Header

Hög feber igår och fortfarande feber. Därför ingen uppdatering.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godis, cola & oth. Det bästa idag iallafall.

Likes

Comments

Har gått och blivit sjuk igen. Mådde dåligt hela dagen i skolan men tänkte att jag skulle hålla ut hela dagen så jag kunde göra något nu ikväll. Men nu ligger jag här med 38 i feber vilket är rätt mycket för mig som brukar ligga på 36. Missar fest och grejer och det suger verkligen. Har sovit hela eftermiddagen, och ska kolla lite tv nu. Hoppas ni får en bättre fredag än jag har!

Likes

CommentsLikes

Comments

nu är jag äntligen hemma från skövde, blev lite sena eftersom vi glömde kolla bussar. fick iallafall med mig en del från skövde, bland annat ett par nya dr.denim jeans, mina är så urtvättade och slitna nu. dom inläggen som skulle kommit upp i kväll kommer upp imorgon istället. 

 

Likes

Comments

Har inte hunnit blogga alls mycket det senaste, speciellt inte igår då hade jag fullt upp! Nu sitter jag i bilen på väg till skolan, det kommer upp mer inlägg i eftermiddag.

Likes

Comments

Käkar lite mellis nu och kollar på oth innan gymmet. Ska köra de nya övningarna vi fick förra veckan och även springa lite.

Likes

CommentsLikes

Comments

La nyss denna tweet. Kanske låter jätte töntig men jag tycker det är så sjukt dryg att skriva okej, låter liksom bitchigt. Aja med den tweeten och åsikten säger jag godnatt. Sov gott💙

Likes

Comments

Efter 2 pass på gymmet, MRL & core, ligger jag i sängen och väntar på att top model sverige ska börja. Kollar på familjen annorlunda så länge och gud vilka gulliga ungar.

Likes

Comments