Har nyss slutat skolan och väntar på Alva och Isa. Tänkte då att det var ett perfekt tillfälle för ett blogginlägg eftersom det ofta inte finns så mycket tid över.

Idag är faktiskt en ganska tråkig dag. Började i morse med att ha ridlektion för mina klasskompisar, till viss del var det ju kul men samtidigt lite svårt att hitta bra övningar för inte så rutinerade ryttare då Jag tycker det är bra mycket enklare att hålla en lektion för någon som är på samma nivå som mig själv eller någon som är ännu duktigare. Men det är bara träning och rutin som behövs.

Resten av skoldagen jag inte vart speciellt händelse rik. Har bara suttit och gjort i princip ingenting.

Såfort Alva och isa kommer ska vi ner till stallet.

Likes

Comments

Bilen rullar hem mot Älmsta med en ny säng och lite smått och gått till Alva.

Är ju ledig idag och även igår. Kristi himmelsfärd you know. Och nu under ledigheten så har jag farit runt med Alva. Sovit hos mig och henne. Jag har även insätt att jag är king på att klippa. Har klippt både Alvas och hennes mammas hår och det blev riktigt bra. Det blev ca 15-20 cm på dem båda. Kommer även lägga upp ett inlägg om klippning och information ifall ni vill bli klippta väldigt billigt.

Mitt liv rullar på och allt är faktiskt riktigt bra nu. Alla nationella prov är klara och alla är godkända, så nöjd och stolt över mig själv.

Blackie blir också bättre och bättre, hennes inflammation har nästan gått över och jag har börjat rida henne i alla gångarter. Och hon går klockrent. Vi var med henne hos vår fantastiska veterinär och han sa att hon ser jätte bra ut. Bara någon behandling till behövs. Hon kommer bli återställd och kommer kunna bli tävlad igen. Hon kommer nog dock inte kunna nå Falsterbo som var målet med henne men vi får se med tiden.

Jag ska iallafall försöka uppdatera regelbundet från och med nu.

/E

Likes

Comments

Mer information kommer komma med tiden. Jag hat tänkt att jag ska börja starta upp min blogg igen och börja bygga upp allt eftersom.

Just nu rider jag inte så speciellt mycket, jag har ju tagit bort min ponny Zorro och Blackie är ju sen länge halt. Visst det går ju mot det bättre hållet men hon är ju fortfarande halt. Jag kommer inte börja uppdatera helt nu på ett tag förns allt är klart med hela bloggen.

/ E

Likes

Comments

Är så spänd och glad. För på onsdag? Ska jag provrida en ny häst. Så fin är hon! Tagga tagga tagga. Berättar mer sen!

Likes

Comments

Nu är vi påväg hem, vilket faktiskt är ganska skönt för jag är trött och har bränt mig.

Det är ganska lång tid kvar kan man ju säga. 3 tim och 35min. Sjuuukt jobbit, är så himla trött.

Idag på Ullared köpte jag ett träns, benskydd, grimskaft och en back med aloevera drycker. Jag tror det var allt, eller nej föresten. En filt köpte jag också ja.

Men kram kram skriver mer imorgon!
Likes

Comments

Det såå mysigt här! Här vill jag bo verkligen!

Idag ska vi dock bege oss hemmåt. Vi ska åka förbi Ullared och sen sen snarare sagt.

Nu ska jag sola så vi härs mer sen.
Likes

Comments

Nu är dag ett på Falsterbo över. Jag har faktiskt inte köpt så mycket. En kavaj, ett par ridbyxor, ett hösegel, en odd molly tröja, och lite små grejer till tävling. Jag tror inte det var någonting mer. Kanske men kommer inte ihåg. Men imorgon ska det shoppas mer.

Just nu är jag och mamma ute och äter middag, lite sent men det gör inget. Detta var en jätte bra resturang verkligen, god mat och snygg killar som serverar är ju också ett plus.
När vi har ätit klart ska vi ta en promenad, kanske gå till stranden, kanske träffa Alva. Så mysigt kväll verkligen!
Likes

Comments

Nu har jag precis vaknat och ska gå upp och fixa mig. Igår kväll när mamma och jag äntligen hade kommit fram hit till Höllviken så tog vi en kvällspromenad till stranden, såå fint var det där!

Det var varmt också även fast vet var nästan mörkt ute. Såå mysigt!! Snart bär det iväg till Falsterbo Horse Show.

Kram
Likes

Comments