Igår kväll var jag och min kille ute och fotade. Så sjukt kallt men väldigt kul och mysigt också. Även om jag inte har en superbra kamera tycker jag ändå att det blev lite fina bilder. (Det här är två av bilderna som jag tog)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ett mysigt och inspirerande ställe!

Likes

Comments

I torsdags åkte jag ner till Stockholm för att se Justin Biebers konsert. Låtarna var bra, men han saknade helt energi. Som så många säger så vill han verkligen inte vara där! Han behöver ta en paus och ta hand om sig själv ett tag istället för att framföra dåliga konserter som bara gör honom olycklig...

Dagen efter (fredag) var jag ute på stan och kikade runt, åt lunch och tittade på folk. Fredag kväll åkte jag till Fotografiska, vilket var riktigt mysigt och inspirerande! Där köpte jag med mig 2 affischer som jag spanat in ett tag och så köpte jag även 8 små vykort, supernöjd!(Vykorten jag köpte). Kanske kommer ett inlägg senare på hur affischerna och vykorten ser ut när jag sätter up dem på väggen!

Likes

Comments

Svartvita bilder som min bror tog på mig för 1år sedan. Det känns som att det var nyss! Tiden går verkligen otroligt snabbt!

Likes

Comments

Befinner mig just nu i mammas butik "Korvfabriken" som har kläder, inredning och café. Otroligt fin och mysig butik som jag tycker alla borde besöka! 😄

Likes

Comments

Foto: Robert Jonsson Instagram: robertjonsson

Det här är Melker, han är en liten mellan Pudel på 10 veckor. Är han inte bara såå söt!

Likes

Comments

​Hur snyggt, men framförallt mysigt, är det inte när man får börja klä sig i stickade tröjor, långa kappor och halsdukar? 

Jag älskar hösten, när det börjar bli lite kallare på dagarna, lite mörkare på kvällarna och framförallt när höstmodet kommer! Bästa modet som finns, enligt mig! Både bekvämt och supersnyggt!

Likes

Comments

Just nu läser jag en bok som många säkert känner igen, "Livet efter dig" av Jojo Moyes, den har speciellt blivit uppmärksammad nu när filmen släppts. Jag har hunnit läsa ungefär halva boken och tycker att den är jättebra, jag ser allt jag läser framför mig och glömmer bort omvärlden. Det är inte många böcker jag läst som jag verkligen lever mig in i. Jag har tidigare läst "Femtio nyanser av honom" av EL James som jag kände samma sak för. 

Därför var jag tvungen att gå och köpa resten av "femtio nyanser böckerna" och uppföljaren av "Livet efter dig" som heter "Arvet efter dig". Haha, jag som nästan aldrig läser böcker annars... Men jag har verkligen fastnat för de första böckerna och känner att jag vill veta vad som händer sen!


Likes

Comments

Instagram @ebbaswartswe