Nu sitter jag hemma i Svedala i vår lägenhet i Stockholm och har ätit massor med god mat med jetlag i kroppen. Tänkte köra en bildbomb på de sista dagarna i Arizona. So here we Go!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har 10 dagar kvar i Amerika, om 10 dagar lyfter planet hem till Sverige och det kommer vara den första gången på nio månader som jag sätter fötterna på svensk mark igen och får äta svensk mat igen. Jag är verkligen kluven på om jag vill åka hem eller stanna här, vill ju såklart träffa alla där hemma igen och krama om er men det kommer vara svårt att åka iväg från det livet jag byggt upp här också. Har byggt upp en vardag och vänkretsar här som kommer bli svår att åka iväg från. När jag åkte ifrån Sverige grät jag som ett fån för att jag inte ville lämna allt i Sverige bakom mig och hur orolig jag var om vad som skulle hända mig. Nu kommer jag gråta för att jag inte vet närjag kommer träffa dessa personer igen, utbytesstudenterna som jag nog blivit tajtast med kommer bli svårt att säga hejdå till även fast vi kommer vara närma varandra.

På onsdag kommer mina föräldrar vilket ska bli skönt, saknar dem något enormt. Sen skickade carro en snapchat med en preview på min välkommen tillbaka skylt medans jag var i skolan vilket gjorde mig lite emotional. Det ska bli skönt men ändå väldigt svårt att åka den dagen.

Likes

Comments

Idag var det tennis banquet som min Coach ordnat med, det var super mysigt! Båda tjej och kill lagen var där och vi fick mexikansk buffé och de tre coacherna delade ut priser, bästa priserna hade definitivt min Coach som hade gjort nyckelringar! Och han delade ut mitt med att säga "sorry everyone, but she's my favourite, favourite swede! Get up here Ebba Nordh with the h that's soundless" sen när Jah kom up dit så sa han Opa!
Vi i JV laget hade alla skrivit en liten note till han och lagt i en låda som vi sedan gav till han och han blev väldigt Emotional.

Kommer sakna dessa tennis tjejer något enormt! Har varit så kul att få ha träningar med dessa, dem gjorde verkligen dessa sista månaderna awesome!

Likes

Comments

Nu har det alltså gått 9 hela månader sedan jag hade mina fötter i Sverige, 9 månader. Mycket har hänt under dessa nio månader men tänkte att jag gör ett samlat inlägg med allt sånt när detta exchange år är slut. Är ganska kluven på hur jag vill ha det, om jag vill hem eller inte men varesig jag vill det eller inte så kommer Jag sitta på flyget hem den 29 maj, ugh det närmar sig snabbt.

Förra söndagen var vi och åt på ett mysig ställe vid vatten vilket är svårt att hitta här, drack en drink och åt fish and chips

Lite skrattretande att min skola har varit worldwide news under denna vecka då en kille visade sina privata delar i hans lagfoto vilket var i våran yearbook så dem har återkallat alla yearbooks. Kul att man hittar den nyheten i Sportbladet

Min vän Mia fixa mitt hår och tyckte det såg super fint ut

Det börjar bli varmt här nu!!

I onsdags var det cinco de mayo, vilket är en mexikansk högtid så vi gick och åt mexikanskt

Bästa Malou o jag

I fredags var det sista foodtrucken för mig här i USA

Idag åkte Bailey och jag och åt sushi efter att Jah noggrant frågat många vänner om det går att äta där haha. Så Jah tog California rolls och sedan delade vi på Las vegas rolls som var friterade vilket kändes väldigt lustigt

Likes

Comments

Så i lördags hade min skola Prom, vilket är som homecoming men lite mer formal och man går oftast med en dejt, vilket jag gjorde. Killen jag gick med heter Vybhav och han går inte på min skola utan i Scottsdale så han åkte till min istället.

Men det var en super rolig dag för först gjorde jag iordning mig med Kat och Dharma, sedan åkte vi och tog kort (har fortfarnde inte fått dem korten men postar dem när jag får dem) och sedan till en resturang och åt. Efter det bar det av mot Prom där vi dansa och hade det roligt!


