Klockan är just nu 12:42. Och jag är hemma. Jag är väldigt förkyld, ont i halsen, hostar, nyser, täppt i näsan och därav lite lock för örat så jag hör inte så jätte bra heller.
Så det är inte så jätte kul!

Jag ska nu äta lite pommes bara. Har precis vart ute på en liten promenad med Totti. Jag ska försöka plugga lite här hemifrån och sedan kanske försöka mig på att bygga ihop en byrå, för jag var nämligen på Ikea igår med @Klaraaxbo.

Det var super mysigt på Ikea igår faktiskt. Även fast förkylningen gjorde det lite jobbigare. Jag har varit förkyld några veckor nu men den blir bara värre och värre så bestämde mig för att bara vara hemma och vila upp mig idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MÅNDAG

Klockan 18:30 idag ska jag, mamma och Totti vara på Tottis första valpkurs. Jag tror att det kommer att bli jätte kul och jag är såå taggad! Jag vet inte riktigt vad som väntar men jag får se vad som händer på valpkursen!

TISDAG

Imorgon ska jag laga mat, det blir nog pasta eller något bara. Plugga, duscha och kolla på Idol.

En vanlig tisdagskväll

ONSDAG

Skoljoggen. 8:40 på onsdag morgon ska vi stå beredda på att springa 7,5 km tror jag att det är. Men det är en fin runda. Landsvägar, kohagar, djur och skog och långa åkrar.

TORSDAG

Alla mina läxor är till torsdag så då gäller det att plugga till hit.

FREDAG

På fredag händer ingenting. Men det är ju fredag! Så jag kanske hänger med några kompisar eller har fredagsmys med familjen.

LÖRDAG

På lördag är dagen då farfar fyller 80 år. Så då blire FEST! Haha. Nämen då kommer vi fyra honom med släkt och hans vänner.

SÖNDAG

Inga planer. Alls. Så om de är någon som vill ses och bor i närheten av Växjö, skriv t mig tack!


Likes

Comments

Tröja GINATRICOT // Byxor BIKBOK // SKOR ADIDAS

Bilderna är egentligen gamla som ni kan se på datumet. Men med en jacka till så är det faktiskt exakt samma outfit som jag har på mig idag.

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har nu kommit hem efter första veckan i skolan. Det känns såklart skönt att komma in i vissa rutiner igen och känna att man utnyttjar dagen mer.
Jag går i 9:an. Vilket betyder att jag om ett år förhoppningsvis kommer att gå på gymnasiet och linjen som jag valde. Vilket sätter stor press på mig nu. Hoppas er första vecka också har varit bra!

Likes

Comments