View tracker
View tracker
Allmänt

Neej! Jag gillar sommaren men just nu är jag lite för exalterad på hösten som är min absoluta favorit månad för att kunna uppskatta sommaren.

Jag älskar att efter ett långt härligt sommarlov komma in i vardagen igen. Att ta på en tjocktröja är njutning för mig haha. Jag älskar alla kappor, halsdukar och fina tjocktröjor som visar att nu är hösten här!

Längtar efter mörka dagar med tända ljus och hela familjen eller mina kompisar samlade framför en film.

Och färgerna? Älskar gula, röda och orangea färger, sååå höstigt!

(Jag ser helt störd ut på bilden men den var höstig såå)

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Idag är det dags att gå till skolan igen. Ska bli skönt att komma in i vardagen igen. Har haft ganska tråkigt nu i slutet av sommarlovet.
Jag är också taggad på hösten som kommit. Hoppas att den håller i sig.
Jag är helt enkelt taggad på livet just nu.

Likes

Comments

Kläder m.m.

Jag och Ebba drog in till stan idag. Det blev några lyckade köp. Jag köpte en vanlig tröja från gina och en olja & scrub från RITUALS... + några andra små saker till rummet och en sminkborste. Jag och mamma kanske ska in till stan imorgon också när det är Carl-Oskar dagarna då det är mycket rea och sånt i butikerna. Har ännu en del saker kvar på "måste ha" listan.

Likes

Comments

Allmänt

Känns som om det är helt dött överallt på gatorna, bland vänner och på social media. När jag kom hem från Gotland och Öland trodde jag att jag skulle ha mycket att göra på mobilen eftersom att jag vart utan wi-fi och surf i två veckor (och ja det låter inte så länge nu när jag säger det hehe) men ändå, det fanns typ 5 youtube klipp jag inte sett. Trodde typ att det skulle finnas 20... Och på insta behövde jag inte bläddra så länge för att komma ditt jag vart innan. Jag har vart hemma i någon vecka nu utan att gjort ett skit. Jag är uttråkad. Jag trodde faktiskt att det var många som var hemma från semester och sånt nu? Men jag vet inte det kanske många har, I don't know.

Någon som känner som mig?

Likes

Comments

Vi har vart ute på sjön och fiskat kräftor i vår lilla eka, sen började det regna så då åkte vi hem...

Likes

Comments

Kläder m.m.

Har hittat lite inspo på insta om det är någon som vill ha lite tips. Ni kan även följa mig heter @Ebbassvensson är dock privat men det är mest konstiga personer som inte får följa haha.

Likes

Comments

Resa

Hej hörni! Senaste inlägget var jag ju på Gotland, sen dess har jag åkt hem och åkt nästa dag IGEN fast till Öland. Nu är jag påväg hem (vilket är skönt)! Sen föra inlägget har jag tagit fler bilder((:

Likes

Comments