltså H&M är okej att sälja, bh:ar som inte ens klarar EN tvätt och sen går dem sönder. Har till och med fått hem trasiga bh:ar flera gånger! Men vet ni varför dem går sönder då? Jo för dem har inte ens sytt på RÄTT ställe så bygeln kan göra ett hål precis under där dem sytt, alltså så kommer bygeln ut på det ställe där dem egentligen skulle ha sytt för då skulle bygeln inte kunna orsaka ett hål. Jag kan dessutom se på dem andra bh:arna (i samma modell) att dem byglarna också är på väg ut.

Detta är alltså bilder på två av dem fyra bh:arna som har gått sönder åt mig. Jag har mejlat fler gånger sedan Februari åt dem, men får jag något svar? Nej. Så här har jag alltså slösat bort flera hundralappar på värdelösa bh:ar. Tack H&M, ni är så jäkla bra. Ni har riktigt fin kundservice också, här har ni bland annat deras svar på mina mejl:

Eran svarstid är alltså över 6 månader lång? Så ett råd från mig, köp INTE dessa bh:ar, köp på Cubus istället för dem är tusen gånger bättre!

Likes

Comments

​Igår kom det hem två nya mascaror till mig, ifrån ett märke jag aldrig testat. Jag köpte dem på hudvårdsbutik.se, sent på torsdagskvällen och dem kom dagen efter i postlådan! Jag älskar snabbfrakt!

Och jag ska fota och publicera en recension på dem senare, för jag vill verkligen prova dem X antal gånger innan jag skriver en recension. Men än så länge så har jag bara positivt att säga om dem. Så stay tuned!😉

Likes

Comments

1. Vilken klass ska du börja i? Jag ska börja ettan på gymnasiet.

2. Vilken dag börjar du? 25:e Augusti, så alltså är det exakt en vecka kvar tills flyttar jag.

3. Hade du läxor över sommaren? Nope, börjar ju på en ny skola så läxor över lovet skulle bara vara konstigt!😉

4. Vad ska du ha på dig första dagen? Ingen aning. Avskyr att välja sånt, men blir väl något bekvämt, kanske jeans och en hoodie? Eller en vanliga tröja? I don't know.

5. När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar? Går och lägger mig runt kl 22-23 och alarmet brukade ringa runt kl 6. Men får väl se vilken tid det blir nu, eftersom jag inte sett mitt schema än.

6. Vad är stressigast med skolan? PROVEN.

7. Längtar du till skolan? Både och, vill se hur klassen, schemat, skolan och lektionerna ser ut men samtidigt så vill jag inte lämna min familj😁

8. Vad är roligast att fixa med för att komma tillbaka till skolan? En ny almanacka!

9. Vilken klass började du med smink till skolan? Tror jag gick i fyran, sen så sminkade jag mig regelbundet i 6:an och 7:an. Sen sket jag i det totalt, orkade inte med det.

10. Kommer du ha ryggsäck eller handväska? Ryggsäck!😍

11. Ska du läsa något språk? Yes, två stycken faktiskt. Franska och italienska har jag valt, och fråga mig inte varför för det vet jag knappt själv..

12. Vad ser du mest framemot med att börja skolan? Få se allt det nya, eftersom precis allt bli en nystart!

13. Har du smycken på dig i skolan? Örhängen ibland. Är så rädd för att tappa t.ex armband och ringar osv, så kör oftast bara på örhängen.

14. Är det svårt för dig att bestämma kläder som du ska ha i skolan? Ja, men ett kenp jag alltid kör med är att välja kläder dagen innan, för då blir det inte lika stressigt på morgonen,

15. Hur ser din morgonrutin ut? Vaknar tidigt, kollar på mobilen i ca en kvart. Går på toan, klär på mig, äter frukost, borstar tänderna och sen resten. Men det lär nog ändras nu när jag snart bor själv på veckorna.

16. Vilket är ditt favoritämne/inte favorit ämne? Jag vet ju inte vad som är mitt favorit just nu, då jag inte vet hur lektionerna kommer vara och hur lärarna är bland annat. Men i nian så gillade jag so:n bäst och kemin gillade jag inte.

17. Hur förbereder du dig inför ett prov? Kör "stor"-plugget en vecka innan och gör allt för att underlätta för mig själv under veckorna. Så jag små pluggar/repeterar flera dagar innan det är dags för prov.

Likes

Comments

Hur bra blev inte det här??😍

Knopparna är verkligen så fräcka, älskar dem som tusan! Klickade hem dem ifrån glasverandan.se, och gav 58kr för dem. Kanske lite dyrt, men det var så värt det!

