Vad gör man en kväll som denna när man känner sig halvt sjuk? Jo, man blir lite kreativ med smink. Gjorde två olika typer, en lite mera glammig med glitter och eyeliner, och på andra ögat gjorde jag en sotning! Tycker det är så roligt att greja med smink, gjorde inget extremt idag men roligt att träna lite så man får till bra festsmink.

Inte dem bästa bilderna, svårt att hitta det perfekta ljuset nu på kvällen.

Med sotningen körde jag på mera mascara, nästan så det blir klumpigt, tycker det kan vara väldigt snyggt till vissa stilar!

Ser lite tokigt ut med så olika stilar men blev nöjd med båda, däremot är sotningen inget jag brukar använda men det kan bli väldigt snyggt, kanske är något jag borde börja använda när man vill göra något extra!

Likes

Comments

Hejhallå, har inte varit bra på att uppdatera den senaste tiden, har inte haft så mycket att skriva om och sedan har jag faktiskt mer eller mindre glömt av att göra inlägg! Hursomhelst, tänkte visa mamma och pappas(mest mammas)nya söta kattunge, Sally!

Ska vara bättre på att uppdatera och komma ihåg att ta mera kort framöver, men ibland glömmer man av sånt. Men ha en fin kväll och njut av bilderna på lilla Sally!

Likes

Comments

Nytt och gott! Köper väldigt lite kläder när jag är här i Paris, men idag så shoppade jag loss!

Köpte två blusar från Zara, den på sista bilden har jag kollat på innan och bestämde mig idag för att köpa. Väskan är från mango, den va på rea så fyndade den för 10 euro! Och sist köpte jag en body mist från H&M, gojibär och vattenmelon, supergod! Fanns flera goda lukter men de andra som jag skulle vilja ha va slut.

Är alltid roligt med lite nytt! Kram!

Likes

Comments