Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"We are all a little weird, and when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall in mutual weirdness and call it love."

Likes

Comments

Blev även en trip till Ikea förra veckan. Fick ett sådant där ryck ni vet - när man bara vill ändra på någonting. Blev en ny byrå (som jag skruvade ihop helt själv) och lite annat kul. Älskart.

Likes

Comments

Letade upp gymkortet, ordnade en riktig pepp-spellista och lade fram träningskläderna. So far so good tänker ni. Men icke. Istället går jag och blir tokförkyld. Betyder det att det inte är meningen att jag ska träna? Ja ja, bjuder istället på två bilder från förra helgen då jag var och såg "En Midsommarnattsdröm" på Operan. Helt magiskt. Älskar upplevelsen, för att inte tala om omgivningen. Jag konstaterade än en gång att jag måste varit en prinsessa i mitt förra liv. Guld, glitter, kristallkronor. - jag tycker om det lite för mycket. Nu ska jag fortsätta tyckta synd om mig själv samtidigt som jag halsar te och mular mig själv med halstabletter. Kan man få ingefära intravenöst? Isåfall vill jag gärna ha det, tack!

Likes

Comments

​Oförskämt dålig uppdatering här i sommar. Har varit full rulle - på gott och ont. Här är lite semesterbilder från min vecka i Grekland. Kan man få spola tillbaka till slutet av juni och börja om? Snälla da?

Likes

Comments

ETT // TVÅ // TRE // FYRA

Att t-shirt (eller polo) med spaghetti straps över är en av de senaste trenderna är det väl knappast någon som missat. Men vad tycker vi om det egentligen?

Likes

Comments