Hej!

Denna veckan har jag inte hittat på så mycket, har ju varit ganska dåligt väder:(
Men idag har det faktiskt varit runt 15 grader, så jag o sussie åkte in till borås o shoppade. Jag brukar inte hitta kläder så ofta, men idag vet jag inte riktigt vad som hände,,, jag hittade ju faktiskt ganska mycket. Min inspiration va sommar/kroatien. Tänk va fint de kommer att passa där nere i värmen:)

Funderar på att köpa ett stativ till kameran idag. känns som att det kommer att passa bra om man vill ta bilder vid stranden, för då slipper man be någon annan att ta. För det blir ofta inte som man har tänkte sig då tyvärr.

(Om ni undrar vart vissa kläder är köpta; så tryck på bilderna så kommer ni in på plagget! vissa plagg finns inte på nätet så alla bilder har inte länk tyvärr) :(

Ha de bra
//E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, nu när det är sommarlov så tänkte jag passa på att börja blogga igen! Jag hoppas kunna uppdatera ofta.
Denna veckan ska jag nog inte göra så mycket, min  moped är på lagning elr nått så jag har svårt att kunna ta mig till stan. Så jag hoppas den blir klar snart så att jag kan åka och gymma o träffa kompisar. Men det känns som att alla kompisar är bort resta, J är i Bohuslän med sin familj hela veckan,så han kan jag inte träffa...... :(

Idag är det 1 MÅNAD kvar tills jag o min familj ska åka till Kroatien, vi har hyrt en lägenhet där i 3 veckor. Från början tyckte jag att det skulle vara kul att åka i väg i 3 veckor men nu känns de lite väl länge, men det kommer nog vara kul att vara där.

Tills Kroatien hoppas jag att det kan bli sol här, det har regnat typ hela sommar lovet:( Jag vill bli brun,fast jag är faktiskt ganska brun, men man kan aldrig bli för brun.... ;)

//E

Likes

Comments