Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

17-11-11

Hejj hörrni!

Idag är det min dag. För idag är det min födelsedag. Jag fyller äntligen 15 idag.

Jag har sovit över med Olivia från igår till idag. Sen idag på morgonen så har jag och Olivia bara fixat iför min födelsedags brunch. Sen kom @melinavajraca och @Klaraaxbo . Vi åt frulle, spelade kort och tog lite bilder.

På eftermiddagen åkte jag och Klara med min faster och min andra kusin och fikade på ett bageri som jag och min faster alltid har gjort. såå mysigt!

Klara åkte hem och min släkt kom hem till oss för att fira mig och min lillebror som fyllde år för ett tag sedan.

Det har alltså varit en mycket lyckad dag. Jag har nog aldrig haft en sån här bra födelsedag! Nu sitter jag i soffan och är bara allmänt trött haha.

Puss på er<3

Likes

Comments

Idag är det onsdag och vi har idag haft vårt första nationella prov nu i nian. Det var det muntliga i svenska. För några dagar sedan kom också förra månadens Glossybox. Älskar dessa boxar! I denna boxen va det typ bara massa bra att ha produkter, vilket jag tycker om. Jag är just nu hos Melina men ska snart sticka ner till ledarträffen i kyrkan. Ikväll är det PH-final. Ska ni kolla?

Likes

Comments

Idag har vi tillbringat hela dagen i huvudstaden Prag. Vi har väl mest shoppat, ätit och kollat på olika saker. Sånt som man gör helt enkelt. Det har varit en mysig dag, kul att få vara i huvudstaden och inte bara på massa små utflykter i olika skogar här och där.
Imorgon åker vi hem och sen börjar skolan och NP proven:(

Likes

Comments

Jag har nu varit här i Tjeckien sen i lördags.
Så snart är det dags att åka hem igen. Och direkt när man kommer hem börjar skolan igen:(
Men det är väll bara att ta nya tag.
Iallafall. Idag har vi varit på vandring, först i nån Borg och sen vid nått slott och där har vi även fått se nån fågel uppvisning. Inte riktigt min grej men det var väll ganska kul kanske. Jag ska försöka lägga upp mer dessa sista dagarna här. I början var jag så trött efter skolan och alla prov så jag hade inte riktigt motivationen till bloggen tyvärr:// Men nu är jag tillbaka! Ett tag till iallafall.

Likes

Comments