Jag känner mig helt vilse. Jag har ingen aning om vem JAG är eller vem JAG vill vara. Och ja jag vet att det är många som känner likadant och att jag inte är ensam om detta, men såklart så känns det ju som det. Alla verkar ha hittat sin stil, vad dom tycker om att göra osv.
Vad har jag hittat? Jag har hittat min klumpighet, hur ful jag är, massa fel med mig själv, ALLT jag hatar med mig själv, hur trög jag är Allt går bara fel för mig just nu. Som tex. nu när jag skriver detta inlägget så stavar jag fel hela tiden, råkar trycka på fel bokstav hela tiden och när jag tränar innebandy så kan jag knappt ta emot en boll längre. Asså seriöst jag orkar inte mer!

Jag orkar inte med att allt bara börjar om hela tiden. Vaknar, skyndar mig till skolan, går runt och ska leka cool i skola typ, komma hem, äta, kolla youtube, sticka till innebandy träningen (där jag dessutom inte ens har några "riktiga" vänner kvar längre), komma hem, duscha, äta, sitta med mobilen, försöka sova (börjar tänka på en massa inkl. det här), börja gråta pga. det och sedan somna gråtandes. Reapet.
Är det verkligen det livet går ut på? För just nu känns det som de.

Jag mår inte så bra helt enkelt men jag vet inte varför? Eller om det någonsin kommer bli bra igen.
Om jag någonsin kommer bli gamla jag igen. Om jag någonsin kommer blir mig själv igen.

Det är kaos i min hjärna just nu och det är så himla svårt att förklara hur jag mår. Hur vilsen jag på riktigt känner mig. Jag vet inte vad jag gillar att ha på mig, hur jag ska sminka mig, vad jag gillar för mat, vad jag gillar för färger, vad jag vill bli när jag blir stor, hur jag ska inreda mitt rum, vilken gångstil jag ska ha, vilket sätt jag ska prata på, vad jag vill göra.

Vad är meningen med livet egentligen? Har ni varit likadana som mig och hur kom ni ur det och hittade vem du är? Kommentera gärna så att jag kan läsa hur det var för er? Eller typ några peppande ord skulle verkligen göra mig på bättre humör.

För egentligen så är det ända jag vet att jag vill göra just nu är att ligga i sängen och gråta resten av livet ungefär.

(Finns säkert en massa stavfel i detta inlägg, sorry för det)

Likes

Comments

5 fine frökner - lyssnar jag inte så jätte mycket på. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den faktiskt men lyssnar på den lite då och då.

697 - älskar denna låten så så mycket. Känner mig typ cool när jag lyssnar på den haha. När ingen annan är hemma så sätter jag typ alltid på musik på högsta volymen och dansar. Gud vad töntigt det lät haha. Detta är en sån låt jag brukar dansa till iaf.

Make Me (Cry) - gud vad fin denna låten är. Jag bara gillar låten mer och mer desto mer jag lyssnar på den.

I Would Like - blir så himla peppad av denna låten. Zara är ju bara bäst.

Du fria - åå vad jag gillar denna låten, åå vad jag gillar alla Håkans låtar. Lyssnar på denna låten ungefär hela tiden, dygnet runt typ. Om du inte hört den så måste du gå in och lyssna på den NU!

Spaceships - sen Melina tipsade om denna låten i typ somras så har jag lyssnat på den mist 20 gånger per dag känns det som haha.


Hoppas ni fått lite tips! Du kanske har tröttnat på dina favorit låtar? Det gör jag lite då och då. Så då är såna här inlägg väldigt uppskattat av mig iaf. (Glöm inte att gå in och lyssna på Håkan Hellströms och Nisj remix låt ''du fria''om du inte redan hört den.)

Likes

Comments

Nämen på riktigt vad hände? Vart tog jullovet vägen? Tiden går alldeles för fort. Idag var första skoldagen 2017 för mig. Jag hade studiedag igår så vi började en dag efter alla andra. SÅ SKÖNT. Det var lite svårt att komma in i rutiner igen såklart. Jag tror att de flesta vänt ganska mycket på dygnet så här på lovet.
Tisdagar är värsta dagen för det är då vi har de längsta och tråkigaste lektionerna enligt mig. Imorgon blir det en roligare dag. Kanske en piggare dag också om jag har tur.

Likes

Comments

Min helg har verkligen varit perfekt! Klockan 18.00 på lördagen var jag hemma hos Melina tsm med Marie, Tess och Ebba (hon heter också Ebba). Melina fyllde år den 2 januari så hon bjöd in oss till ''kalas'' nu på helgen.

Vi åt hemmagjord pizza som smakade som köpepizza om inte bättre! Det var jätte gott iaf.

Som tur var blev Melina jätte nöjd med hennes presenter. Jag nämner inte vad hon fick för det spelar ingen roll. Det är tanken som räknas ;)

Vi tog massor av kort.

Vi försökte spela Monopol vilket inte gick så bra, vi spelade två rundor på en timme så vi körde sanning eller konka istället fram till klockan halv fyra ungefär.

Dagen efter drog vi in till Växjö och Grand Samarkand för att SHOPPA! Jag köpte tyvärr inte tröjan på bilden.

Såklart åt vi på donken.

Och där var helgen slut typ. Lycka till i skolan som börjar nu allihopa!

Likes

Comments