Snart drar det av till Barcelona om 13 dagar😁 Det kommer bli som himla kul, typ dör av lĂ€ngtan!! Men i detta inlĂ€gget tĂ€nkte jag berĂ€tta vad som hĂ€nder dĂ€r och vad vi ska göra.
PÄ fredagen Äker vi med flyget ungefÀr klockan 9-10 pÄ morgonen och flyget Àr framme 12-13, alltsÄ tar det 3 timmar. Sedan nÀr vi kommit till hotellet checkar vi in och sÀkert lÀgger oss vid poolen och solar och badar. Sedan Àr vi i Barcelona i fyra dagar och solar och badar och en halv dag Äker vi in till ett köpcenter och shoppa lite för att de har VS, Pink, Hollister och Abercrombie & Fitch.
Efter de fyra dagarna Ă„ker vi tĂ„g eller hyr en bil och Ă„ker till nĂ„n kust i Spanien och solar och badar i 6 dagar, vi Ă€r alltsĂ„ dĂ€r i 10 dagar.❀
Det Àr sÄ min semester ser ut och nu ska det solas och badas mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HĂ€r kommer ett sommar collage!


Likes

Comments

IgÄr som sagt var jag pÄ Gröna Lund!
Det var jÀttekul och tipsar verkligen och gÄ dit pÄ kvÀllen för att dÄ var det inte alls mycket köer Max 15 minuter lÄng kö. Jag tycker att deras karuseller var jÀttebra och lÀskiga. Det var inga smÄgrodorna utan det var lite mer för Àldre som typ Balder och kanonen pÄ Liseberg.

Idag var jag först shoppade i Stockholm det sista innan klockan 15.00 dÄ vi tog tÄget hem. IgÄr köpte jag typ 5 saker men idag hitta jag mycket mer sÄ det blir sÀkert en Haul om nÄn dag! Nu sitter jag hemma och skriver till er och ska snart förbereda mig för att sova.

Imorgon blir det sol och bad med Maja, sĂ„ det kommer bli mysigt. Hoppas man kan bli lite brun. Vi hörs imorgon!❀
Likes

Comments

Hej, nu var det ett tag sen men nu har allefall jag Ebba Andersson börjat villa blogga igen. Nu tÀnkte jag berÀtta vad jag har gjort pÄ sommarlovet!

PÄ skolavslutningsdagen var jag först pÄ min skola och kollade pÄ nÀr rektorn pratade och var med klassen en sista gÄng pÄ detta lÀsÄret. Efter skolan rusade jag och mina kompisar till en affÀr och köpte jordgubbar, Nutella, choklad, vindruvor, ananas och lite godis. Efter det tog vi bussen till en strand och gottade oss med det vi köpt och efter det badade vi och solade lite. NÀr vi kommit hem chillade jag en stund och sedan gick jag till trÀningen.

Första veckan pÄ sommarlovet tyckte jag var den bÀsta veckan med kompisar. Jag tillbringade veckan som sagt med att vara med kompisar en dag var vi i stan och shoppade, nÄgra dagar var vi pÄ stranden och nÄn dag sÄdÀr hÀnde jag bara med kompisar, mysig vecka.

Vecka efter det var jag pÄ "friidrottskolan". Man trÀnar friidrott dör pÄ dagarna och gick hem pÄ eftermiddagen frÄn 9.30 - 15.00 och det var kul, om det kan jag inte sÀga sÄ mycket. Det var frÄn mÄndag-fredag men fredagen fick jag hoppa över för att jag skulle till en fotbollscup som heter Skadevi Cup. Vi Äkte med bussen ungefÀr klockan 8.30 och efter det satt vi i 2-3 timmar pÄvÀg till Skövde. DÀr spelade vi sedan matcher och sov över med en massa sköna kompisar. Och nÀr vi hade spelat gruppmatcherna gick vi vidare till B- slutspel och kom till semifinal med Äkte ut dÀr tyvÀrr. Det var pÄ söndagen och sedan Äkte vi hem med bussen och pÄvÀgen som belöning sÄ fick vi stanna pÄ en jÀttestor godisaffÀr. NÀr vi kommit hem var det direkt packa inför RidlÀgret dagen efter.

Första dagen pĂ„ RidlĂ€gret kom man dit klockan 10.00 och fick lite information om vecka och fick veta vilka hĂ€star man skulle rida och vilken stuga man skulle sova i. Sedan fixade vi stugorna och hĂ€mtade hĂ€starna och red och sedan Ă„t vi lunch och red igen... Sen pĂ„ kvĂ€llen bytte jag och Ebba till en annan tom stuga för att Ebbas sĂ€ng var sönder😂😂 och sedan var vi dĂ€r/ sĂ„ över till lördagen dĂ„ uppvisningen var men jag kunde inte var med hela uppvisningen för att vi skulle pĂ„ ett bröllop i Dalarna😒.

Denna veckan Àr jag i Stockholm kom hit i tisdags och Äker hem pÄ fredagen. Och idag Àr det torsdag sÄ imorgon ska jag hem, igÄr var vi först pÄ en strand och sola och badade och sen Äkte vi och kollade i affÀr en SNABBIS!!!.
Idag ska vi först shoppa och sedan pÄ kvÀllen gÄ till Gröna Lund. Och pÄ söndag ska jag till Halland och tÀvla/ springa 600 meter, det Àr em friidrottstÀvling.


Likes

Comments

Nu kom en Challenge som jag hoppas ni gillar! Ni får gärna kommentera videoförslag och ?? denna videon om ni vill ha en Ullared haul för att jag ska dit idag!????

Likes

Comments

Detta blev en snabb UPT och jag har fått lust att göra videos och jag har tid nu när det är sommarlov!! Så nu kommer de många, jag håller på att redigera några så! Kommentera videoförslag!

Likes

Comments