View tracker
Everyday

Yay, årets första julbord! Första julbordet genom jobbet ever, faktiskt. Jag gick inte förra året för att jag kände mig så ny där, hehe.

I år var det julbord plus bowling på Ballbreaker (i onsdags) i alla fall. Otrolig buffe av kall mat, varm mat och det fullaste dessertbordet jag någonsin sett. Hela restaurangavdelningen var full med kollegor. En trappa ner var det bowling, pilkastning, biljard, air hockey och ännu mer. Självklart blev det lie av allt😉 Bowlingen förlorade jag med stor marginal, haha. Pilkastning är jag bäst inom i sånna fall.

Superkul kväll med andra ord! Rekomenderar detta ställe. Jag bestämde mig för att lämna systemkameran hemma dock, så följande bilder är ganska kassa eftersom mobilkameran inte är på topp i mörker/gult ljus. 😓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Redan första advent. Kändes som det inte alls var länge sedan som jag stod iklädd bikini på stranden i Spanien. Men jag klagar inte, även om det går väldans snabbt, jag har så mycket att se fram emot också!

I vår familj samlas vi på första advent och minglar med glögg och pepparkakor, käkar middag och avslutar kvällen med hembakad saffranskrans. I år blev det även tomtegröt till självaste middagen. Lite fusk enligt mig. Men gott är det. Jag gjorde min på havremjölk och hade stevia socker istället för strösocker, lika gott😊

Och så lite kortspel på det. Med andra ord, en väldigt mysig och julig söndag! Väldigt passande att det snöade också, visst?

Likes

Comments

View tracker
Everyday, Movies/series

Om det är någon som vill veta vad min favoritserie just nu är, som jag följer religiöst varje vecka, så är det The Flash. Som jag har följt sedan dess start. Och pratat om förut. Nu är det alltså säsong 3 som pågår! Och jag älskart. Kul, nördigt, drama, action. Serien har bara blivit bättre och bättre efter varje säsong.

För övrigt så pluggar jag på de nya ämnena just nu och försöker få en bra start, samt som det har varit lite jobb här och där. Med andra ord inte så speciellt kul att blogga om, kanske. Så mycket samma sak dag ut, dag in just nu. Jag ska försöka lägga mer fokus på de där fritidsintressena framöver. Det behöver jag nog just nu. Ja, det och bättre hälsa😂

Likes

Comments

Everyday, Music

Tisdag! Ny vecka!! Ny månad!? Mer snö?? Ännu kallare!?!?

November är kommen och vintern är här. Snöar gör det och minusgraderna har börjat krypa in. Så det är vinterbootsen och tjocka jackan som gäller. Och vantar och mössa och även halsduk ibland. Och stickade tröjor, hett té och mörker. Och endast tre veckor tills första advent.

Det är allt redan konstaterat. What's new för mig är att jag har två nya ämnen i skolan att arbeta med, which is fun. Sedan så håller jag på att mejla fram och tillbaka med tatueringsstudios för rådgivning, konsultation osv. Which is even more exciting. På jobbfronten så kommer ju nya spännande event på Friends Arena, där jag jobbar, så det är både fun och exciting. (Bland annat Swedish International Horse Show och Monster jam).

För övrigt så består just denna vecka av chill plugg och chill arbetspass, därför passar denna chill musik😌 Ah, min typ av chill.

Likes

Comments

Everyday

Idag har jag jobbat 11-15 och sedan tagit mig hem till kusinen för att hjälpa till med lite bakning inför hennes födelsedags brunch. Jo igår var ju hennes riktiga födelsedag som vi firade på Fondue Boden. Alltid trevligt där, även om jag bara doppar bröd i ost😁 Jag glömde dock kameran hemma...

Idag avslutades dagen med ett besök till morfars begravningsplats för att tända ljus. Mycket vackert var det ikväll, tända ljus vid varenda gravplats. Hade vi kommit tidigare (vi var där 19:30) så hade det nog varit fullt med folk också. Alla helgons dag, trots allt.

Likes

Comments

Everyday

Jag trodde att denna vecka skulle bli mer chill. ACK SÅ FEL JAG HADE.

Förra veckan var det viktiga skolgrejer samt lite jobb och en hel del andra grejer som skulle hinnas med samtidigt. Det var mycket stressigt. Denna vecka är det BARA jobb, jobb, jobb och... Jobb! Jag jobbar 7 dagar denna vecka, så varje dag, vissa dagar dubbelpass, sedan så sköter jag huset också, alltså städar och handlar mat också. Så det är hushållsjobb när jag kommer hem från tjäna-pengar-jobb.

