Idag så har jag fått lite nytt.
På Intersport är det 3 för 2 på alla skor! Och jag behövde nya inne skor på idrotten så kunde jag köpa de och andra skor för mamma skulle också köpa nya löparskor👍
Fick också en ny jacka. (Kommer bild imorgon)
Sedan så drog vi till "Din sko" och köpte skor till Elin och dör var det också 3 för 2 så jag fick ett par och Elin två👌

Godnatt 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag i skolan! Det är ingen här Hahaha, var ganska pigg idag så jag tig bussen klockan 07:15 ahhaah jag brukar ta den 07:30 men idag blev det tidigare :)
Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Nu ska jag cykla hem efter skolan! När jag kommer hem så ska jag sätta mig ner i soffan och plugga till ett prov jag har tills imorgon!
Denna veckan är ganska lugn! Vi har bara 1 prov och typ 2 läxor, fan så gutt😎 och så ska det bli en topp vecka med fint väder!

Likes

Comments

Hej Alla! Idag har jag varit i stallet hela dagen för det har varit jätte fint väder!
Jag borstade han och gjorde han fin och så i typ kanske 45 minuter och gosade och så! Sedan så red jag barbacka kanske i 1 timme. Vi red ut på 15 STOORA åkrar. Det var också bäckar emellan dom så vi kom i full gallopp och så hoppade vi över dom! Det var fantastisk😍.
Sedan så städade jag stallet och gick till dom hästarna som var gravida hihi😊 och så ser jag ett litet nyfött föl som ligger på lite hö i solen, det såg så mysigt ut!😘 sen nu ikväll så var vi hos ett par kompisar i Ljungbyholm, och grillade😍

Bild nummer 1 och 2 är bild på "Dark Ebba" och bild nummer 3 är bild på "Olle"😘

Innan jag drog så serverade jag mamma och pappa lite för att fira våren välkommen😍👌 10 av 10 blev det!

Likes

Comments

En Peak stickad tröja i färgen blå/grå. Och ett par vita jeans från Ginatricot!

Likes

Comments

Hej och godmorgon allihopa! Planerna för idag är att nu på morgonen så ska jag till hästen och gå en promenad! Sedan så ska jag kanske vara med någon om jag får tid för det.
Ikväll så ska jag och familjen till ett par kompisar och kolla på Melodifestivalen👌.
Ha en bra dag allihopa!

Har inte visat hur min häst ser ut men här är han. "Whisky Boy Jump" men han kallas för "Vitan"

Likes

Comments

​Det bliv tydligen ingen bio därför att Melle blev sjuk :(så har varit hemma och lagat dagens middag. Det blev kyckling med klyftpotatis. Det var gott! Elin hade två kompisar som också fick mat, det såg utsom om dom gillade den.

Men sen dess har jag nara tråkat :( tänkte kolla på en film nu:)

Likes

Comments

Just nu har jag rast i skolan, jag har bara 1 lektion kvar.
Efter skolan så ska jag till Melwin inne i stan, vi ska gå på bio. Sen så ska vi mysa efter bion! Vi kanske också ska ut.
Ha en bra dag alla!

Likes

Comments