På matchen igår, vår näst sista match, så stukade jag foten de sista 30 sekunderna. Så klumpig som jag är. Vi vann med 7-1 mot Storvreta ändå, och det var en grym match av oss tjejer.

Våran tränare Åke fick bära mig av planen. Jag skrek men jag grät inte. Filippa sa att jag är så stark som inte grät.

Hare gött!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hatar verkligen när man är borta från omvärlden och så får man slut på internet. Det är därför jag inte kunnat blogga, förlåt.

Jag var på väddö (tråkigaste platsen på jorden) och där var jag o kollade på youtube hela tiden typ, det var så jävla tråkigt men nu är jag hemma igen.

Men just nu snackar jag lur med min älskling och tittar på en fucked up film som heter typ "the man with the iron fists" och själv har jag gjort illa armen på idrotten. Vi vann båda innebandy matcherna i helgen. 5-3 mot Bålsta och 8-2 mot Storvreta eller vilka de nu va.

H
are gött!!

Likes

Comments

Det är nästan ingen som vet det här, men jag känner att jag måste få det ur mig.

Jag har ju mått skit och skärt mig själv, det är många som inte fattar hur jävla svårt det är att komma ur. Mina kompisar som inte fattar det som jag har bättrat för de bara säger att jag är en idiot och dum i huvet. Tänk efter, tror du det hjälper när man mår så dåligt att man skadar sig, att höra att man är en idiot? Knappast va! Istället för att kalla mig idiot kan du väll försöka hjälpa mig på nåt sätt?

Men iaf, jag mådde skit igen och allt är ett helvete, jag har skärt mig igen. Men en dag, en dag då ska jag bli fri från det här helvetet.
Just nu behöver jag bara en kram eller att bara veta att någon bryr sig om mig, någon som tycker att jag är fin och duger som jag är.

Nu finns det säkert någon som tror att jag skär mig för uppmärksamhet. Tror du verkligen att jag skulle SKADA mig själv för att få uppmärksamhet?! Ja vännen då är du lite dum för det är inte jag, kanske någon annan gör det men inte jag inte.

Likes

Comments

Idag i skolan jobbad jag typ inget, jag ritade över en whiteboard och snacka med några killar ute i slöjden och Per (slöjdläraren) lät oss titta på VM istället för att arbeta och lät mig rita istället för att jobba hela dagen. Medan mina tjejkompisar satt o kollade på vampire diaries hela dagen.

Det jag ritade var ganska snyggt och några 6:or fråga vad för betyg jag hade och jag sa C dem bah "va?! Du borde ju ha A!" Då kände man sig lite mallig faktist. Och den där jäveln med gröna byxor, kan inte hans namn, han suddade hela tiden och jag fick damp på han och Erik idioten suddade också hela tiden så jag slog till han. Han var ju rädd för mig, han skrek som en liten tjej när ja slapa han i ansiktet en gång, alltså an vilken kul dag.

Så jävla stark jobbat Charlotte, älskar dig. Känner mig stolt att vara från Sverige i sånna här stunder och Björgen som var skitdålig idag, det kändes bra. Ett till guld att skryta med för Sverige tack vare dig Kalla.

Tack o hej leverpastej, och puss på
dig Kalla.
(bild1)

Likes

Comments

Ingen mer än jag som känner dig det och tjock? Jo antagligen för att det blivit en ny norm om att alla tjejer ska ah tight gap. För er som inte vet vad det är är det när man står ihop med fötterna och låren ska inte nudda varandra för om de gör det är man tydligen tjock.

Jag säger bara "my things touch because they live each other" jag håller helt klart med, men ändå gör jag allt för att försöka få thigt gap.

Samhället idag är så utseende fixerade man kan få ett jobb beroende på hur man ser ut. Om en skit snygg brud söker till ett jobb och en lite mullig tjej som ses som "tjock" och gör det lite bättre, vem tror du får jobbet? Jo antagligen den skitsnygga, för vem vill inte ha en skitsnygg brud på jobbet liksom?

Men jag tycker att alla ska försöka vara nöjd med sin kropp och älska den som en annan människor gör/kommer göra.

Hoppas de fick något att fundera om och att ni känner er bättre med er egen kropp. Inte för att jag tor att så många läser men aja.