MEEEEN, jag klagar inte. Bara på vädret lite som gör saker lite svårare ibland. Jag gillar att jobba. Att få erfarenhet och tjäna pengar är ju toppen. Hushållsjobb är ju också bra, men irriterande när man måste göra all skit själv (när man ändå är tre pers som äter, stökar ner osv)...

MEEEEN OCKSÅ så kommer mina föräldrar hem imorgon, yaayyyyy, välkommen hem från ett soligt Kuba till ett kallt Sverige liksom, haha. Men det ska blir nice😊 Tror det blir mindre hålligång nästan vecka, eller hoppas.

Likes

Comments

Sikken helg!

Lördag så jobbade jag från 8:15 på morgonen till 23:45 på kvällen på Friends Arena.. Ja, hela dagen. Sliten kropp men himla kul var det. Awakening Europe var det som pågick, alltså ett kristet världskänt evenemang. Så det var kul och intressant att se, höra och prata med olika personer, trots benvärk, haha😜

Söndag så var det upp igen vid 9:00 för göra mig i ordning för att åka in till stan med barndomsvän Amanda, min moster och min mormor för att volontär-pärla armband för Ung Cancer. Precis som jag gjorde förra året😊 Sedan brunchade vi precis intill, väldigt fancy brunch må jag säga. Sedan rullade man ut genom dörren.

Här kommer lite bilder från respektive dag!

Ung Cancer volontär pärlning
Brunch time

Likes

Comments

Everyday, Photography

En vecka senare.....

Ja, det har gått en vecka sedan jag bloggade sist. Hela denna vecka har jag BARA pluggat, jobbat och sovit. Jag har inte hunnit vara så social utanför det. Inte mycket alls... Inte online, inte in real life och inte mycket tv heller. Men självklart har jag fått in veckans Flash avsnitt, hehe.

Men nu är stressveckan över!! Förra veckan var det två inlämningar och denna vecka var det två muntliga examinationer. Den första gick väldigt bra och jag fick det betyget jag ville ha, den andra examinationen gick nästan lika bra, nästan. Nu kan jag pusta ut lite. Tills vidare😉 Tagga tyska och historia (eftersom jag basically redan gjort båda kurserna, dock utan att få betyg, men med B som omdömen, och jag gillar dessa ämnen, oh yeahhhh, tagga).

Förutom det så är det kul att se sig omkring när man faktiskt är ute, trots regnet. Massa fina färger! Det blir stickade tröjor, sköna mössor, te och fotograferande. Tyvärr har jag missat många bra dagar för forografering i naturen p.g.a. både plugg och regn. Ja ja.

Likes

Comments

Apparel, Everyday

För när man vill vara bekväm men ska lämna huset så man måste byta ut sovtröjan. Honestly, jag bär ofta mjukisbyxor, till ställen som det inte spelar någon roll vad man har på sig, så jag bryr mig inte riktigt, hellre bekvämt än "snyggt" i de flesta fallen för mig.

Men att gå omkring i sovkläder är inte riktigt vad jag menar, haha. Jag har varit iväg och studerat på mosters jobb och satt mest stilla så mjukisbyxor all the way.

Likes

Comments

Everyday

Oj vad tomt det blev.

Föräldrarna har rest iväg för en två-veckors resa på Kuba. Och själv så går dagarna på som vanligt, plugg, jobb, osv. Men i samma hus som annars håller fyra, och nu är det bara jag, känns lite kul.

Inga laptops, pappershögar eller glasögon på barbänken...
Ingen vid middagsbordet vid middagstid...
Inga människor i soffan framför tv'n på kvällen...
Och maten börjar redan ta slut...

Haha, nej jag driver lite. Det är mer tomt än vanligt men min bror är här också, men inte alltid då han hänger mest på sin högskola. Och vid middagsbordet sitter vi ändå inte alltid och vid soffan är det mest jag som hänger ändå. Det konstigaste är väl barbänken som är helt tom då den annars är belamrad med laptops och sånt.. Handla mat och städa ska vi sköta såklart. Ingen big deal egentligen. Men lite kul😁

Det kommer bli som att bo själv som man gör när man flyttar hemifrån... Fast i en villa... Med en bror som inte gillar att städa...

Likes

Comments