Jag har bestämt mig nu. Jag SKA ut och resa i höst/vinter! Jag vill vara borta minst 2 månader. Kanske stanna upp och jobba någonstans mitt i resan för att sedan fortsätta och kunna vara borta längre. Jag vill bara ta med mig en ryggsäck, men vet inte än vart jag ska åka. Asien är ett lätt alternativ då det är både billigt, otroligt vackert och häftigt. Jag älskar dessutom asiatisk mat, mums! Men hade även varit häftigt att åka till Australien eller USA. Jag har aldrig varit i USA och har egentligen aldrig haft något sug efter att åka dit förrän nu, har ingen aning om varför det förändrades.

Helst skulle jag ju såklart vilja besöka typ alla kontinenter, men det känns lite svårt och dyrt.

Det är ju ett tag kvar tills jag ska åka men vill helst boka biljetten redan nu så att det är klart och bestämt, då är det nog också lättare att spara pengar till resan.

Någon som har tips på vart man kan resa och vad man kan uppleva?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I somras klippte jag av mitt hår till axlarna, jag blev supernöjd och har trivts jättebra i kort hår. Men nu vill jag verkligen spara ut mitt hår, ta hand om det och försöka att slita så lite som möjligt på det. Jag vill verkligen ha super långt och tjockt hår. Det har varit en dröm sen jag var liten att ha riktigt långt hår. Hade jag inte klippt håret i somras hade jag säkert haft hår ner till midjan snart... Men det är bara att spara igen. Jag kommer förmodligen vilja klippa kort efter ett tag för så gör jag jämt, hehe. Jag är för spontan för att låta håret vara. Men jag ska verkligen försöka, det ska bli lång!!

Likes

Comments

Alltså... När jag väl får en bra rutin på mina inlägg här så verkar det som att jag lutar mig tillbaka och skiter i det en stund. Jag har verkligen viljat publicera något varje dag sen senaste inlägget, men har verkligen inte kommit på vad jag ska lägga upp. Hmm.....

Idag har jag iaf varit hundvakt och hängt med kompisar till ungefär kl 15, tror jag? Sen har jag bara varit ensam i lägenheten tillsammans med lilla Melker (AKA Hunden), och kommer förmodligen vara det ett tag till sååå... jag funderar på att titta på en skräckfilm, vågar man det när man är ensam? Jag har inte sett en skräckfilm på säkert 2 år, så jag är rätt ovan och ringrostig, höhö. Jag kommer säkert vara sjukt rädd, haha. Men kul med lite spänning i vardagen?


(Melker i vintras)

Likes

Comments

Längtar som attan till sommaren nu. Jag behöver verkligen sol och värme. Under vinterhalvåret känner jag mig riktigt deprimerad just för att det är så mörkt hela tiden. Det börjar egentligen redan på hösten, fy... Så sommaren är mer än välkommen just nu.

Likes

Comments

​(Bilder tagna från Pinterest)

Andas in..... och andas ut....
Bort med ångest och stress....

Bort med elaka tankar....

Var här och nu....

Ingen stress eller ångest.

Uppskatta dig själv.

Uppskatta ditt liv.

Du är bra.

Du är bra...


Likes

Comments

Här om dagen bestämde jag träff med dessa snyggingar för att fota lite. Jag blev mycket nöjd, de är så fina och duktiga!

Om någon timme ska jag och några vänner bestiga berg! Haha, inte jättehögt berg men det blir en liten vandring ändå. Skönt att komma ut och röra på sig lite!

Likes

Comments

Alltså växter gör verkligen hemmet mysigare och mycket finare!!

Likes

Comments

​Hur häftigt och härligt vore det inte att bo in en skåpbil? Mycket trångt och minimalistiskt men mysigt! Man får helt enkelt spendera mer tid utomhus, då det är rätt trångt. Men hur coolt att kunna ta med sitt hem och resa genom hela Sverige och vidare ut i Europa?! Det ser extremt mysigt ut och skulle lätt vilja testa leva såhär! 

Likes

Comments

Det bästa som finns är att hitta inspiration. Det gör en kreativ och gör att man vill uppnå liknande resultat som en annan, t.ex. klädmässigt. Dessa bilder gör mig inspirerad. Jag vill att det ska vara sommar, när jag ser dom, så att jag kan ta på mig olika jeansplagg och slippa ha på mig tjocka jackor och skor.

Likes

Comments

Här om dagen var jag ut med min fina hund och fotade en sväng. Ovan är två av bilderna som jag tog. Tycker han är så otroligt söt på den vänstra, ser ut som att han fnissar ^^

Likes

Comments

Instagram@ebbaswartswe

YouTube
ebba swartswe