Det var såhär han frågade mig om jag ville på Prom med han

​men overall så var prom super roligt och det blev verkligen en redig amerikansk kväll! 

Likes

Comments

Det händer saker här varje dag vilket har resulterat i att jag inte skrivit ett inlägg på ett tag, men det borde väll tyda på att jag har det roligt? Yes.
Anyway nästa vecka är det Prom och på den ska jag gå med en kille så det blir roligt, imorgon ska vi på en ABBA symfoniorkester konsert.

Dem bästa, Malou, kat o jag

Efter sista tennis matchen åkte vi till ett sallads ställe och efter det gick jag, Julie och Malou och kollade på skolans baseball lag

Tennis säsongen är nu officiellt över också vilket är lite sorgligt men det börjar bli super varmt här igen, nästan 40 grader igen på dagarna så ganska skönt att man inte behöver gå på träning efter skolan då det är som varmast. Men vann sista matchen så det var skönt!

Likes

Comments

Ser ut som jag hoppat på tåget här och blivit sjuk jag med. Vaknade upp med feber idag och har legat inne i mitt rum basically hela dagen och skypat.
Annars då? I veckan var jag på en privat skola för en tennis match och deras toaletter var så himla lyxiga compered to dem på min skola. Anyway vi förlorade men den Skolan är rankade 1 i Arizona så det var endå okej, jag körde en dubbel match och jag tror vi var dem som var närmast då vi spela 6-8 så det var inte farligt.

Torsdag morgon var intressant, döda en skorpion innan vi åkte till skolan. Satt på golvet och skulle sätta på mig skorna och känner att något kryper på min fot så kollade och såg att det var en skorpion och freaka ut!
Så skrek och dem sa ba ta på dig din sko och kliv på den! Så jag gjorde det för vi ville ju inte att den skulle fortsätta att krypa runt i huset. Men jag döda min första skorpion

På privat skolans toaletter, så lyxiga med kakel haha

Torsdag/fredag har varit konstiga dagar med tider så fredagen hade jag yearbook i två timmar så vi satt och jag försökte lära dem svenska, det var intressant for sure!

Så är det karneval hela denna helgen på skolan så om jag mår bättre ska vi gå imorgon!

Likes

Comments

Åtta månader har man då passerat i Amerika. Trodde aldrig att jag skulle klara mig så långt tbh, jag är så extremt stolt över mig själv att jag klarat mig såhär långt och kommer klara av hela detta året.
Åttonde månaden har nog varit en av de bästa skulle jag nog säga. Mycket roliga saker har hänt och många roliga grejer att se fram emot because of it.

Var i scottsdale i lördags och Malou (utbytesstudent från Frankrike) hittade sin Prom klänning, sen träffade vi några där.

Förra veckan var det gratis donuts om du är junior

Lite tennis bilder, det är verkligen aldrig tråkigt att gå till en tennis träning, alla i laget gör dem så roliga! Så glad att jag börja med tennis här.

Likes

Comments

Något jag verkligen älskar med Arizona är alla kaktusar, jag har varit en kaktus älskare länge och just nu är dem extra fina för dem blommar. Så här kommer ett appreciation inlägg till kaktusar som jag tycker representerar Arizona för mig.

Likes

Comments

Tänkte göra ett inlägg med bara bilder för det är inte så mycket som har hänt sen springbreaket utan mer "vanliga" saker nu. Men Happy Easter!

I lördags förra veckan var jag med kat och hennes mamma som flög hit från Danmark

Min Prom dress

Påskägg jag fick av familjen och kort från mormor o morfar!

Idag har vi åkt runt lite och sedan på kvällen gick jag, Bailey, Conner och en tjej från Dubai på bio och såg my big fat Greek wedding 2 som var super bra tycker jag! Sedan åkte vi upp på utsikts platsen och hängde där ett tag. Igår (fredag) var jag och såg Batman vs superman med några kompisar och den var sådär tycker jag, älskar Dock att avslöja slutet för människor haha.

Likes

Comments