​Nu menar jag inte riktiga hjärtattacker såklart, haha. 

1. När jag går ner för trappan och missar ett steg så att jag faller (några centimeter) till steget nedanför. 

2. När pappa kör bil och "vet" att duvor och andra fåglar kommer flyga iväg när han kommer närmare. Sedan när vi är typ 1 centimeter nära fågeln med motor huven så flyger iväg. Och det är faktiskt både en hjärtattack och en lättnad. (lättnad att den flög iväg asså.)

3. När jag tappar något värdefullt, (alltså dator, mobil, kamera) och det låter som den spricker. Ni som har en iphone vet vad jag menar. 

4. När jag tappar bort något och tror att det är hos någon annan. Alltså jag är en sådan person som känner mig trygg om jag har min mobil nära mig eller att jag åtminstone vet vart den är.

5. När jag nästan har somnat och någon skriver/skickar något till mig och min mobil är på högsta volym. 

Om ni känner igen dig i något av det här så får du gärna gilla eller kommentera! puss så länge😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag 14 år! Känner dock ingen skillnad, haha. Men eftersom många personer har bytt dag så har jag fått fira i en hel helg! Det har varit jätte roligt såklart:) här kommer några bilder från kameran. Jag har inte riktigt lärt mig att hantera den än, men jag övar på det:)

Likes

Comments

Min största rädsla är att förlora någon i familjen. Det är någon i min omgivning som alldeles nyligen varit allvarligt sjuk. Hen har inte mått dåligt, men ibland varit lite nere.. Och det är en sån här sjukdom som det verkligen inte går att lita på.

Jag har varit med om en annan person i mitt sällskap som också har varit med om samma sjukdom. Och den rädslan, av att man kanske kommer förlora den här personen är så intensiv och grov så att den tär isär hela din kropp på bara några minuter. Dom här två personerna är personer i mitt liv som jag älskar med hela mitt liv och jag skulle gå i tusen bitar om jag förlorade någon av dom.

Jag tänker inte gå in på detaljer, anledningen till det är att jag tycker att det är något personligt som ska höra till den här familjen och ingen annan. Men det ända ni egentligen behöver veta är att det är en sjukdom som ingen på den här planeten skulle vilja vara med om och den har drabbat många människor. Både vuxna och barn. Ni som själva har varit med om en dödlig sjukdom eller känner någon som har det vet vad jag går igenom just nu.

Men det jag får göra är att stå upp på mina ben och vara stark. Stark för att den här personen fortfarande finns kvar i mitt liv. Men jag tror ändå att alla människor som älskar någon eller något mer en sig själv har den här rädslan. Det är en hemskt rädsla som man bär på sina axlar genom hela livet.

Det som motverkar den här rädslan är även dom här människorna, när jag ser att dom mår bra så mår jag bra och jag bara glömmer alla negativa saker och njuter av att tillbringa mitt liv med dom personerna som finns här just nu, min familj..

Likes

Comments

Så, nu kan jag äntligen ta fina bilder till bloggen! Och jag kommer troligen starta en youtube kanal:) Jag har inte alls trivts med att ta bilder med mobilen som sedan läggs ut på bloggen, men nu behöver jag inte det nå mer!!:)

Likes

Comments

Såhär kan temperatur skillnaderna se ut i en bil och ute i solen, som ni ser så är det betydligt varmare i bilen en vad det är utanför. Det räcker inte heller med att dra ner en ruta några centimeter! Det är fortfarande varmare i bilen. Jag tror inte någon av er skulle vilja sitta i en stek het bil med samma temperatur som i en bastu. Tänk också på att hundarna har päls som också bidrar till at dom överhettas!

Jag vill bara att alla ska tänka på att antingen ta med sin hund ut ur bilen eller lämna den hemma!

Likes

Comments

Eftersom sommaren nu är här så tänkte jag visa upp några favorit kläder ifrån Gina Tricos sommar kollektion! Den vita klänningen hittar ni här Den gröna crop toppen hittar ni här den vita T-shirten hittar ni här den svarta klänningen hittar ni här den vita tunikan hittar ni här den gråa kaftan hittar ni här och den vita bikini toppen hittar ni här.

Ni ser hur mycket plaggen kostar och vilka storlekar som finns via länkarna:)

Tills senare så får ni ha en helt otrolig sommar!:)

Likes

Comments

Mitt sommarlov började igår (10 juni) och det känns verkligen helt fantastiskt, Jag ska verkligen uppleva så mycket den här sommaren och jag skulle inte kunna vara mer taggad!

Efter skolavslutningen så gick jag Anton och Wilma till en kiosk här i Hofors och köpte glass, sen åkte Anton och jag hem till mig och bara chillade (och åt pizza haha) tills klockan 10 över 4 då vi åkte ner till skolan där bussarna skulle gå ifrån. Vi fick blåsa, alltså en alkohol kontroll. 10 minuter senare så satt vi i bussen påväg till stolt och nykter. Alltså jag, Anton, Alice och Wilma:)

När vi kom fram så tänkte vi titta på djuren men eftersom det var så sent så fick vi inte det. Istället så åkte vi massa karuseller. Det var verkligen så jobbigt att stå i en timmes kö för att åka en karusell på kanske 5 minuter, haha men vi hade inget bättre för oss. Iallafall sen gick vi mot scenen för att se isa spela! Hon var verkligen jätte duktig!

Medans vi gick och åt mat så spelade DJ Sebjak, men eftersom han skulle spela i 2 timmar så hann vi dansa till hans musik efter:) Vi hann också åka extreme, det var så sjukt roligt!

Men det som ändå var det bästa under hela kvällen var ändå när Albin spelade😍

Det var så magiskt att känna när alla dansade och sjöng med till din soldat, och det är något jag verkligen är glad för att jag fick uppleva!

Eftersom stolt och nykter var den bästa kvällen i hela mitt liv så kommer jag ABSOLUT dit nästa år igen!

Likes

Comments

​Hej allihopa, som ni har märkt så har jag helt gjort om min blogg, men det var helt enkelt för att jag inte var nöjd, så vi kör helt enkelt om på nytt! Hoppas ni gillar det ni kommer läsa:)

Likes

Comments