hello!

Passet gick väll bra det var såååååå mycke flugor så jag tänkte bara att jag skulle kort men intensivt pass. Jag vet vi har ett ridhus men det är så varmt där. Han var väldigt seg så jag fick väcka upp han med spöt några gånger.

I början så var han lite seg och tog inte sjänkeln direkt så jag gjorde många övergångar mellan skritt och trav. Han blev lite mer på hugget då. Sedan så galopperade jag han lite utan så stora krav bara volt och kunna behålla galoppen då han har tappat mycket muskler nu i sommar. Sedan red jag igenom han i båda varven och sedan var jag klar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man hinner inte alltid med allt man vill göra varje dag då man har häst... Idag ville jag ju åka in till Lidköping men nepp jag var tvungen att åka o rida och sedan 15:00 så ska jag åka till grk igen och hjälpa till på pay & jumpen. Jag tar med mig kameran så gilla om ni vill se bilderna efter sen. Kommer göra ett tids inställt inlägg om rid passet sen.

Likes

Comments

äHello!ò
Vet ni vad jag ska göra idag? Inget roligt alls men...Jag ska nog åka in till Lidköping och hämta mitt id kort o sen troligtvis så ska jag försöka hitta ett skal till min samsung. På kvällen så är det en pay & jump på götene ryttar klubb så jag ska dit och hjälpa till. Jag skulle Igentligen varit med men jag är med på söndag istället.

Likes

Comments

HEJ!

Jag har alltid haft massor med bloggar. Jag har skapat bloggar med kompisar gjort egna men aldrig riktigt fastnat för det. Tänk inte nu bara aa men varför har du gjort en blogg nu da? Jo, Jag typ hetsar mig själv till att göra en o skriva skit i om jag blir berömd eller ngt jag vill bara skriva ur mig, Kissie ville ju värkligen bli känd så hon startade ju masssssssssssssor med bråk med andra bloggare. Sedan uppmanar hon andra till att vill du bli känd så ska du starta bråk.

https://www.youtube.com/watch?v=S6vhLyEaULo

Värkligen Kissie stil!

Jag kommer ju blogga om hästar så det kommer lite bilder och sånt om  min ponny sen när jag har fixat datorn då den har krashat innan:/


Likes

Comments