Postad i: Everyday, Food

På min födelsedag i mars fick jag bland annat en voucher på Selma Spa hos Clarion Sign Hotel för att ha en spa dag med moder min! Så det körde vi på igår och det var indeed väldigt myyyyyyyysigt. Lunch, pool, utsikt, fräsch frukt, cool relaxstol, middag, efterrätt... Sol och 15 grader ute var liksom the cherry on top.

Och idag har jag varit i stan, ska snart ha examination i matematik, sedan jobba barnvaktsjobb till 21 och till sist gå på nattbio (igen) med vänner, för att why not😁

Likes

Comments

Upp, på med kläder, ut genom dörren och cykla till närvården. 3 rör med blod och en snabb cykelresa senare så är jag hemma igen och klockan är inte ens 10. Dags för frukost då!

Nej men det ska bli spännande att se hur mina värden ser ut nu, det var ett bra tag sedan som det kollades, och då var värdena bra. Så jag hoppas att allt står rätt till för det är så det känns, haha. Van vid nålar är jag då det var blodprov minst 1 gång varje månad förut när saker var kaos..

Frulle efter blodprov blev i alla fall naturell soyghurt med maple syrup, mandel, cashew och kokos. Mmmmmm kokos. Ja och en kopp kaffe med kanel, men först ett stort glas vatten. Alltid vatten innan kaffe.

Likes

Comments

Hej där, jag tänkte bara (väldigt mycket) rekommendera denna sci-fi filmen med bland annat Ryan Reynolds och Jake Gyllenhaal. Life. Riktigt bra, om man nu gillar sci-fi och rymden och speciellt spänning. Den var så mycket mer än vad jag trodde, och jag visste minimalt om filmen. Och jag gillar sci-fi extra mycket. Jag såg denna på bio i helgen i vip-salong i Mall of Scandinavia. Satt och bet på naglarna ungefär hela tiden, bildligt talat alltså. Jag skulle absolut kunna skriva en recension, men mer om det frågas.. Ville "bara" tipsa och rekommendera. Se den gärna på bio innan den slutar gå!

Även att man inte kollar på någon trailer eller läser på om filmen innan, som jag alltid säger. Teasern går bra. Men that's it och allt man behöver! Enjoooooooooy!

Likes

Comments

Postad i: Everyday, Photography

Så är påskdagarna över..

I söndags firade vi däremot inte påsk på något sätt, utan 50års party för en familjevän. Vilket var supermysigt och alltid lika kul att träffa alla igen då det inte blir så väldigt ofta, tyvärr. Och såklart tog jag med mig kameran, eller ja jag glömde den nästan hemma men sprang tillbaka och hämtade den innan bussen kom😂

Igår var sista dagen med påsktema, alltså annandag påsk, men jag jobbade på arenan mest hela dagen. Det var ju AIK - HIF. Så skötte jag lite annat utöver mitt vanliga pass.

Denna vecka är det officiellt påsklov för mig, men jag haft fortfarande 3 dagar jobb, 1 munta och även skolbok att läsa. Så yay, haha.

Likes

Comments

Postad i: Everyday, Food, Photography

I fredags var det påskmiddag, supergod efterätt, massa godis och let's dance. Igår var det rumpträning, träff med gammal klasskamrat och nattbio. Och idag är det 50 års fest som gäller! Helg va de hääääääääär.

Hoppas alla haft det super i helgen har delat samma glädje som jag har känt😊

Likes

Comments

Postad i: Everyday, Food

Hej onsdag, hur är det? Går det inte lite fort nu?

Redan mitten av april nu, wow. Det är ju både skrämmande och spännande. Idag har jag bara tänkt studera mest, men imorn så börjar påskdagarna och dåååååå, då ska vi njuta. Fredag, lördag, söndag är nog bäst denna vecka ändå, med påskmiddag, träff med gammal skolkamrat och firande av en födelsedag. Woot woot.

För övrigt så tänkte jag bjuda på den här, en lila smoothie. Packad med godsaker. Så som banan, blåbär, sojaprotein, vetegräspulver, vanilj, kokosvatten och lite sött. Så mörk den blev också. Hade jag orkat diska hade jag gjort bananglass av hela grejen men nu är jag lite lat så..

Likes

Comments

Postad i: Everyday

Ja, det som hände i fredags var fruktansvärt. Tror inte någon inte vet vad jag pratar om för händelse. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Mitt hjärta och min sorg går ut till de drabbade. Att något så hemskt skulle hända när man trodde man var i ett av dem säkraste platserna på jorden. Och lättnad man kände när man själv befann sig hemma och ens nära och kära var säkra, för att sedan inse att alla inte hade samma lättnadskänsla, samma tur. Seriöst, jag har inga ord längre. Jag vill skriva en lång text om saken men samtidigt inte. Shit.

Hopp och kärlek.

Fotograf: Adam Wrafter/SvD/TT

Likes

Comments

Postad i: Everyday

Mycket efterlängtat hos familjen Kempe, en ny bil. Vår bmw har blivit en gammal surgubbe på senaste, gör inte som den bör och skriker lite väl mycket ibland..

Så på jakt efter en ny, bra bil blev det. Och till slut så. Dock eftersom vi valde en hybrid så kör vi numer automatlåda, vilket jag inte alls föredrar personligen.. Ja ja, snygg, effektiv, mer miljövänlig och modern är den. MEN. När jag skaffar mig en helt egen bil blir det nog växellåda, hehe.

Toyota Yaris är denna, vilket är väldigt annorlunda från vår bmw som var större och tyngre, men även dyrare i drift och mindre modern. Men banne mig, växellåda all the way.

Likes

Comments

Postad i: Everyday

Jag skrev måndagen förra veckan att det skulle bli en ganska lugn vecka, men jag summerade den främst för att jag visste att jag inte skulle lägga mycket tid på bloggen. Som jag sa då så var det mycket plugg, sedan jobb och även tandläkartid och party. Men så tillkom en del annat också, haha.

Jag pluggade som sagt och jobbade måndag och torsdag och söndag. Och så min väns takvåningsfest på söder för hans födesledag, som slutade i skratt och gråt (#neverdrinkingagainlol). Dagen därpå fick jag inget gjort (#damnhangover), men kvällen var nice med asiatisk mat och spel med skönt folk. Och söndagen efter ett tufft pass på arenan så blev det O'learys och bio.

Alltså, jag har haft maaaassa kul att skriva om, men mitt huvud har varit på helt andra ställen denna vecka tyvärr.. Men det har varit en bra vecka. Och nu är jag redo för april.

Likes

Comments