Svenska soliga sommardagar är riktigt härliga!! Men eftersom det är Sverige så får man räkna med en eller annan regnskur, som idag t.ex! Men jag hann iaf sola, bada, åka båt här på landet och hade en mysig dag! På kvällen gick jag och min kusin Lovisa ner till bryggan för att se på den fina solnedgången och tog med Frasse!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag precis duschat efter ett träningspass! Idag körde jag detta pass ovanför, taget utav Ida Warg! Ida är en sån inspiration för mig och jag diggar henne starkt! Jag körde det gånger 3 och sedan lite magövningar +stretching. Tidigare idag har jag solat och badat! En bra sommardag :)

Likes

Comments

Hellooo! Det var ett tag sen sist men här är två outfitbilder från tidigare i veckan då jag var i Stockholm stad med Moa! Ska uppdatera bättre, lovar!

Skor-Toms, väska-Forever 21, shorts-for all 7 mankind, tröja-Camaieu, klocka-Daniel Wellington, solglasögon-Ray Ban

Likes

Comments

Alltsåååå hur snygga är inte Dior's solglasögon?!?! I love it, love it, love it. Sorgligt nog är de så jäkla dyra att jag inte kan spendera pengar på ett par brillor, men ursnygga är de allt! Jag behöver att par nya glasögon för mina pilotglajor från Ray Ban bör ersättas snart. Tänker nog dock inte köpa ett par Dior-brillor men nästa par solglasögon blir nog ett par clubmasters från Ray Ban istället!

Likes

Comments

Idag ska jag ta det lugnt och läsa min nya modetidning! Älskar att bläddra i CHIC's tidningar!

Likes

Comments

Dagens bärplockning! Ska frysa in lite av blåbären så jag kan göra god smoothie i höst!

Likes

Comments

När jag vaknade upp imorse och fick veta vad som hänt i Nice blev jag så himla ledsen och samtidigt så arg!! Igår var ju Frankrikes nationaldag och den firas stort och människor är glada, men att detta hände är så jäkla sjukt!! Att så många oskyldiga människor dog. Det hade lika gärna kunnat vara jag som hade blivit mördad eftersom vi ska till Nice om ca 2 veckor. Vi hade lika gärna kunnat åka dit denna veckan för att fira nationaldagen. Som tur var så hände inte det men det fick mig verkligen att inse att det hade lika gärna kunnat varit jag. Jag har varit i Nice många gånger och älskar staden av hela mitt hjärta och känner igen mig precis. Jag vet precis var allt detta hände.
Jag har alltid varit så rädd när det har kommit terrorattacker men denna gång var nog den värsta, för nu insåg jag att det hade kunnat varit jag. Det är bara slumpen som avgör... Är inte det helt sjukt?! Det kan bli precis vem som helst.
Jag är så orolig för framtiden, vad ska hända mer? Har det inte hänt tillräckligt nu? När ska det ta stopp?? Så mycket frågor men inga svar. Jag vill bara känna mig trygg. Just nu tänker jag på alla offer & familjer till offerna och också mitt favoritland som är utsatt. 

Likes

Comments

Dagens goda middag!
Idag började jag dagen med ca 3 km jogging och en massa styrka och stretch. Sedan åkte vi på en båttur då det inte blev så bra bilder pga det trista vädret... Efter det åkte vi och handlade lite grejer & jag hittade bla ett par skor & en solhatt som ska med till Frankrike!
Nu har jag precis ätit en god middag! Vad har ni gjort idag då?

Likes

Comments

Bortsett från att jag målade lite utanför så blev jag faktiskt ganska nöjd med mina naglar haha!

Likes

Comments