Yes, äntligen sportlov! Har längtat så mycket efter lov så detta ska bli riktigt nice. Planerna inför lovet är inte så mycket, tyävrr :( Men jag tycker att det är ganska skönt att inte ha 100 saker jag måste göra. Men en liten "resa" har vi bokat in sista helgen på lovet. Jag, mamma och pappa ska till Danmark och bland annat åka till blå planeten och sen bara chilla.

Förlåt för att det inte kommit så många inlägg nu under veckan men det beror på att jag har haft ganska mycket att fokusera på i skolan då vi haft mycket schema-brytande dagar osv. Men jag ska försöka blogga så ofta jag kan nu under lovet :))

Likes

Comments

Yeey, i helgen bokade vi en resa till Split  (i Kroatien). Har aldrig varit där tidigare men jag är skit taggad för vår familj brukar inte åka på solsemester utan vi åker mer på shopping-resor så det ska blir riktigt nice. Nils hänger inte med för han ska tågluffa i Europa med några kompisar, men däremot hänger Joel med (min andra storebror) och mamma + pappa då såklart. Vi kommer vara där i 1 vecka och vi åker bara några dagar efter min skolavslutning. Självklart kommer jag blogga massor där och jag tänkte även ta med min systemkamera så jag kan få massor av feta bilder. Så vi får ju hålla tummarna att jag åtminstone får LITE mer färg än vanligt och att jag vinner tävlingen om vem som är brunast av mig och Nils :)

Nu måste jag sticka till stallet och rida Malaco så vi hörs imorgon vänner.

Likes

Comments

Hej vänner, idag innan släkten kom till oss så satt jag ungefär hela morgonen och tittade på Therese Lindgrens gamla videos. Helt plötsligt när jag hade kollat på typ 5 videos så kom en av Therese "balsammetoden" videos igång.

Jag har tidigare tänk att jag ska börja med balsammetoden men sen struntat i det för att jag inte vetat så mycket om det. Nu har jag forskat lite och jag känner att det kanske skulle kunna vara något för mig. Jag skriver detta inlägget för jag undrar om någon av er håller på med balsammetoden, isåfall får ni jätte gärna kontakta mig och berätta vad ni tycker om det och vilka produkter ni använder :)


(Hittade denna bilden av en annan bloggare som håller på med balsammetoden)

Om jag nu bestämmer mig för att börja med balsammetoden så hade jag tänkt att ni skulle få hänga med på min "resa" haha. Nej men att ni liksom får höra vad jag tycker om det och att ni kanske också får några bilder mm.

Likes

Comments

(Bjuder på en sommar bild ifrån New York nu när det är typ snöstorm hos mig?!)

Igår blev jag tillräckligt frisk för att gå till skolan idag. Inget speciellt hände i skolan så därför tänkte istället skriva om planerna inför helgen.

Ikväll ska Nils (min storebror) ha förfest med några kompis hos oss och jag, mamma och pappa fick inte va hemma (ofcourse) så vi ska dra till Lund och käka och kolla på bio hade vi tänkt. Sedan på Lördag ska pappa iväg med hans kompisar och Nils ska på fest som vanligt haha. Iallafall så kommer Nanna och hennes mamma komma hem till mig och mamma och vi ska kolla på Melodifestivalen och typ äta massa onyttig mat ;) På Söndag ska vi ha släktkalas för Nils och det blir nog super mysigt, älskar att umgås med mina kusiner <3

Det kommer ju förmodligen mer uppdatering i helgen men då blir det antagligen bara bild-inlägg med kort text till.

Likes

Comments

Ditt mellannamn - Johanna, Elvira

Favorit ämne i skolan - Inget haha nä men jag gillar idrott och bild

Favorit dryck - Pepsi, Is-te eller

Favorit låt just nu - Sunset Lover med Petit Biscuit, sån throwback asså

Favorit mat - Sushi, lätt

Det senaste du köpte - Minns inte, mat antagligen

Favorit bok för alltid - Vet inte, läser inte så mycket men kanske Therese Lindgrens nya bok

Favorit färg - Marinblå, orange, grå och vit

Har du något djur - Ja, 2 katter och en hund

Favorit parfym - Hugo Boss Woman

Favorit lov/semester tid - sommarlovet, det är längst 😉

Är du gift - Haha nej

Vilka länder har du varit i - Shit hem, New York, Nederländerna, Norge, Danmark, Tyskland, Egypten, Montenegro, England, Kreta osv

Pratar du något annat språk - Alltså jag pratar ju svenska, engelska och spanska men jag kan ju lite nederländska och norska (som alla andra tonåringar nuförtiden)

Hur många syskon har du - 2

Favorit affär - Bikbok, GinaTricot och H&M sen hemsidor så är det ju Nelly och Zalando

Favorit resturang - Roségarden

När grät du senast - Minns inte

Favorit blogg - Linn Ahlborg, Nellie Berntsson och Kenza

Favorit film - Finns många bra, har ingen direkt favorit

Favorit tv program - Samma svar som på förra frågan

PC eller Mac - Mac, alla dar i veckan

Vad har du för mobil - iPhone 6s (silver om någon bryr sig)

Hur lång är du - ungefär 1,69

Kan du laga mat - Beror på vad jag ska laga

Likes

Comments