2H senare och vi har våra kransar på huvudet (!!!)

WOW jag är så impad över våra fina kransar, om man bort ser ifrån att min först såg ut som en hockeyhjälm så gick det ju faktiskt riktigt bra. Det var väldigt pilligt och man var verkligen tvungen att både hålla humöret och positiviteten uppe... Men nu sitter dom på huvudet och vi kan börja fira svenskmidsommar på riktigt.

Love, ebba!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Midsommar = midsommarkransar...

Jahapp då ska man alltså försöka sig på ännu ett år med denna jäkla blomkrans... Jag har nog haft krans i håret så länge jag kan minnas. Men då har ju alltid mammsen varit gullig och fixat, men nu är man stor flicka och får fixa kransen själv (har gjort det 2gånger tidigare). Men vi pallade verkligen inte att plocka egna blommor så vi gick ner till blomsterhandeln och köpte på oss massor. Det var så mysigt att välja vilka blommor man ville ha och försöka mixa och matcha. Men Vi fick ihop massvis med fina blommor, tjohoooo !

Nu är det bara det jobbiga kvar, att göra den jäkla kransen...

Love, ebba!

Likes

Comments

HELLOOO BABES!

Detta var inte igår.. hehe men jag orkar inte bortförklara mig utan jag har bara struntat i att blogga det senaste dagarna.. Men nu är jag tillbaka, så njut "blink blink" ;))

Ingången till SHED !

Tjenis det ser ut som en penis... Haha (!!!)

Ser ni hur mysigt det var där eller (???)

OCH självklart var den lilla taxen med på sthlm trippen !

Här gick man sedan och hämtade sin mat när det plingade till <3

Det var så galet varmt nästan 30 grader !

SEN....

Kom det goda burgarna ! Jag säger bara WOW. Detta var nog det godaste jag stoppat i min mun! LOVE <3

Love, ebba!

Likes

Comments

​Hello babes! 

I måndags hade jag lite födelsedagsfirande med mina fina tjejer. Vi var hemma hos mig och hade mysig grillkväll. Vi åt super smarrig mat, tre rätters. Samt drack gott och pratade massor om allt mellan himmel och jord <3 Så tacksam att jag har dessa fina tjejer!

Love, ebba!

Likes

Comments

WOW, jag tog mig i mål IGEN (!!!)

Hello babes, hur mår ni? Jag mår bättre än bäst. Förutom att jag har träningsvärk och nackspärr.. Men jag är glad ändå ;)) För igår (lördag) så sprang jag Göteborgsvarvet igen. Jag tog mig 2.1 mil, 21km, 21 000m runt göteborgsstad. Det var svettigt, jobbigt och varmt. Jag hade som mål att vara snabbare än det förra året ovh det var jag, 10min snabbare så jag är grymt nöjd <3

Nu är vi hemma igen efter en lång resa, ta hand om er!

Love, ebba!

Likes

Comments