Hejsan hoppsan
Jag ligger död i sängen och vill helst av allt inte röra en fena förrän imorgon runt lunch. Men jag får ju aldrig som jag vill. Har uppsatser att skriva och ett rum att städa, tyvärr.
Kom hem från skolan halv fem idag och var helt utsvulten, så jag åt resterna som blev kvar från middagen igår. När klockan var halv åtta så var jag fortfarande mätt och det fick bli en macka till middag.
Jag känner att jag åstadkommit ca 0 saker idag vilket känns tråkigt men ändå lite skönt. Ska försöka sova hyfsat tidigt ikväll också eftersom att jag knappt hunnit sova senaste veckan pga så mycket att göra.

Likes

Comments

The Weeknd har släppt ny merch och jag älskar allt, men speciellt en tröja. Måste ha den! Ganska säker på att den är för killar men bryr mig verkligen inte.

Likes

Comments

(Detta inlägg skulle publiceras tidigare)

Hej på er
Det här med bloggande kanske inte är min grej, men ni blir inte av med mig för det, jag har oftast bara inte orken att skriva ett inlägg eftersom det känns som att det blir rätt ointressant, så vad är poängen?

I torsdags och igår var jag på Purpose tour, vilket var kul. Justin verkade dock inte må så bra? Han verkade inte riktigt vilja vara där, speciellt inte på torsdagen. Konserten var minst 70% playback och han verkade rätt borta. Frånvarande liksom. Det var synd, för han är ju så duktig som artist, jag älskar hans musik. Fredagen var i alla fall bättre än torsdagen tycker jag.
Det är så tråkigt att han inte verkar ha kul på scen, gillar verkligen honom.
Jag hade kul i alla fall och hoppas att han antingen slutar knarka eller slutar turnera, tills vidare, det är ingen bra kombination.

Här kommer lite bilder:

Likes

Comments

Jag har kommit fram till en sak. Oj nu tror ni att det är något seriöst men icke. I alla fall: jag tar aldrig bilder, eller jo det gör jag ju, här sitter jag och ljuger. Jag har snapchat i högsta hugg 99% av tiden men det är ju bara fula och tråkiga bilder. Jag tar aldrig fina bilder på mina vänner eller min omgivning. Kommer därför aldrig ihåg vad jag har för mig på dagarna. Det blir liksom svårt att sammanfatta mina tre senaste dagar för jag vet verkligen inte vad jag har gjort annat än att gå i skolan. Nej nu ljuger jag igen. Den enda dagen jag verkligen inte vet vad jag gjort är igår. I måndags tränade jag efter skolan och hängde hos Mimmi på kvällen samt sov där. Men det är typ det jag vet. Hmm, måste bli bättre på det här. Det känns som att bilder borde hjälpa.
Det var nog allt jag hade att säga.
Hoppas ni mår bra, puss

Likes

Comments

• vill ha vinter nu nu nu(!!!)
• borde göra mina läxor men är för trött
• vill att Mimmi ska svara så jag kan gå till henne & äta
• måste ha nya (varma) tröjor men är pank
• fattar inte varför alla mina vänner verkar döda nu för tiden, de svarar aldrig
• kan min syrra sluta kolla på musicallys på högsta volym????!?!!! Får panique

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, det har varit mycket i skolan och med träningar så jag har helt enkelt inte lagt ner den lediga tid jag har på att blogga. Men det är inte hela världen, nu är jag tillbaka.

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Alex & Sigge, sitter och redigerar bilder och ska snart sova. Jag har sagt det förut men jag ska bli bättre på att uppdatera, vill verkligen bli bättre på det.

Hoppas ni mår bra, god natt <3


Likes

Comments

Hej på er
Har faktiskt inte glömt bort bloggen, tro det eller ej. Jag har bara varit helt slut varje dag jag kommit hem från skolan och inte ens orkat skriva ett kort inlägg för att visa att jag lever.
Men men, imorse tränade jag och idag har jag hängt med några kompisar. Nu vill jag helst av allt bara sova och äta middag innan jag ska ut och träffa kompisar igen.
Hoppas ni mår bra och att ni inte är lika skoltrötta som jag är. Blir trött bara jag tänker på lektioner och prov, usch. Vill verkligen bara bli klar med grundskolan. Nu på en gång helst. Men 9 jobbiga månader kvar, det klarar jag väl?

Min snygga vän

Likes

Comments

Snubblade in genom dörren runt halv tio efter en löprunda i regnet. Måste få bättre kondition för att orka spela fotboll och det känns som att jag äntligen är på väg att få det. Men fyfan vad jobbigt det är att springa. Det känns som att tiden går jättelångsamt och mot slutet släpar man med sig benen och försöker att inte snubbla över sina egna fötter. Känner ni igen er? Eller är det bara är jag som är i otroligt dålig form just nu? Jag kanske inte alls är på väg mot bättre kondition, här sitter jag och ljuger för er. Att springa är verkligen jobbigt.

En ny säsong av Narcos släpps om några dagar. Har inte riktigt kollat på det men funderar på att försöka se första säsongen så fort som möjligt för att hänga med när säsong 2 släpps. När det kommer till serier så är jag expert på att se alldeles för mycket på alldeles för kort tid. Är lite av ett proffs på att kolla på serier skulle man kunna säga.

Nu är jag väldigt trött så vi hörs imorgon, tror jag. Lovar inget ;)

Likes

Comments