Header

Dagen spenderas framför datorn. Jag har alltid velat tjäna pengar på att göra "ingenting" (vem vill inte det?). Så jag tänkte att vlogga är ju perfekt. Jag har ju testat bloggandet ca 482 gånger och detta med att skriva inlägg varje dag, vissa dagar flera gånger, verkar ju inte vara min strong suit. Att prata däremot, där har vi något jag kan!

Så hela dagen har jag kollat på vloggar, mest Therese Lindgren. Får lite inspo och tips och trix om jag skulle känna mig sugen på att faktiskt ta tag i detta haha. Tveksamt men man vet aldrig! Skadar ju inte att give it a try.

Så nu sitter jag här klickar runt på youtube och käkar broccoli, haricoverts och fetaost. Förvånansvärt gott faktiskt! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej, it's me, basic Becky. Jag sitter på Arlanda och äter frukost. Det blev en supertidig morgon för att hinna ta bussen till Luleå flygplats med planet som gick 06.35. Sen vid mellanlandningen i Stockholm gjorde jag det alla gör når de skall någonstans, åt frulle på Joe.
Jag skall hem till Göteborg nu över helgen och chilla. Hittills har jag inte så många planer, någon fika, Liseberg (woho) och lite get togethers. Nice nice.


 • Resor
 • 149 readers

Likes

Comments

Ladies night i Luleå med mina girls. Vi har det himla trevligt, spelar kort, dricker cava (mm) och snackar skit. Vi bestämde det super spontant idag i skolan att vi skulle chilla ikväll. Jag hade massa vin hemma i lägenheten som jag inte kunde ta med mig hem till Göteborg. Så jag tänkte "hey, let's spend it on mah gurls".
När jag beger mig hem till Göteborg igen (för gott) kommer jag sakna dessa ladies


Likes

Comments

Sista kvällen i Stockholm. Jag, mamma och hennes kompis Janne hade en trevlig middag på Haymarkets restaurang Paul's. Supernajs inredning, inte bara Paul's utan hela hotellet. Lite (ganska mycket) 20-tal. Maten var också god. Inte för att det betyder så mycket när jag säger det, jag är inte så svårflirtad på matfronten. 

Mamma åkte direkt till flygplatsen efter middagen men mitt plan tillbaka till Luleå går inte förens imorgon på förmiddagen. Planen var egentligen att jag skulle med min kusin och bowla med vänner efter middagen och efter hon slutat jobbet. Men istället tar jag mig "hem" och läser lite skol-stuff och chillar, trötta lilla jag.


 • Mat
 • 196 readers

Likes

Comments

Jag älskar att gå på museum, i alla fall rätta sorten. Konst, foto, you know, det estetiska. Så jag och mamma är på Fotografiska och njuter av det fina och goda. Jättebra utställningar med superfina bilder verkligen, Bryan Adams, Anton Corbjin, Moustafa Jano och Helene Schmitz. Next stop, Moderna.


 • Kultur
 • 201 readers

Likes

Comments

Ännu en kaffe-morgon spenderas i Öfre Hökarängen. Denna gången är hosten Marie, "moster". Vi sitter och skvallrar och äter bullar med aningen frusna tår, pressar ut det sista ur september-"värmen".

Likes

Comments

... "vi kan dricka skumpa här för jag får kompispris, du kan få vad du vill" -Alexis Weak
En heldag på stan kan vara kämpigt, säger Ebba, 64 år gammal. Nej men efter en long day satt det fint med en burgare på Riche. Efter en rekordsnabb middag (30 minuter) gick vi vidare för att konsumera ett glas alkohol på Strandvägen 1. Kylig kväll men oh so pretty.
Jag signar ut, slut.


 • Mat
 • 213 readers

Likes

Comments

Vi (jag och mammsen) hade ingen brådska ut imorse så tog det lugnt och drack kaffe på balkongen till 11 för att sen ta tunnelbanan in till "city".
Förmiddagen i huvudstaden har innefattat promenader i Gamla Stan, fika i Kungsträdgården, shopping och ett glas vin i Saluhallen Östermalm men en av mammas värdinnor. Det är super väder och vi gör ingenting förutom att ta det lugnt och strosa.


 • Resor
 • 217 readers

Likes

Comments

Jag och mammsen for till Stockholm, en lite spontan weekend. Från Luleå till storstan'. Hon ringde mig i måndags och ville absolut inte vara hemma i Göteborg i helgen. Så nu sitter vi här, i min kära kusin Jennifers finfina lägenhet.
Eller jag sitter här snarare. Efter frukosten drog mamma ut och sprang en runda, Jennifer är numera på jobbet och Jennifer kära moder Marie stack iväg på sitt håll. Så jag njuter av tystnaden och möjligheten att dricka vatten ur kranen och filosoferar.


 • Resor
 • 247 readers

Likes

Comments

Nu skall vi testa på detta igen. Nybliven student (igen) och denna gången i den nordligare delen av Svea rike. Trumvirvel... Luleå! Om någon läser detta är du antagligen min vän och redan väldigt (förhoppningvis) medveten om vart jag befinner mig. Men det kan ju inte skada att låta internet och världen få ta del av min spännande flytt.

På bilderna ser ni mitt lilla rum som är det jag kallar hem nu det kommande månaderna, och kanske åren... Från mitten/slutet av augusti har jag bott i ett kalt rum med endast en säng och en spegel (a och o). Nu i helgen fick jag, och mitt nya crew, äntligen fara den långa vägen (1,5h) till det närmsta IKEAt. Haparanda. Till dem som inte vet så ligger det PÅ gränsen till Finland.

Jag kom hem från IKEA lite fattigare men så mycket gladare. Se och beskåda! Bilderna föreställer lite mer detaljer än vad de erbjuder en uppfattning om hur rummet ser ut i sin helhet, I know, men det är ju lite detaljerna som gör rummet. Right?

Likes

Comments