HeaderHej på er, hoppas allt är bra!
I onsdags drog jag till Stockholm och träffade min syssling Clara och hennes mamma. Vi har shoppat, varit på cosmonova och fotat, haft 3 jätte roliga dagar faktiskt. 
Snart är lovet slut och skolan börjar igen och det känns inte alls bra, har sån ångest över att gå tillbaka till skolan nu, menmen. 
Ha det bra så länge, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Idag åkte jag med mamma till kupolen och jag fick med mig lite behövande saker.

2 tröjor på rea från Lindex, 2 bh-ar från Lindex, rea på dom med och även 3 par trosor från Lindex. Sen hittade jag en tröja från lager 157. 
Riktigt nöjd över det jag fick av min älskade mamma! 

Imorgon blir det skola sen väntar ett härligt lov med massa skoj får jag hoppas på.
Kram på er så länge! <3

Likes

Comments


Idag fick jag en ny mobil av mina föräldrar, dom är verkligen bäst i världen!!!! Det var en Iphone 6 Plus guld så är riktigt nöjd. Känns grymt skönt med en ny mobil eftersom min var trasig. 

Likes

Comments

Idag hade mamma ljusparty hemma. Jag tycker att det är riktigt kul med sånt för det finns så mycket fint och det blir att lukta så gott av alla härliga dofter. Så passade på att ta några bilder som jag satt ihop i collage :) Likes

Comments

Idag är det redan torsdag och snart är det helg! Jag tycker veckorna bara susar förbi, allt gå så snabbt liksom. Men det är skönt! 
Idag har varit en tråkig dag, tråkigt väder och tråkig skoldag, sen skulle jag åkt ut till hästarna men så blev det inte heller så just nu har jag tråkigt, haha. 

Hoppas att ni har haft en roligare dag, kram på er! 


Likes

Comments

Mitt älskade föl, Adorébell hon bara växer och växer. 

Tänkte dela med mig lite bilder på henne, hon har blivit en stor tjej nu :)
Likes

Comments

Hejsan alla! hoppas ni mår bra,det gör iallafall jag :) 

Nu har jag ju haft ett mycket lååååång uppehåll så varför inte börja lite smått igen? Jag har tänkt att jag någon gång ibland slänger in lite inlägg så det händer något här, det låter väl bra? 

Kan ju berätta lite om mitt liv just nu, haha. Har ju börjat 2:a året på gymnasiet och det känns riktigt bra, Min mesta tid går åt till mina hästar, skolan och helgerna med mina kompisar. Mitt liv känns jävligt bra just nu! Har inte så mycket mer att skriva om men ni får ha det bra så hörs vi snart igen, PUSS! 

 

Likes

Comments

Hejsan alla! Eftersom jag är så grymt dålig på att blogga så har jag bestämt mig för att lägga bloggen åt sidan ett tag. 

Men hoppas att alla har det bra och att ni hade en bra midsommar för det hade verkligen jag, puss på er!  


Världens finaste hästar få stå för bild! 

Likes

Comments

Dessa två hästar gör mig så glad! Att jag varje dag få gå till stallet är det bästa som finns. Jag hämtar upp glädje hela tiden och jag är så glad att jag har så fina hästar vid mig! Hästarna kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! <3 


Likes

Comments