Nu är jag hemma från Öland och Byxelkrok. Jag var där i 9 dagar och det var super fint väder nästan varje dag. Vi hade alltså jätte tur med vädret, så jag har bränt mig lite :( men det har varit jätte härligt som alltid. Totti (vår hund) har fått träffa sin syster och mamma också<3

Vi tog ett härligt kvällsdopp!

Morgon promenad

Cyklade till hamnen och åt glass vid solnedgången, mys<3

Och spelade volleyboll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är just nu i Byxelkrok, norra Öland. Vaknade tidigt, kanske lite väl tidigt kan jag tycka. Vaknade 5:01. Klockan just nu är 5:09.

Likes

Comments

Måndag

Idag är det måndag och vi (jag och min familj) har äntligen hämtat vår lille valp som vi nu även har bestämt ska heta Totti. Det är ett namn från en fotbollsspelare tror jag. Älskar hans fluffiga valp päls! Så idag har vi mest lärt känna vår nya familjemedlem och låtit honom lära känna oss och sitt nya hem<33 Snart ska jag nog trycka i mig lite vattenmelon också, mums!

Tisdag

Tänkte vara duktig och springa en runda som start på dagen. Sedan bara vara hemma, kanske träffa en vän och packa inför på onsdag!

Onsdag

Åka till norra Öland, Byxelkrok och campa med vår familj och två till familjer som vi gör varje år! En tradition som vi alla älskar. Byxelkrok är jätte mysigt, där är en av våra favorit badplatser, en super mysig hamn, restauranger och en fantastisk havsutsikt ända bort till fastlandet. Dessutom är det nära till Böda där det är en sandstrand från skillnad från i Byxelkrok där det är stenstränder. Helt perfekt!

Torsdag

Bara bada, sola och kanske gå ner och grilla på stranden på kvällen.

Fredag

Repeat

Lördag

Kanske försöka få föräldrarna till att äta på restaurang(;

Söndag

Cykla till ett jätte mysigt fik som ligger lite utanför Byxelkrok, också en liten tradition.

(De två bilderna från Öland är såklart tagna förra året)

Likes

Comments

Är det bara min dator som krånglar eller ser det ut såhär? Tog nämligen bort senaste inlägget för att det blev ett stort glapp mellan rubriken och texten. Men när nästa inlägg också blev konstigt när det hamnade längst upp på bloggen så insåg jag att det säkert bara är min dator. Hoppas ni ser problemet haha. Hjälp mig

Om ni inte ser det så hamnade bilderna från fliken med min profilbild och min beskrivning och de grejerna som ska vara vid sidan av inlägget, inte i inlägget!

Likes

Comments