View tracker

Och så var snaaaart denna vecka över också, Jobbar idag och imorgon också sen är jag ledig! Denna vecka har inte varit något vidare alls, Sophie blev sjuk i söndags och i måndags vakande hon upp med utslag i ansiktet. Hon blev inlagd på barnsjukhuset i Charlotte men kom hem igår kväll och mår mycket bättre nu, skönt! Läkarna vet fortfarande inte vad det var men troligtvis ett bett av något slags djur. Min tjeja <3 Det är ett minus med det här jobbet, att när ens "barn" blir sjuka så blir man så ledsen, vill liksom kunna ta över deras sjukdom så att de kan vara friska och jag sjuk istället. Förstår ni vad jag menar haha?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag började jag och Nathalie ÄNTLIGEN att boka vår resemånad som går till.. Kalifornien! Planen var från början att vi skulle hyra en bil men när vi insåg att det skulle kosta cirka hela vår budget haha, (au pair life you know) så bokade vi istället en tour som går från San fransisco till LA med stopp i vegas och Grand Canyon, hur drömmigt?? Är så laddad för denna resa så att jag tror att jag spricker! Min bästis och Cali, kan det bli mycket bättre? Tror inte det. Känns galet att vi redan har börjat planera vår resemånad, det kändes så långt bort när man först kom hit men nu betyder det att mitt år här snart är slut. Vet inte riktigt vad jag känner för det men känns bra att jag vet att jag får avsluta min tid i staterna med Nathalie, hon har ju gjort hela mitt år här. Tanken är sen att vi ska dra vidare till ytterligare ett resmål innan vi landar i Svedala igen, men mer om det i ett annat inlägg!

Likes

Comments

View tracker

Börjar nästan bli rädd för att skriva dessa inlägg. Att jag har spenderat 8 månader i staterna idag och bara har 4 kvar är galet. Jag har alltså gjort 2/3 av mitt år här, svårt att förstå. Jag och Heather har börjat titta på andra au pairer och det första jag gjorde var att börja gråta. Ni känner ju mig, vad annars? Känns konstigt att någon annan ska komma och ta hand om mina barn, för det är mina barn haha. Fan vad jag kommer sakna dom när jag kommer hem och fan vad tyst det kommer vara. 

Tror december kommer gå precis lika fort som april-november om inte fortare med tanke på att jag får spendera halva månaden med Ludwig, mamma och pappa! Så ja, snart dyker de väll upp en inlägg med rubriken "9 months in America", panik.

Likes

Comments

Och så var det den första på den sista månaden för det här året. Välkommen december. Jag är egentligen inget fan av december månad, har väl att göra med att jag egentligen inte gillar julen speciellt mycket. Har firat "riktigt" jul en gång sen 2004 om jag minns rätt? Tycker annars mest att det är överskattat, men det är något med detta år som gör att jag ser fram emot den 24:e/25:e. Har kanske att göra med att jag befinner mig i USA och att de har laddat upp inför jul sen halloween haha, eller att jag har tre barn som är så exited for the holidays att de nästa spricker. Något är det iaf!

Annars så bjuder december månad på en konsert, min första NBA match, Nathalie kommer hit, en resa till Miami, nyår och att.... min familj kommer! Hur sjukt? Jag kan säga att jag får träffa dom den här månaden? Om 16 dagar för att vara exakt. Om inte det är lycka så vet jag inte!

Likes

Comments

Ja här har ni alltså lite av mina sommarplaner för nästa år, ska alltså på summerburst i Göteborg med Nathalie ii juni och i juli blir det Håkan Hellström i Malmö med Kajsa. Så laddad! Jag var på sumerburst för två sommrar sen och det var verkligen grymt! Håkan har jag aldrig sett live men är et stort fan av hans musik och har bara hört bra om hans konserter! Känns så sjukt att man nu börjar planera in saker att göra när man kommer hem? Blir lite som en käftsmäll att det verkligen inte är lång tid kvar här nu, men är iaf jätteroligt att ha saker att se fram emot nästa sommar, känns inte lika jobbigt att åka hem då. Sen är ju jag sån som person som gärna längtar till något, på både gott och ont. Måste försöka att njuta mer i nuet haha.

Likes

Comments

Igår vankades det christmas parade här i Mooresville och jag gick tillsammans med Sophias scoutgrupp, så mysig stämning verkligen, även om det är lite väl tidigt kanske, men ni vet ju hur amerikanre är, ska alltid göra allt till hundra procent! Efter paraden så åkte vi hem och betsällde pizza för att fira att barnens pappa flyttar hit till NC i December! Han är i stan den här veckan för att fixa innan flytten så igår kväll passade vi på att ha ett pizza party (dock inte pizzan på bilden haha, vilket är typ den enda pizzan jag äter här borta). Idag då? Barnen är lediga från skolan med tanke på att det är thanksgiving imorgon, så vi har fortsatt på jultemat och både bakat pepparkakor och skrivit önskelistor till tomten, det börjar ju faktiskt närma sig nu, första advent är ju redan på söndag! Hjälp tiden, vart tar du vägen??

Likes

Comments

Ett par bilder knäppt från telefonen från helgen i Charlottesville som by the way var guld! Jag behövde andas lite Virginia luft och få energin påfylld av min favorit person. Det var en lugn helg men så mysig. Vi gick på morgonpromenader, drack kaffe i solen, åt thanksgiving-middag, spanade på fina killar och sist men inte minst, vi hämtade upp Nathalies familj på flygplatsen i D.C! Åh är så glad för hennes skull att de äntligen är här! Och det var så mysigt att äntligen få träffa dom, så härliga! Nu är det också mindre än en månad tills min familj är här, läääääängtar!

Likes

Comments

Vill börja detta inlägg med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen som befunnit sig här, men har helt enkelt haft fullt upp. Förra helgen var jag som ni vet i Savannah, och den här helgen bokade jag en spontantripp till Charlottesville för att hälsa på tjejen på bilden ovan. Jag åkte sent onsdagsnatt så Nathalie hämtade upp mig i Richmond tidigt torsdagsmorgon. Så ja, det är anledningen för den dåliga uppdateringen, nu vet ni! ​

Likes

Comments

Jag har ju helt missat att visa er bilder från Halloween! Well, här kommer iaf två! Jag blir så glad när jag ser dessa bilder haha, min superfamilj! Som med alla andra högtider så går ju amerikanarna verkligen in för det till 100 procent! Alla klär ut sig, man dekorerar huset och så är det ju självklart bus eller godis. Gissa om barnen var lyckliga? Snacka om att de fick mycket godis! Jag är iaf jätteglad att jag fick vara med om en amerikansk halloween, önskar att vi firade det lika mycket hemma i Sverige!

Likes

Comments