Till och börja med, jag vet att och tecknet är bak och fram haha! Men märker man det i efter hand och inte orkar att ta nya bilder så får det bli såhär. Jag tror vi överlever. Iaf - det jag ville visa med dessa bilder var min nya snygga lampa som jag införskaffat mig. Tror de flesta av er har sett liknande tidigare, de var ju väldigt inne för ett tag sen? Jag är iaf mycket nöjd! Ända problemet nu är hur fan allt ska gå ner i resväskan om en månad när jag nu har börjat köpa lampor, hmm..

Likes

Comments

Två bilder på mig och Ludwig från Key West. Bilderna från Florida kommer upp lite hipp som happ här, hoppas att det är okej! Tisdag idag! Sitter just nu med en kopp kaffe i handen och försöker planera lite inför veckan. Ska bland annat signa upp mig för en engelska kurs på ett collage här i Mooresville så att jag kan ta mina sista credits för det här året, börjar bli ont om tid nu! Jobbar bara till torsdag den här veckan (skönt!) så på fredag ska jag troligtvis äta middag med Lucie och på lördag är det NBA som gäller. Var på en match tillsammans med familjen när de var här och tyckte att det var riktigt roligt! Trodde inte att jag skulle vara någon basketfantast men vad fel man kan ha.

Likes

Comments

Hej fredag! Du är mer än välkommen även om det betyder att jag jobbar den här helgen! Jag kom precis hem från en springtur, dock inte rundan på bilderna ovan. De är tagna där jag brukade springa när jag bodde i Charlottesville, gillar verkligen NC men måste säga att VA har snäppet finare natur. Jag menar, titta bara? Iaf, jag försöker att ta tag i det här med löpningen nu för även om jag hatar precis varenda minut (och då menar jag verkligen varenda minut) av det så är det en sån skön känsla efteråt! Det tror jag alla håller med om. Pappa och jag har också en liten tävling nu haha, att om den ena springer så måste den andra springa. Såhär i efterhand så vet jag väl inte om det var en jättebra ide att tävla mot en person som älskar att springa milen varje dag, men vafan, jag stapplar mig fram på halvan! Alltid något.

Likes

Comments

Såg så många fina små hus som dessa ovan när vi strosade omkring på Key West gator. Så färgglatt och fint! Åh, längtar verkligen tillbaka, men det har ni väl förstått eftersom jag skriver det i vart och vartannat inlägg haha..? Men går ju liksom inte att inte längta tillbaka?

Idag är barnen tillbaks i skolan, eller ja, alla utom Sophia. Hon har gått och blivit sjuk igen.. Jag tycker så synd om henne (och mig), det enda vi har kunnat göra idag är att titta på Disney film efter Disney film, det klagar hon dock inte på (inte jag heller), vem gillar inte Disney filmer?? Just nu rullar minions på tv:n så jag ska återgå till filmen. Ville mest bara kika in och säga hej, så HEJ.

Likes

Comments

Det är måndag och jag är hemma med barnen på grund av snön som kom i helgen, då är det väl okej att sakna detta lite extra? De är knäppta på Miami beach där vi avslutade vår lilla Florida roadtrip. Kom hem för bara några veckor sen men skulle redan nu behöva en vecka till solen igen. Men det får vänta tills april och Kalifornien helt enkelt! På tal om Kalifornien måste jag boka min biljett till San Francisco den här veckan, när jag gjort det så är allt klappat och klart gällande min sista tid i staterna! Galet!

Likes

Comments

Vänner! Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag, alltså min blogg, nu för tiden ligger på sts hemsida! Fick en förfrågan för ett par månader sen och tyckte bara att det var roligt! Förhoppningsvis är ni några där ute som kanske blir iaf lite sugna på att testa på au pair livet, jag menar så glammigt som det är, hur kan ni inte bli haha? Nej men jag tycker på riktigt att alla som känner sig sugna på det - ÅK. Det är so far, det bästa jag gjort!

(Står att jag bor i VA, men skickade iväg skriften innan flytten so you know why.)

Likes

Comments

När vi var i Florida så åkte vi till Key West i några dagar och det var verkligen så himla fint där! Jag är ledsen att jag inte fotade mer än vad jag gjorde men jag antar att det blir så när familjen är här, man vill bara vara med dom! Fick iaf med mig dessa bilder hem, och de är tagna från inget mindre än den sydligaste punkten i USA! Den sydligaste punkten i USA ligger i Key West och det var väl egentligen största anledningen till att vi åkte dit men nu skulle jag kunna tänka mig att åka tillbaka! Det fanns massor av små söta hus, loka butiker, mysiga pubar och så en heeeel del med key lime pie, mmmm!

Likes

Comments

Ni läste rätt! Idag är dagen då jag befunnit mig på andra sidan jorden i nio månader. Vart tog dom 275 dagarna vägen? Jag vet knappt själv. När jag öppnade min inkorg imorse så låg där ett mejl om att nu är det allt dags att börja boka flygbiljetten hem. Så det har jag gjort idag. Jag har requestat en biljett hem till Sverige. Känns galet, men nu kan jag alltså börja räkna ner på riktigt. Ses i maj Sverige!

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska säga om att det för bara lite mer än en vecka sen såg ut såhär, poolhäng under palmerna med brorsan. Nu sitter jag istället med mitt morgonkaffe en måndagsmorgon. Min familj for tillbaka till Sverige igår och det känns alltid lika jobbigt. MEN jag vet att jag träffar dom om ynka fyra månader igen, det kommer gå fort! Vi spenderade iaf, som ni kanske förstått, en vecka i Florida och sen var de här en vecka. Har varit så roligt att få visa dom runt och bara fått spendera en massa tid med dom. Behövdes! Kommer nog att dyka upp lite bilder här hipp som happ från min semster, som vanligt helt enkelt haha.

Likes

Comments

HEJ januari och hej 2017! Vad jag är redo för er! Dessa inlägg brukar ju alltid innehåll planer för min månad men den här gången har jag faktiskt inga haha. Vill därför istället passa på att tacka för 2016 för vilket år det har varit. Troligtvis det mest givande/lärorik/händelsefulla och bästa året i mitt liv so far. Jag är så otroligt tacksam för allt jag har fått uppleva och personerna jag har fått lära känna och jag är nu mer än redo för att ta mig an 2017 med er. Let's do this!

Likes

Comments