25 Mars

Första dagen på lovet börjar att dra ihop sig och idag har jag bara prioriterat familjen. Jag och Olle har hittat på saker hela dagen, något av sakerna vi gjorde var att baka våfflor eftersom det var våffeldagen idag! Vi gömde också påskägg, alltså vi kunde inte vänta tills imorgon. Gömmer ni också fortfarande era ägg? Det är inte lätt när man är 5år i huvudet haha! :)

Likes

Comments

Looooov! Äntligen ledigt från pressen runt omkring sig för ett tag i alla fall. Vad händer detta lov egentligen? Jo det ska jag berätta för er.. bara jobb, jobb och jobb. Dock bara mellan tisdag och fredag. Men denna helg blir det till att umgås med vänner och slappa, eller är det inte det vi gör, vi ungdomar? ;). 

Likes

Comments

I dag lovade jag er lite bilder på mitt nya rum och hur ser det ut nu! Jag är som sagt långt ifrån slut resultatet, men jag är på god väg. Kan också ta och nämna att det mesta på rum kommer ifrån IKEA, men om det är någon speciell grej ni undrar över så kommentera det så svarar jag! Kramar

Likes

Comments

Morning sunshines! Idag är det lördag och jag har faktiskt inget planerat under hela dagen. Det kan vara ganska skönt ibland då jag måste försöka bli fri från min förkylning!

Så vad han hänt denna vecka? Jo, i tisdags så startade svenska nationella proven upp och jag förväntade mig att det skulle vara sååå himla svårt men nu när jag tänker tillbaka så gick det egentligen väldigt snabbt och lätt att göra.
På onsdagen hade jag hemma match som vi vann, ja inte mer med det egentligen. Dagen efter blev det nästa del av svenska NP och då skulle vi skriva i 3.20h weey! Jaja, men nu är det klart och det är hur skönt som helst med lite helg nu.

I skrivande stund så försöker jag att städa mitt nya rum! Så det har också varit en prioritering nu. Jag har inte hunnit packa upp allting i rummet, men det kommer antagligen bilder på rummet senare idag!

Likes

Comments

Hej allihopa! Först och främst vill jag berätta för er att jag har varit sjuk hela veckan och känt att jag har behövt ta det lugnt så att jag kunnat bli riktigt frisk då febern funnits i luften ett bra tag. Men nu är jag snart frisk (hoppas jag) men jag valde ändå att stanna hemma från skolan idag eftersom det är så många som har varit sjuka under denna period. Jag hoppas att ni får en bra fredag för fredag som fredag, alla gillar väl sista skoldagen? Dessutom är det melodifestivalen idag eller är det imorgon? Aja, det lär man märka haha. Ha det bra och krya på er alla som är sjuka! <3

Likes

Comments