Header

Idag var jag och Ebba och pärlade Fuck Cancer. Efter lång väntan i en timmes kö fick vi äntligen en ståplats. Jag ska inte ljuga, det var trångt och benen krampa. Men jag måste säga att det var väldigt harmoniskt, och kul samtidigt som man gjorde det för en bra orsak. Detta är definitivt något jag kommer göra igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag på en resturang i Mall Of Scandinavia. Den försökte efterlikna den japanska teppanyakin, men kvalitén kanske inte riktigt stämde överens med den man fick i Japan. Men de lyckades absolut med mysighets faktorn, och showen var galant. I recommend!

Likes

Comments

Idag fick det bli höstjackan på, och man känner i vindarna att hösten är här. Mysigt, men samtidigt dystert. Nu vet man att det bara kommer bli mörkare, och det är även startskottet för en period med läxor och prov. Men man får göra det bästa av det, och njuta av alla höstfärger!

Likes

Comments

Hej! Idag drog jag en spontanare och skapade en blogg. Detta ska bli väldigt intressant. Hoppas att ni också tycker att det ska bli roligt!

För övrigt har jag precis kommit hem från skolan, tröttare än någonsin, och lite förkyld. Men annars rullar livet på! Här kommer några bilder på mig och några av mina ur snygga kompisar!

Likes

Comments