Baserat på mina inlägg så kan man tro att fika är det ända jag och Klara gör. Men det har bara blivit så att vi va sugna på att ta fina bilder just när vi satt och fikade haha. Denna gången på ett café här där jag bor.

Nu är både jag och Klara hemma hos oss själva och har varit det i några timmar. Men vi har verkligen haft en mysig sleepover.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sitter just nu på Espresso House med denna skönhet. Vi dricker en islatte och en iste som var väldigt somrig och fin men dock inte så där jätte god enligt mig haha. Vi har det så mysigt så. Snart går vi bort till bion för att se Annabelle 2.

När vi sedan tagit bussen hem till mig för en sleep over så får vi se vad vi hittar på att göra.

Likes

Comments

Pappa och mamma skulle borra i ett staket i garage golvet för att Totti ska kunna vara där inne när han är ensam hemma. Det finns ett fönster där och det är svalt och skönt golv som Totti gillar eftersom han är en varm hund med mycket päls. Då iallafall borrade pappa ner i ett vattenrör. Så när vi sätter på vattnet så sprutar det lite vatten ut på garagets betong golv. Vilket inte gör så mycket en stund. Men ni kan ju tänka er hur det blir om vi har vattnet på länge haha. Tur att jag duschade idag på morgonen innan mina päron började på med detta projekt! Vi hoppas på att rörmokaren kommer senare idag.

Delvis på grund av detta så hämtade vi pizza och kebabtallrik till kvällsmat(:

Likes

Comments

Fick äntligen hem min första GLOSSYBOX igår! Har redan hittat en favorit från boxen, RODIAL Suede Lips Big Apple. Det är en krämig läppenna med vitamin E som mjukgör och inte torkar ut. Hur bra? Och det är det första som faktiskt ser bra ut på mina läppar haha. Älskar! Sen fanns det bland annat även med en POCKETFRESH, ett Bronzer ifrån GLAZEL VISAGE. Något annat som jag inte hunnit testa än är ZIAJA Manuka Tree Normalising Cleansing Gel som är en djuprengörande tvålfri gel för fet och kombinerad hud. Den minskar även infektionsrisker samt lindrar hudirritationer. Mycket svåra ord där men jag vet inte hur intresserade ni är så försökte göra det kortfattat vilket inte gick så bra haha.


Vad är då GLOSSYBOX?

Nu är inte jag rätt person att fråga såklart men du kan betala lite i månaden (löpande prenumeration) som går att säga upp när du vill. Eller köpa 3, 6 eller 12 månaders prenumeration. Jag har köpt 3 månaders prenumeration bara för att testa några boxar. Men glöm inte att säga upp när din tredje box har kommit om du inte vill fortsätta din prenumeration då såklart, annars fortsätter boxen att komma tre månader till. vilket är lite dumt tycker jag, då kan man ju lika väl ha en löpande prenumeration och säga upp efter tre månader egentligen.

Varje box innehåller 5 produkter som kan vara allt mellan hår, smink och/eller hudvård. Dessa fem produkter kostar tillsammans mer än boxen. Det skulle alltså kosta dig mer om du går och köper samma produkter som är i boxen.

Meningen med boxen tror jag är (och är iallafall för mig) att hitta nya favoriter. Produkter jag annars aldrig kanske skulle köpt kan nu bli mina nya favoriter. Och hur kul är det egentligen inte att få hem en ny box varje månad med fem produkter jag inte har någon aning om vad det ät förrens jag öppnat boxen?

Likes

Comments

Mina kusiner @Klaraaxbo och Hilda har båda två fyllt år. De har varit i Spanien alldeles för länge (så har saknat dom).
I Spanien fyllde Hilda år och typ precis när dom kom hem så fyllde Klara år. Så vi var hos dom idag.
Jag och Klara tog lite bilder och gick en lång promenad och pratade ut om allt som hänt under senaste tiden som alltid när vi träffas<3

Likes

Comments