Header

Hej, sitter just nu i bussen Påväg hem, vi har varit borta i en vecka så ska bli skönt att komma hem. Sova i sin egna säng längtar jag till mest, såklart att träffa kompisarna o familjen också men. Jag sitter och äter godis, kollar insta, ca två timmar till jag är hemma. Åkt lite mer ön en timma o gått ganska snabbt så hoppas att det forsätter.

Puss o kram Ebba <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit o träffat min mormor, vi for o fika o gick på några affärer. Hittade två skjortor men kunde inte bestämma mig så det blev ingen.


Puss o kram Ebba ♡


Likes

Comments

Jag älskar smink, o sminkar mig en del. Vet inte om mycket eller lite, men nedanför ser ni vad jag använder dagligen (eller de dagar jag sminkar mig)Isadoras under cover face primer.
Maybellines fit me foundation.
Macs studio finish concealer i ljusaste NC15
Rimmel London match perfection silky Lise face Powder
Isadoras velvet touch compact powder.
Isadoras bronzing powder i matte tan (48)
H&ms blush i sweet rose.
H&ms highlighter. (Första jag provade så)
Makeupstores tri brow color. (Rekommenderar)
Lumenes Eyebrow shaping wax.
Loreal Paris telescopic extra black.
Loreal Paris miss manga mascara.
Jelly Pong Pong 2-in-1 eyeliner & shadow.
(använder som kajal)

Det är det jag använder typ vardagligen, jag är väldigt nöjd med alla produkter och har köpt några av de flera gånger :)

Puss o kram Ebba ♡

Likes

Comments

Hejsan, klockan är runt ett och jag vaknade nyss :) somnade runt 03 igår. Går dagen var inget speciellt men det var väl rätt kul, fick inte alls bra bilder på fyrverkerierna heller men.

Puss o kram Ebba ♡


Likes

Comments

Sista dagen av 2014 spenderas för mig hos min farmor i min hemstad♡ Dagen kommer spenderas i bekväma kläder och utan smink. Nyår är inte riktigt något wow för mig, hade ju gjort mig iordning om jag hade varit hemma o spenderat dagen med vänner.

2014 har gått läskigt snabbt tycker jag :/ detta år har ju inte varit på topp exakt men inte dåligt heller. Men 2015 ska bli ett bra år har jag bestämt 😘

Men puss o kram♡ Ebba


Likes

Comments

Hej, längesen jag bloggade, tappade helt enkelt suget att blogga, nu har jag bytt bloggportal till nouw från blogg.se. Men bara lite info så bye♡


Likes

Comments

Har tänkt på en sak,, de senare veckorna har jag mått mycket bättre. Det är säkert för att de är sommarlov men ändå :) Det känns extremt skönt :) <3 om="" några="" dagar="" börjar="" lhf="" jaaaa,="" även="" fast="" jag="" ännu="" kallar="" det="" lk="" :)="" men="">

Ebba <>Likes

Comments

Hej, idag var jag på Pajala marknad med familjen och Liza <3 jag="" köpte="" en="" ny="" plånbok="" o="" ett="" linne.="" sen="" typ="" godis="" och="" annat="" gott="" :)=""><3 imorgon="" ska="" det="" av="" varmt="" ute="" så="" hoppas="" det="" stämmer="" för="" är="" ganska="" blek="" :/="" annars="" ska="" jag="" väl="" inte="" göra="" så="" mycket.="" på="" måndag="" kommer="" en="" av="" mammas="" kompisar="" från="" gällivare="" med="" hennes="" tre="" barn="" och="" ska="" vara="" en="" vecka,="" det="" kommer="" blir="" kul="" men="" jobbigt="">

XOXO Ebba Likes

Comments

Hej, för ungefär en vecka sen så beställde jag och mamma ett fuck cancer armband var :) 

Det finns och beställa här: http://shop.ungcancer.se/m#category/163

De kostar 100kr styck och alla pengar går till ung cancer :)

Så gå gärna in och beställ :) <>Likes

Comments