​Precis som rubriken lyder, FINALLY FRIDAY!

Trots att det är helg så har jag inte så mycket helg egentligen. Började med att jobba några timmar idag direkt efter skolan, imorgon ska jag upp tidigt och jobba för att senare på fest och fira att det är lördag, och på söndag blir det ett kort litet jobbpass på eftermiddagen. Så massor av jobb denna helgen. Men jag ska ta en dag i taget!

Iallafall så hade vi ett färg och ljuslätta test idag i skolan. Det gick bra och efter självrättningen av testet fick vi fixa varandra eller jobba med missade moment resten av lektionen. 

Nu så har jag tagit min godispåse och gjort Is Kaffe och satt mig i soffan för att kolla på lite TV och mysa med familjen. Imorgon ska jag försöka få upp bild på min "fest" outfit och kanske ett collage med snygga och trendiga höst favoriter. 

Tills vi hörs igen, P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej! Jag är en 16 årig tjej som pluggar första året på gymnasiet, inriktning stylist på drottning blankas gymnasieskola i Helsingborg. Här kommer jag skriva om min vardag, men också mycket om mina skolarbeten och bilder på det jag gör. Förutom smink och skönhet är mode också ett stort intresse, så lite sådant kommer slängas in då och då. Iallafall...

Dagen bestod utav kort skoldag, då vi först hade hantverks lektion. Vi övade på röda läppar och gjorde som vanligt en perfekt bas till, och det gick hyfsat bra faktiskt!  Efter de hade vi drygt en timme med idrott och sen åkte jag hem för att sedan köra ett svettigt och tungt spinningpass. Känns otroligt bra nu efteråt då jag verkligen gav mitt allt idag. 

Nu kallar sängen och jag ska krypa ner och sätta på ett avsnitt American Horror Story, bästa serien!! 

Tills vi hörs igen, P&K 

Likes

Comments