Hello babes!
Idag var det skola som vanligt, hade dock bara en lektion idag så började 12 och slutade 13.. inte så ansträngande direkt ;) Love, ebba!

Likes

Comments

Kunde inte välja hur redigeringen skulle vara.. så la ut alla tre!

Love, ebba!

Likes

Comments

GODMORGON babes!

Nu är sportlovet över.. Känns lite trist faktiskt (!) Men men.. det är snart påsklov ;) Idag har jag inte hunnit med så mycket då jag nästan precis har vaknat.. Så jag slängde ihop en liten frulle som jag åt i sängen och mer än så har jag inte gjort. Ska nu iallafall ställa in frukosten i köket och sedan hoppa in i duschen. Om jag orkar kanske jag sätter mig i jacuzzin en snabbis innan. Sedan är dagens planer att träffa tjejerna, ta vara på helgen och ikväll mellomys <3 Vad ska ni hitta på denna soliga lördag?

Love, ebba!

Likes

Comments

Hello babes !!

Jahopp.. Detta trodde jag aldrig skulle hända. Jag har en svart telefon (?) Det är inte det att jag tycker det är fult eller konstigt utan att JAG har en.. Haha allt jag äger är vitt, mina kläder, mitt rum, min mobil (förut) ja allt.. Men nu gick jag "utanför boxen" och tog en svartmatt telefon. Och jag har velat/funderat så mycket ifall jag skulle byta till en vit istället. Men då kom jag på att jag har haft vita iPhones sedan jag var 9år gammal.. Alltså i snart 8 ÅR (!) lite sjukt faktiskt.. Men jag är ändå så sjukt nöjd och glad över att det blev en svart ändå. Och som ni ser på bilderna är även denna i plus, alltså den stora modellen. Hade den tidigare och jag älskar det verkligen. Har ett svart marmor skal till så allt är ju verkligen svartsvart. Men det är så stilrent och snyggt tycker jag <3 Så ja, nu går jag runt och bär på en svart tegelsten som min pappa säger.. Haha <33

Love, ebba!

Likes

Comments