Grundjobbet var nog det tråkigaste, slipade i vad som kändes som en evighet. Var också tvungen att spackla igen hålen ifrån dem gamla knopparna, eftersom dem satt i två skruvar. Sen målade jag med grundfärg och två lager med vit lackfärg. Inuti lådorna målade jag en baby blue/mintgrön färg och sen lät jag den torka en dag, innan jag satte dit knopparna.

Jag är skitnöjd!

Likes

Comments

Vet ni vad? För någon vecka sedan var jag på en loppis, några mil härifrån, och då hittade jag den här byrån/avlastningsbordet för 20kr. Jag så verkligen framför mig hur fin den skulle kunna bli med ny färg och nya knoppar, sen var ju en tjuga inget att bråka om direkt!😄

Så jag tänkte att om någon dag så lägger jag upp efter-bilder på den!

Likes

Comments

Det här sommarlovet startade rätt så dåligt, och jag behövde ha någon slags tidsfördrift, för att inte låta känslorna ta över mig totalt. Så jag klickade hem bra tuschpennor med både tjockare och smalare udd, sen skrev jag ut bilder från nätet och köpte massa plottriga målarböcker. Sen var det igång.

Men den här målarbilden fastnade jag verkligen för. Jag har testat massa olika färger på den och jag tycker den blir sååå snygg i färg. Så att börja måla igen, det var verkligen ett bra sätt för mig, att bara få vara lugn och slappna av. Bara skita i allt och kladda med färger. Så jag lovar, att måla med tuschpennor är inget bara småbarn kan göra. Det passar alla oavsett ålder, och det är så avslappnande!

Helt klart mitt bästa beslut denna sommar. Så på mina kvällar tar jag fram mina tuschpennor, en plottrig bild och sätter på en serie/film på dreamfilm. Sen några timmar senare så har tiden bara flugit iväg.

Likes

Comments

En steghylla ifrån Dollarstore 190kr. Har dock målat ett lager extra med vitfärg, eftersom den färgen under var rätt så skabbig och färgade av sig. Kommer använda denna som en "handdukstork", t.ex efter gympan så hänger jag upp den blöta handduken på den.

Tror det blir jättesmidigt! Kan ju dessutom hänga upp vanliga kläder på den också om jag vill, eller varför inte en pläd?

Har visat denna spegel i ett tidigare inlägg också, men det är en vanlig kroppsspegel som också är ifrån Dollarstore, 70kr.

Beställde dessutom en Lennart ifrån IKEA!😉

Kommer inte ihåg pris, men det hittar man ju snabbt på ikea.

Batman tavlan är faktiskt en canvasduk som vi klickade hem ifrån Wish. Sen köpte vi bara en vanlig 30x40 ram på Jula! Och den andra tavlan fick jag ifrån min moster och hennes fina familj!

Dessa vill jag sååå gärna ha hängandes över mitt skrivbord i rummet, så jag hoppas hoppas att jag får sätta upp dem där!😊

Blev även en Jansjö ifrån IKEA (en lite lampa man kan sätta vart som helst) och ett grenuttag. Lampan kostade 99 kr och grenuttaget 149kr.

Jag har ju såklart köpt mer saker men känns inte så kul och visa att man köpt t.ex en mopp, en sop eller t.ex plastpåsar. Men en sak som jag glömde fota var två sänglådor, men det är IKEAs Gimse, som kostade 99kr/styck bara.

Men jag kommer visa hur jag kommer bo, så fort jag är där och allt är klart osv. Så håll ut, ni ska få se bilder på rummet!😄

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt förstå att den 24:e Augusti ska jag flytta!😨 Det är liksom nu det slår mig att det snart är dags, jag kommer självklart att åka hem på helgerna till min familj, annars hade jag aldrig klarat av det här. Det som suger mest är att gymnasiet här hemma, har inga som helst vettiga linjer. Så vad hade jag för val? Jag måste ju gå en linje jag VILL gå, och en linje som kommer löna sig i längden.

Jag vet inte vad jag vill jobba som i framtiden, just därför valde jag samhällsvetenskapsprogrammet för att det ger mig en sån bred grund. Jag kan bli vad jag vill efteråt, jag kan plugga vidare till polis, socionom you name it. Och varför jag valde med inriktning media, är för att jag älskar att skriva och fotografera.

Så jag är 110% säker på att jag valt rätt linje. Så det här blir nog bra, men det svåraste kommer dock vara att jag inte kommer kunna träffa min familj varje dag. Det är vad jag avskyr med det här, att det kommer bli en sån stor omställning.

Likes

Comments