Header

Soooo, this just happened!!

Ja, kan inte säga annat än att mitt 2018 har börjat riktigt bra. Pausade bloggandet där i mitten av november eftersom det blev en tuffare period i livet just då, sånt som händer ibland. Men idag står jag verkligen mycket starkare på mina fötter än tidigare. Och 2018 ska bli mitt år har jag bestämt mig för! Mitt år då jag älskar mig själv, och vill utvecklas så mycket som person!

Jag firade in det nya året i Stockholm tillsammans med min bästa vän Fanny. Vi har så roligt och trevligt tillsammans, men ursäkta, kan det bli bättre att vakna upp till hotellfrukost dagen efter en nyårsnatt...? Tveksamt ;). Under natten bokade vi även en tatueringstid, låter dock mer spontant än vad det var eftersom att denna tatuering skulle ske förr eller senare under våren. I måndags var det i alla fall dags och hörni, det gjorde inte alls ont(?) Är det onormalt...? Eller kan det ha att göra med att jag gjort fillers i läpparna och det var en tusen gånger värre smärta än tatueringen? Oklart, haha! Kunde iallafall inte fått en bättre start på 2018. Lovet varade en vecka till efter det och jag umgicks i vanlig ordning med vänner och tog det superlugnt och skönt.


Men nu till något helt sjukt spännande...

JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN!

Förstår ni min nervositet, glädje, lycka, lättnad, (sorg... eller haha) i detta. Som jag tidigare nämnde började en jobbigare period för mig under oktober/november. Hade det jobbigt hemma (en känsla som funnits länge) men det var inte förrän då det mesta bara brast ut. Vill inte gå in på för djupa detaljer utan detta är något vi i familjen har beslutat oss om, och vad vi tror är ett beslut som kommer rädda de mesta förhållanden. Jag tror på en vändning nu, en ny start och en ny start för ett bättre liv. I och med detta läggs just nu väldigt mycket pengar på inredning, men vem vill inte unna sig det när man för första gången ska få inreda sin egen lägenhet liksom?! IIIHHH kan knappt fatta detta själv. (är jag typ lite vuxen nu eller...) Jag? Vuxenliv?


Förstår ni vad jag menar när jag säger att 2018 ska bli mitt år, och att jag ska utvecklas som person och att jag har sååå mycket att se fram emot nu? Flytta, fylla 18, resor, sena sommarnätter och massa annat skoj.

Åh är så taggad på det här året, är inte ni?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Arkiv