Hej! Det var ett tag sen nu. Men jag har inte haft någon större lust att blogga så ja. Men jag vet inte vad det blir av med denna blogg /: Men ja, jag vet inte om jag vill fortsätta blogga ser inget roligt i det tyvärr.
Ses!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Igår hade jag kul, jag åt god mat och hade allmänt roligt med min kusin. Men iallafall så är det nu eftermiddag och jag och min mamma och pappa och en kompis ska åka till våran segelbåt. Och det ska bli kul att åka till kusten! Här kommer lite bilder (:

Bjuder på bilden längst ner ;D

Likes

Comments

​Hej! Och ja, vad ska man skriva. God middag och hoppas du får en bra midsommar! Fast tyvärr sviker ju vädret oss just denna dag :(. Men man kan sitta inne och mysa eller bara umgås med vänner och släkt. Nu ska jag gå ner och äta lite midsommar mat så vi ses! :)

Likes

Comments

​Hejsan!  finisar!

Nu är det kväll och klockan är 21.21 när jag skriver detta :D. Känns speciellt att skriva det prick detta klockslag. Men iallafall jag hade en bra dag idag, jag var med min kompis Sara (som jag skrev i mitt tidigare inlägg) och vi hade roligt! Sedan tränade jag lite, jag går och tränar fotboll jag är med i ett fotbollslag där jag bor och det är riktigt kul! Men sov så gott nu!:) 

Likes

Comments

God morgon alla där ute! Idag är det ännu en regnig dag tyvärr, så det betyder att man inte kan vara ute eller göra något :(. Men idag ska jag iallafall vara med en kompis som heter Sara. Ha en fortsatt trevlig dag! :)

Likes

Comments