My second family<3

Att lämna Virginia i förrgår var riktigt tufft. De två sista dagarna kom min närmsta kompisar över i omgångar och sa hejdå, och jag kunde liksom inte fatta att det var hejdå på ett bra tag- jag som alltid alltid gråter fick inte fram en ända tår.

Men i lördags kväll/söndags morgon kom tårarna som regn. Att säga hejdå till min värdfamilj var det jobbigaste jag har gjort på väldigt länge, och hela söndagen kändes deppig.

Men, just nu infinner jag mig alltså i San Fransisco!! Och jag älskar den här staden, den är så häftig. Imorgon åker vi vidare till Montaray för att stanna där i några nätter. Lite bilder härifrån kommer så stay tuned!

Likes

Comments

Två dagar.

Om två dagar lämnar jag Bristow, som har varit mitt hem i 10 månader.

Jag gråter hela tiden. Tårarna ligger liksom bakom ögonen 24/7, och då och då pressas de ut. Jag ÄR taggad på att åka till Californien, och jag ÄR taggad på att sedan komma hem till Sverige. Till mitt hem, mina vänner, min vardag. Det ska bli så kul, framförallt att få krama om mina älskade vänner igen som jag har saknat så mycket.

Men det känns så sjukt sjukt sjukt jobbigt att lämna. Detta är mitt andra hem, mina bästa vänner och min amerikanska familj. Jag lämnar ju liksom ett helt liv här- och jag hade nog aldrig insett hur tufft det kommer att bli!!

Två dagar kvar, then I'm no longer an exchange student.

Likes

Comments

Har hängt i DC med min kära familj- såg the White House, åkte Hop-on Hop-of buss, såg flera memorials, åkte upp till en takbar, åt lunch och mer. En rolig men vääääldigt varm dag.

Hade sista sleepovern med mina tjejer, vi hade pizza-picknick och myste. Det blev ett riktigt gråtkalas då detta var sista gången jag skulle träffa några av dem..

Middag på Firebirds med familjen igår kväll!

Likes

Comments

Det har hänt en hel del de senaste dagarna!!

I torsdags kom min familj hit från Sverige, och det var såå härligt att krama om dem igen och att vara återförenade allihopa. I lördags hade jag min Graduation! Jag och resten av utbytesstudenterna i skolan fick dock inte bära Cap & Gown's då vi inte tar Graduation "på riktigt" - så vi köpte egna från Amazon och satte på oss efteråt ändå hehe. Det var en rolig dag! Dock var det sjuuukt varmt.

Igår hade jag mitt Graduation/Goodbye party. Båda mina familjer, grannar och mina närmsta vänner kom. Det var en både väldigt mysig och ledsam dag. Sjukt att se vissa människor för sista gången någonsin..

Likes

Comments

Sista riktiga skoldagen. Sista kvällen med endast min värdfamilj. Imorgon kommer min svenska familj hit.

Wow. Tänk att mitt livs äventyr verkligen börjar gå mot sitt slut nu.

Likes

Comments

Igår kväll var jag inbjuden till en Award Banquet för kören, och jag fick faktiskt ett award!! Blev så glad. Det award som jag fick var "Esprit de Corps" i min kör, Concert Choir, och det innebär den som är mest enthusiastisk och sprider mest energi. :)

Likes

Comments

Tidigt igår morse satte vi oss i bilen och åkte mot Delaware, där vi spenderade dagen och natten vid Fenwick Island som ligger vid Delaware's kust. Vi hängde med några familjekompisar till min vfamilj som har ett superfint beach house där! Igår spenderade vi några timmar på stranden, och på kvällen gick vi längs Boardwalk'en Rehoboth Beach.

En mycket bra sista helg tillsammans med min värdfamilj, innan min svenska familj kommer... Bara några få dagar kvar nu.

Likes

Comments

Gårdagen var amazing. Vi hade vår choir Cabaret på skolan! Så mycket som vi har repat inför detta. Min kör framförde bland annat Dancing Queen med koreografi och allt, och en kompis hjälpte mig att få till den snyggaste T-shirten ;)) Bra kväll! Om det är något ämne jag är glad över att jag valde detta året är det kör.

Likes

Comments

En vecka kvar.

Om exakt en vecka idag är min familj här. En vecka. Det är som att jag overklighetskänslor i hela kroppen- jag kan verkligen inte förstå det. Nyss var det ju två månader kvar? Tre veckor? Och nu endast 7 dagar.

Jag är så så så taggad på att vara samlad med min fina familj igen. Det ska även bli så kul att få introducera dem till alla människor jag har lärt känna här. Samtidigt kommer det kännas så konstigt - som att mina två helt olika världar helt plötsligt kolliderar.

Förra veckan var väldigt upp och ner känslomässigt; mer än vanligt då alltså. Jag har varit tystare än vanligt, irriterat mig på minsta lilla, och många gånger kommit på mig själv med att bara sitta och stirra ut i tomma intet. Jag tror det är någon slags reaktion, försvarsmekanism, mot att detta faktiskt är slutet- jag vet liksom inte vart jag ska ta vägen. Är det något jag hatar är det avsked, och att säga hejdå till min värdfamilj och mina vänner här kommer nog vara bland det svåraste jag någonsin gjort.

Men- jag har trots allt en vecka kvar, och sedan ytterligare en vecka med båda mina familjer här. I'm gonna make the best of it, because all we have is now!

Likes

Comments