Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Från fredagskväll

Likes

Comments

"Jag är inte perfekt, tyvärr" skriven av Michaela Forni. Oj vad den här boken ger mig mycket, inte hunnit läsa speciellt långt, men av det lilla jag har läst så vet jag att jag har många fina och hjälpsamma sidor kvar, längtar!

Nu ska jag dock snöra på mig sneakersen och kila till gymmet. Ikväll åker jag nog hem till Linda för middag. Kram

Likes

Comments

Lyssna och njut! Nu ska jag krypa till kojs och lyssna vidare, puss och godnatt...

Likes

Comments

I fredags firade jag och C som sagt fredag, vi satte oss på Crème för att njuta av varandras sällskap och atmosfären stället har. Alltid lika bra när man är med henne. I lördags så spenderade jag några timmar på jobbet innan jag mötte upp pappa för att kika på när mamma & syster sprang halvmaraton följt av öl & pizza. Igår blev det återigen jobb och kvällen spenderades med Linda för taco- och filmmys.

Och där var den helgen slut, nu väntar en halvkörig måndag följt av en relativt lugn vecka!

Likes

Comments

Fredag hörni! Imorse låg jag och drog mig länge innan jag kilade in till stan för att möta min kära vän för en promenad och catching up! På vägen hem stannade jag för att köpa frusen acai (Macacos, tips!) och gjorde mig en bowl till lunch.

Snart ska jag försöka ta mig till gymmet för ett kort cadiopass innan det är dags att svira om till klackarna och möta min älskling Chiccolina för att fira fredag!

Likes

Comments

Lite fina grejer jag vill och behöver ha... Är på jakt efter nya posters till vardagsrummet, och är så sugen på att beställa hem de här två från Desenio. Är KÄR i tavlan på Kate Moss, världens bästa Kate. Och lampan, Lee Broom Carousel, hur himla fin är den inte? Och påtal om den, Petra Tungårdens lägenhet? Oh my, va jag vill flytta in där!

Xx

Likes

Comments

En superhärlig fredag med mina allra bästa.


Likes

Comments