Apparel, Everyday

För när man vill vara bekväm men ska lämna huset så man måste byta ut sovtröjan. Honestly, jag bär ofta mjukisbyxor, till ställen som det inte spelar någon roll vad man har på sig, så jag bryr mig inte riktigt, hellre bekvämt än "snyggt" i de flesta fallen för mig.

Men att gå omkring i sovkläder är inte riktigt vad jag menar, haha. Jag har varit iväg och studerat på mosters jobb och satt mest stilla så mjukisbyxor all the way.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Everyday

Oj vad tomt det blev.

Föräldrarna har rest iväg för en två-veckors resa på Kuba. Och själv så går dagarna på som vanligt, plugg, jobb, osv. Men i samma hus som annars håller fyra, och nu är det bara jag, känns lite kul.

Inga laptops, pappershögar eller glasögon på barbänken...
Ingen vid middagsbordet vid middagstid...
Inga människor i soffan framför tv'n på kvällen...
Och maten börjar redan ta slut...

Haha, nej jag driver lite. Det är mer tomt än vanligt men min bror är här också, men inte alltid då han hänger mest på sin högskola. Och vid middagsbordet sitter vi ändå inte alltid och vid soffan är det mest jag som hänger ändå. Det konstigaste är väl barbänken som är helt tom då den annars är belamrad med laptops och sånt.. Handla mat och städa ska vi sköta såklart. Ingen big deal egentligen. Men lite kul😁

Det kommer bli som att bo själv som man gör när man flyttar hemifrån... Fast i en villa... Med en bror som inte gillar att städa...

Likes

Comments

Everyday, Music

Idag sitter jag på min mosters arbete och studerar (igen). Alltså inne i ett rum på ett kontor. Skön atmosfär här. Också bra umgänge på små pauser. 

Vanligtvis brukar jag inte lyssna på mycket musik musik när jag pluggar (ibland är radion hemma på i bakgrunden, ibland lyssnar jag på "motiveringsframkallande" musik) då det kan distrahera mina tankar och rubba min fokus ibland, men idag är det fredag och jag är i chill mode, så lite blandad musik känns passande😌

Likes

Comments

Everyday

Schemat är fullspäckat. Jobb på arenan, jobb som barnvakt, två uppdragsinlämningar kvar och två slutexaminationer att göra! Och så har jag ett infomöte för ett kort höstjobb nästa vecka. Förutom jobb och skola så är det andra ännu roligare saker på g! T.ex. så är "The Flash" säsong 3 pågående och spännande som alltid. "Så mycket bättre" börjar nästa lördag också, taggaaaa Danny! Och veckan därpå är det dags att pärla armband för Ung Cancer😊 Och så lite andra kul grejer.

Taggad för andra halvan av oktober med andra ord!

Men för idag blir det mest plugg och lite jobb ikväll.

Likes

Comments

Everyday, Photography

Wooh äntligen nyyyyytt! Så är man uppgraderad från en 4 år gammal Canon till en ny, mer avancerad Canon. Canon 70d. Tänke endast köpa kamerahuset med hittade sedan en deal för samma pris men som inkluderade standardobjektiv 18-55mm. Vilket jag redan har, men som jag ändå tänkte sälja tillsammans med min gamla Canon. Så jag tänkte why not.

Lekt cirka 10 min totalt med den än så länge men är ändå fett nöjd. Literally ALLT är bättre. Nu saknas bara lite smågrejer, som motljusskydd och en ny extern hårddisk då min börjar bli full... Men det får bli lite senare.

Welcome home my new beautyyyyy.

Likes

Comments

Apparel, Everyday

Hittade denna (lite beskurna) t-shirt inne på New Yorker i Kista förra veckan, den sista på rea, och kände att DET HÄR ÄR JAG. PUNKT. Haha, seriöst. Ibland så. Och för 40 kr blev den min. Välkommen hem till mig åh du tröja som är så enkel men så perfekt. Just the way I like it.

Detta var samma kväll som jag mötte upp min barndomsvän Amanda för att strosa omkring i Kista Galleria, äta middag och kolla på bio. Dock glömde jag min kamera. Dessutom var jag dum nog att välja den kvällen att "gå in" mina nya skor, vilket (som alltid) slutade med att jag fick skavsår på hälarna och inte kunde gå ett steg framåt. Snälla Amanda bytte skor med mig då hennes var för stora för både henne och mig, men mina passade henne fötter. Magi. DANKE SCHÖN.

