Det finns en tjej i mitt liv som verkligen gör mina dagar så mycket ljusare. Hon finns verkligen ALLTID där när man behöver henne, hon är nog den enda som alltid verkligen har funnits där och aldrig svikit mig. Jag vill bara tacka den underbara tjejen för allt hon gör för mig, att hon alltid bryr sig, hon ger sig aldrig innan hon vet vad som är felet och det är det som gör henne till min bästavän.

Hon känner mig så som ingen annan. Hon ser alltid om det är nått fel och hon försöker alltid peppa mig och stärka min självkänsla, så gott det går.

Jag vill verkligen tacka dig för att du är du och för att du verkligen står fast vid vem du är. Önskade bara att det fanns fler personer som dig på jordklotet.

Tack för att du alltid har funnits där för mig under dessa 4-5 åren som vi har känt varandra, även fast jag har behandlat dig som skit och bara tänkt på mig själv i vissa lägen.

Jag älskar dig så otroligt mycket.

Du har berättat för mig flera gånger att du känner att du inte är någons förstahandsval och det är samma för mig. Men hjärtat du har fel. Du är mitt förstahandsval och kommer alltid vara det innerst inne.


Denna tjejen heter Ottilia Bartler och hon är min bästavän, jag älskar henne så sjukt mycket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag bara legat i sängen och pluggat och jag känner att det var precis det jag behövde. Jag har nämligen varit väldigt stressad den senaste tiden så det var väldigt skönt att bara ta det lugnt.

På det senaste har det varit väldigt mycket plugg i skolan och det har varit mycket på lektionerna och svårt att hänga med på vad lärarna säger på alla genomgångar. Jag hoppas verkligen på att nästa vecka blir lite lugnare.

Denna veckan har gått relativt fort och imorgon är det redan fredag, vilket känns riktigt skönt. En lugn helg med en tjejmiddag ska bli så kul.

Kram!

Likes

Comments

Just nu på vinterhalvåret är då mina tankar kring livet tar upp extremt mycket av min vakna tid. Det är mycket negativa tankar som ploppar fram, sånna som egentligen är väldigt onödiga. Det som får mig att komma på ett helt annat spår är mina underbara vänner som alltid finns där för mig.

Det är tankar kring skolan, som när man tittar sig omkring i klassrummet och ser att alla andra är så mycket bättre än vad man själv är. Det är tankar kring fotbollen, som att man ibland på vissa träningar har riktigt dåliga dagar. Ingenting går som man vill, man passar väldigt många dåliga passar, man är inte riktigt med i spelet och liksom ingenting fungerar.

Men vad som än händer så vet jag att jag alltid har mina närmsta vänner som finns där, det har jag fått bevisat för mig. Även min familj gör riktigt mycket för mig. Jag tycker att det ibland är nyttigt att man stannar upp ett litet tag och tänker efter vad man egentligen har. Man måste ibland tänka till för att verkligen se hur bra liv man egentligen har.

Kram!<33

Likes

Comments