Dåligt med uppdatering på sistone och framöver. Det är mycket plugg nu så jag har svårt att hitta tiden till bloggen. Men det blir snart bättre igen,
jag lovar. Så håll ut!<3

Likes

Comments

Hej fina ni! Nu är jag hemma från London. Jag har inte blogga när vi varit där eftersom jag inte haft så mycket tid och det fanns inte wifi på så många ställen. Men nu kommer en liten update från dagarna i London.

Fredag - På väg till London! yeey

Vi började med att typ ''se London''. Vi åkte fram och till baka, till och från olika stadsdelar, För att lära känna London.

Lördag - Shopping! Jag skulle shoppa shoppa SHOPPA, hade jag tänkt. Blev dock inte så. Köpte några billiga tröjor på primark. Nära att jag köpte en tröja på Zara också men var för osäker så köpte inte den. Lite trist faktiskt.

Vi åkte på en båttur. Det var mysigt men väldigt kallt så längtade mest efter att kliva av tyvärr.

Söndag - Sista dagen. Var på Viktoria Secret men köpte inget, hur nu det gick till vet jag faktiskt inte. Vi åt jätte god pizza och spaghetti bolognese på en Italiensk restaurang.

Vi avslutade med att se chinatown innan vi åkte tunnelbanan hem till hotellet en sista gång här i London.

Likes

Comments

God morgon fina ni! Idag är det söndag och jag tänkte blogga lite.
Jag har ätit en jätte god frukost som ni ser och har börjat dagen på bästa sätt!

På fredag så åker jag utomlands. Jag kommer göra ett inlägg om det då så jag kommer inte berätta vart jag ska nu utan ni får helt enkelt reda på det på fredag.
Jag är supertaggad!

Sen tänkte jag även ta upp lite av det som hände i Stocholm i fredags. En lastbil körde alltså igenom en stor folkmassa på Drottninggatan i Stockholm city/centrum, tills lastbilen körde in i Åhlénshuset.
Jag har även hört att det var skottlossning. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Det är så fruktansvärt att det finns människor som har som mål att döda så många som möjligt. Jag har inga ord.
Jag skickar all min kärlek till de drabbade och deras anhöriga, till alla brandmän, poliser, ambulanspersonal, väktare, men också till alla privatpersoner som såg till att alla kom hem, fick mat osv.
Det är ni som visar att ingen kan ta varken vår fina huvudstad eller vårt fina Sverige ifrån oss<33

Bilder tagna från Instagram:
andreaviktoria och vendelarege

Likes

Comments