Likes

Comments

Everyday

Oj oj, så gick det och blev oktober helt plötsligt.

Det går föööööör snabbt. Nu är det snart Halloween, snart ställs klockan om till vintertid, nu har de nya svenska pengarna blivit giltiga.

Så first up, Halloween. Mycket kul tid på året för dem som mig som gillar allt "läskigt". Även om det inte är en så stor högtid i Sverige. För småbarn är det "bus eller godis" i gulliga utklädnader, för ungdomar är det (mindre läskig, om alls) utklädnad och hög musik på nattklubbar, för vuxna är det väl lite vad som helst. För mig har det varit olika varje år eftersom jag varit i typ varje stadie. "Bus eller godis" höll väl på tills 13 års-ålder, gratis godis tackade man inte nej till. Nattklubbande på Halloween, been there done that, over it. Personligen gillar jag två olika scenarion: Halloweenparty där alla är uppklädda, huset är dekorerat hemma hos någon man känner och alla har kul. ELLER kolla på skräckfilmer hela kvällen/natten, oavsett med eller utan sällskap. Seriously, that's golden.

Up next, att klockan ställs om till vintertid, ja det är ju oundvikligt och vi har inget val. Så är det bara. Vi drar tillbaka klockan och "vinner" en timma på dagen.

Men sist men inte minst, resten av de nya svenska kronorna! Ny en-, två- och femkrona i antingen guld eller koppar och nya, mer färgglada 100- och 500 sedlar med nya ansikten. Vad tycker jag om detta? Förändring sker alltid. Jag har inget emot mynten, jag använder de sällan ändå, även om jag föredrar silverkronor framför kopparfärgade kronor. What ever. Det är sedlarna som stör mig. Om vi nu ska förändra dem, varför inte göra dem SÅ mycket bättre. Exempelvis ha dem i en sorts plast som i Australien så de är vattentäta och mer tåliga. Exempelvis välja olika ansikten med mer mångfald istället för mest kultur. Liksom, historiska händelser, sådana figurer. Ja ja, det kunde varit värre. Eller vad säger du? LÄNK för mer information.

Likes

Comments

Everyday

Jag har uppdaterat väldigt dåligt den senaste veckan. Men man måste ju prioritera, eller hur? Och självklart går mina studier före det mesta just nu. Ja, före allt förutom min hälsa såklart. Att avsluta detta kapitel i mitt liv är viktigt för mig just nu, eftersom det har pågått så mycket längre än vad jag hade tänkt.

Dessutom jobbar jag 2-3 gånger per vecka. Sedan så har jag en del planer som jag försöker organisera. Så det blir liksom att jag lägger bloggen på sidan. Vilket egentligen också suger eftersom jag gillar att blogga. Att skriva av mig, fotografera osv och dela med mig av saker och ting.

balansen är det jag fokuserar på, balansen mellan allt som gör mig gott och får mig att må bra. Som vanligt! Jag jobbar på det. Så ursäkten är inte "förlåt att jag inte har bloggat", utan mer "förlåt att balansen lider när lite stress förekommer". Men tack till er som kikar in på bloggen flera gånger i veckan😊

Men ja, jag ger inte upp på något av dessa grejer😄

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Everyday, Get to know me

END OF YEAR EDITION.

Vi närmar oss slutet av september och även slutet av 2016. Endast strax över 3 månader kvar av året men de finns flera saker att se fram emot. För mig personligen och men sen så är ju de bästa högtiderna kvar!!!

Halloween - Min favorit!

Julafton - Ser aaaaalltid fram emot jul.

Filmpremiärer - Exempelvis Passengers, Assassins Creed, Doctor Strange m.m.

Seriepremiärer - Exempelvis The Flash säsong 3, Supergirl säsong 2, The Walking Dead säsong 7.

Köp av ny DSLR kamera - Det står mellan Canon 70d och 80d just nu.

Nya skolämnen - Naturkunskap och samhällskunskap avslutar om några veckor och då börjar nya roligare ämen, wooh!

Och sedan lite personliga saker som projekt och planer som jag pysslar med, you just wait😄

Likes

Comments

Everyday, Photography

Torsdag imorgon och sista hundvakts-dagen av Doris för mig. Härlig vecka ju, med uppfriskande promenader särskilt på mornar och kvällar, lite extra sällskap om dagarna när jag sitter och pluggar och en liten inblick om hur det är att ha hund i huvud taget. För i min framtid har jag alltid sett framför mig en schäfer vid min sida😊

Likes

Comments