<33

Nu är det bestämt vi kommer att ha en liten valp i huset om ett par veckor! Vi kommer att köpa valpen från mina kusiner så vi har ju redan sett Berner Sennen valparna flera gånger sen dom föds så man kan säga att vi har haft lite förtur med att lära känna valparna, dock står vi fortfarande framför de två största valen. Vad han ska heta och vilken valp vi ska väja. Valparna är verkligen så himla mysiga allihopa så det är SÅ svårt att bara välja EN. Det finns bara hanar kvar så jag tycker att han ska få heta Leo men alla har lite olika typer av namn förslag så vi får se.

Tog lite bilder när vi var där idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har fått sommarlov sen i fredags då jag några tjejer firade med att äta på en pizzeria vilket var jätte gott. Efter det fick vi hem lite gäster hem till oss då vi bara pratade och fikade, så mysigt. Min pappa fyllde år och vi har firat min vän Paulinas födelsedag i lördags och i söndags åkte jag till fina kusinen för en sleep over. Vi kollade på film och pratade ut under en promenad. Dagen efter åkte vi två in t stan och shoppade, fikade och gick i parker, verkligen älskar dessa spontana sommar dagar!

Från i fredags när vi firade in sommarlovet!

Vår jätte goda födelsedags brunch till pappa <33

När vi drack (alkoholfri) champagne på Paulinas födelsedag.

Bilder från min och min kusin Klaras mysiga sleep over. Alltså ser ni hur söt katt? Hur god smoothie bowl vi åt till frukost? Hur grönt det faktiskt är ute? Och hur somrigt är det inte med vattenmelon egentligen?

Mitt sommarlov kunde verkligen inte börja bättre känner jag! Hoppas att fina ni också har en fantastisk start på ert sommarlov för det tycker jag alla är såå värda efter en lång termin med plugg.

Likes

Comments

Jag är så feg när det gäller kläder och skor vilket är så himla tråkigt. Jag skulle verkligen vilja ha en mer ''vågad'' stil och ha på mig det JAG vill, inte det andra säger att man ska ha. Okej, det är ingen som gått fram och sagt ''det här ska du ha på dig'' och ingen kanske ens bryr sig om jag skulle ha vågade kläder på mig. Det kan ju faktiskt vara så att det är jag som inte vågar sticka ut och att det är jag som tror att folk kollar snett om jag har på mig glitterskor eller en stor pälsjacka hehe. Hursomhelst så har jag bestämt mig för att bara köpa det jag vill ha, inte tänka utan om jag vill ha det så köper jag det! Såklart har jag inte hur mycket pengar som helst direkt hehe, så jag får ändå prioritera vad jag ska köpa men jag ska sluta tveka varje gång innan jag köper något. Jag orkar helt enkelt inte tänka massa varje gång jag ska köpa något haha.

Likes

Comments

Nu är jag hemma från Spanien! Jag har verkligen haft det super bra! Kanske inte super varmt väder men det var lagom varmt. vilket var skönt. Här kommer en fotobomb från Spanien iallafall! Några av bilderna har ni nog redan sett från förra inlägget eller från min instagram: @ebbassvensson

Klaras blogg: @Klaraaxbo <33

Likes

Comments