Snart drar det av till Barcelona om 13 dagar😁 Det kommer bli som himla kul, typ dör av längtan!! Men i detta inlägget tänkte jag berätta vad som händer där och vad vi ska göra.
På fredagen åker vi med flyget ungefär klockan 9-10 på morgonen och flyget är framme 12-13, alltså tar det 3 timmar. Sedan när vi kommit till hotellet checkar vi in och säkert lägger oss vid poolen och solar och badar. Sedan är vi i Barcelona i fyra dagar och solar och badar och en halv dag åker vi in till ett köpcenter och shoppa lite för att de har VS, Pink, Hollister och Abercrombie & Fitch.
Efter de fyra dagarna åker vi tåg eller hyr en bil och åker till nån kust i Spanien och solar och badar i 6 dagar, vi är alltså där i 10 dagar.❤️
Det är så min semester ser ut och nu ska det solas och badas mycket!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer ett sommar collage!


Likes

Comments

Igår som sagt var jag på Gröna Lund!
Det var jättekul och tipsar verkligen och gå dit på kvällen för att då var det inte alls mycket köer Max 15 minuter lång kö. Jag tycker att deras karuseller var jättebra och läskiga. Det var inga smågrodorna utan det var lite mer för äldre som typ Balder och kanonen på Liseberg.

Idag var jag först shoppade i Stockholm det sista innan klockan 15.00 då vi tog tåget hem. Igår köpte jag typ 5 saker men idag hitta jag mycket mer så det blir säkert en Haul om nån dag! Nu sitter jag hemma och skriver till er och ska snart förbereda mig för att sova.

Imorgon blir det sol och bad med Maja, så det kommer bli mysigt. Hoppas man kan bli lite brun. Vi hörs imorgon!❤️
Likes

Comments

Hej, nu var det ett tag sen men nu har allefall jag Ebba Andersson börjat villa blogga igen. Nu tänkte jag berätta vad jag har gjort på sommarlovet!

På skolavslutningsdagen var jag först på min skola och kollade på när rektorn pratade och var med klassen en sista gång på detta läsåret. Efter skolan rusade jag och mina kompisar till en affär och köpte jordgubbar, Nutella, choklad, vindruvor, ananas och lite godis. Efter det tog vi bussen till en strand och gottade oss med det vi köpt och efter det badade vi och solade lite. När vi kommit hem chillade jag en stund och sedan gick jag till träningen.

Första veckan på sommarlovet tyckte jag var den bästa veckan med kompisar. Jag tillbringade veckan som sagt med att vara med kompisar en dag var vi i stan och shoppade, några dagar var vi på stranden och nån dag sådär hände jag bara med kompisar, mysig vecka.

Vecka efter det var jag på "friidrottskolan". Man tränar friidrott dör på dagarna och gick hem på eftermiddagen från 9.30 - 15.00 och det var kul, om det kan jag inte säga så mycket. Det var från måndag-fredag men fredagen fick jag hoppa över för att jag skulle till en fotbollscup som heter Skadevi Cup. Vi åkte med bussen ungefär klockan 8.30 och efter det satt vi i 2-3 timmar påväg till Skövde. Där spelade vi sedan matcher och sov över med en massa sköna kompisar. Och när vi hade spelat gruppmatcherna gick vi vidare till B- slutspel och kom till semifinal med åkte ut där tyvärr. Det var på söndagen och sedan åkte vi hem med bussen och påvägen som belöning så fick vi stanna på en jättestor godisaffär. När vi kommit hem var det direkt packa inför Ridlägret dagen efter.

Första dagen på Ridlägret kom man dit klockan 10.00 och fick lite information om vecka och fick veta vilka hästar man skulle rida och vilken stuga man skulle sova i. Sedan fixade vi stugorna och hämtade hästarna och red och sedan åt vi lunch och red igen... Sen på kvällen bytte jag och Ebba till en annan tom stuga för att Ebbas säng var sönder😂😂 och sedan var vi där/ så över till lördagen då uppvisningen var men jag kunde inte var med hela uppvisningen för att vi skulle på ett bröllop i Dalarna😒.

Denna veckan är jag i Stockholm kom hit i tisdags och åker hem på fredagen. Och idag är det torsdag så imorgon ska jag hem, igår var vi först på en strand och sola och badade och sen åkte vi och kollade i affär en SNABBIS!!!.
Idag ska vi först shoppa och sedan på kvällen gå till Gröna Lund. Och på söndag ska jag till Halland och tävla/ springa 600 meter, det är em friidrottstävling.


Likes

Comments

Nu kom en Challenge som jag hoppas ni gillar! Ni får gärna kommentera videoförslag och ?? denna videon om ni vill ha en Ullared haul för att jag ska dit idag!????

Likes

Comments

Detta blev en snabb UPT och jag har fått lust att göra videos och jag har tid nu när det är sommarlov!! Så nu kommer de många, jag håller på att redigera några så! Kommentera videoförslag!

Likes

Comments