Tack
o hej leverpastej!!Likes

Comments

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Jag har varigt uppe i Sälen med min kompis Rebecka. Vi var i Lindvallen och åkt skidor, jag ramlade bara 2 gånger, stolt😎. Men jag ska försöka blogga mera dagligen nu,


Likes

Comments

I år var det en bra alla hjärtans dag, hade inte trott det men de blev det. Jag hade planerat glassätning med Wendela och filmer men så blev det inte.

Dagen innan (fredag den 13) så skulle jag vara med Wendela och hennes kille Hugo. Sen kom Theo med också, men han var tvungen att sova hos någon för att kunna vara med för att annars kommer han inte hem. Men iaf så var alla vi 4 och snacka osv. Hugo jäveln åkte hem för han skulle till Spanien på lördagen. Och sen kunde inte Wendela sova hos mig för hon fick inte så då var de bara jag och Theo kvar. (Jag visste redan att han gilla mig och han att ja gilla han lite) Trodde att det skulle bli stelt o tyst men så blev det inte, vi satt uppe hela natten och titta på filmpris myste. Det var en av de bästa nätterna i mitt liv och sen få vakna upp bredvid honom.

På själva alla hjärtans dag var jag med Theo och wendela halvdagen tills Theo skulle hem och sen hem och packa sedan till Becka för att åka till Sälen (sitter i bilen just nu) vi skratta, titta på film och åt fryst mango (typ bästa som finns) På kvällen fick jag typ det gulligaste smset jag fått. Det var väll min alla hjärtans dag.

Smset från Theo:
"När du började följa mig på insta så ville jag lära känna dig och sen när jag såg dig för första gången i verkligheten så tyckte jag att du var sjukt snygg,när vi träffades för första gången och lärde känna varandra lite så tyckte jag att du var sjukt snäll osv. Den första gången vi snackade hela natten kommer jag aldrig glömma de var seriöst de bästa telefonsamtalet jag någonsin haft. När du sa att du gillade mig så blev jag sååååhääär glad. Igår 13/02-15 är ett datum jag aldrig kommer att glömma. Igår natt var den bästa natten i mitt liv den kommer jag alltid komma ihåg. När vi är med varandra är de helt perfekt,jag älskar dig verkligen,jag är så glad att jag kan kalla dig "min" du är såå perfekt. Jag kommer inte heller glömma vår första kyss. Jag ska försöka att inte svära så mycket så dina föräldrar ska tycka om mig(vi få
r se hur de går😁😁). Asså ååååh du är så perfekt. Jag älskar dig sååååhääär mycket. Du skulle sett mig när vi låg i sängen jag log typ hela tiden. De går inte ens att beskriva vad jag tycker om dig för det skulle ta hela året att skriva allt. Du är det bästa som har hänt mig💕😚"

Likes

Comments

Okej, hör här, de va så kul att jag dog. Adam (en kille i årskursen) han skrek åt mig "Ebba!! Du tappa nåt!"
Först fatta jag inte va han mena, jag trodde att han skulle säga nåt som "farten" eller så. Men jag är ju så lättlurad så jag titta bakom mig och bah "Nej, jag har inte tappat nåt."
Då skriker Adam "Joo, OSKULDEN!"
Sen g
arvar jag fan ihjäl mig i flera minuter.

Likes

Comments

Idag var det en hemsk skoldag. Trött och ont i huvet sen i morse så hela dagen har jag gått med huvudvärk och sur. Jag slapade Nellie (min kompis) för att jag störde mig på att hon andades. Så sur har jag varigt idag.

Nåt mer som hänt idag?
Jo, jag ska byta skola!!! Pappa har kollat på Vaksalaskolan och jag ska ställas i kö så håll fingrarna för att ja ska få komma in. Börjar typ efter påsk eller så. Bye, bye kunskap.

Likes

Comments

Idag har väll det väll varigt en helt vanlig dag. Stressat upp på morgonen för att hinna med bussen som man sen får springa ifatt.

Gått trött och trög hela dagen i skolan utan att lära sig ett skit, bara sitta där o lyssna på lärare som babblar om nåt världskrig.

Snackar med kompisar om allt från skvaller till hur man svär på latin, ("futete" betyder "fuck you"). Oj normala vänner jag har.

Stått ute i kylan och väntat på bussjäveln som alltid är 10 min sen och sen sitta där i 25 min.

Komma hem och titta på tv och slöa för att sen komma bort till träningen och träna. Sen skrattar man och skämtar i omklädningsrummet. När man kommer hem slår man på tvn och sitter där i några timmar tills nån kompis smsar eller ringer så sitter man och pratar tills 2 på natten, j
a typ en normal dag.

Likes

Comments