MY FAVORITE

.........BOY!

Min bästa, snyggaste, snällaste och grymmaste storebror blir hela 19 år idag! Massa grattiskramar och pussar till dig!

Love, ebba!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

........With my family!

Godkväll babes, har ni haft en bra helg? Själv har jag haft det toppen. Min lördagsförmiddag spenderades med familjen uppe i Sthlm. Vi shoppade, fikade, åt god lunch och bara strosade runt. Jag fick även med mig hem lite fina födelsedagspresenter då min älskade bror fyller år imorgon. Plus att håg fick en svin snygg vinterjacka av mina bästa föräldrar. Det var en godbit jag verkligen velat ha länge <3. 

Vi lämnade Sthlm tidigt på eftermiddagen då jag hade business do to.. Nej men jag jobbade nämligen kväll igår vilket var något nytt. Som ni kanske vet har jag ju sommarjobbat på Elite Statshotells frukostar och även gått in några pass under hösten, men igår jobbade jag då första gången kväll. Allt var verkligen nytt frö mig, hur man bär taltikar, häller upp vin, vilket håll man serverar på osv osv.. Och ännu roligare var det för det var på Sörmlandsgalan så alla gäster hade fina klänningar, kostymer, vackra smycken och klackskor. Jag jobbade ända fram till klockan 00:30.. stressig men mycket rolig kväll. 

Idag så sov jag då ut eftersom gårdagen tog mig på krafterna. Vaknade runt halv 11 och sedan har jag gjort lite ärenden i stan. Bland annat, shoppat, fikat med min pappa och bror och även handlat mat. Haha det har varit en riktig familj och shopping helg, det uppskattas mycket tycker jag!

Nu har jag precis kommit ut duschen och ska alldeles strax hoppa i sängs, men innan dess ska jag platta håret, måla naglarna, packa väskan och ta fram morgondagens kläder. Sov gott babes!

Love, ebba!

Likes

Comments

........rätt

Hello babes, hur mår ni? Själv är jag uppe i den stressigaste perioden någonsin. Jag har aldrig haft så här mycket i skolan samtidigt, varit såhär trött om dagarna och sådan här omotivation till allt. Men jag har känt att jag måste prioritera rätt saker dessa dagarna. Så det är därför bloggen har legat lite nere under veckan. Men nu är det helg och jag är så lycklig för det. Även fast helgen är fullbokad så ska det ändå bli skönt att slippa gå till skolan. Drömmen skulle ju vara att ha en dag mellan lördag och söndag ;)

Nu ropar mamma att det är middag så vi hörs imorgon hoppas jag!

Love, ebba!

Likes

Comments

​En spontanare till huvudstaden är aldrig fel!

Hello babes mår ni bra? Denna helgen verkligen sprang iväg, precis som alla andra.. Men jag har haft det super trevligt och mysigt i helgen då den spenderades med bästa Wilma. Igår så tog vi alltså en spontanare och åkte till Stockholm på en shoppingtur. Vi hade det super mysigt åt god mat, fikade, shoppade, skrattade osv. Vi tog sedan sju tåget hem och då hade vi en filmkväll tillsammans med lite goa människor. Så det vart verkligen en super bra lördag. 

Love, ebba!

Likes

Comments

BREAKFAST

...........FREDAG!

Hello babes, hur mår ni? Jag mår super och humöret är på topp! Älskar verkligen skoldagen på fredagar då vi har sovmorgon, två lektioner och slutar tidigt! Dagens kvällsplaner är att träffa tjejerna och äta lite smarrig mat, bubbla jacuzzi och bara umgås! Även min älskade vän så kallad sister kommer hem idag vilket jag är extremt glad över! Vi hörs mår vi hörs!

Love, ebba!

Likes

Comments