Header

Denna helg har gått i en rasande fart, och jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera. I fredags var det hela familjen i tv soffan, och vi höll tummarna för Sverige, som tillslut vann! På lördagen pluggade jag, städade och så hann jag även med att springa en cooper. På kvällen åt jag middag på Vapiano med mina gamla klasskompisar, och gick runt lite i stan. Vi slutade kvällen på bästa sätt genom en varm kopp te, och lite musik. Idag har jag hjälpt till lite i trädgården genom att kratta löv, och nu ska jag göra en farsdag middag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det open casting på min skola, där de sökte elever till alla möjliga roller. Jag tyckte det lät kul, och lyckades även lura dit en kompis med mig. Det hela gick ut på att man skulle presentera sig, och sen göra ett låtsats samtal till sin kompis. Samtalet skulle infatta en ursäkt varför man var sen till er träff, de var de enda kriterierna vi fick. Jag blev ganska nervös måste jag erkänna, mycket tror jag berodde på att jag kände en enorm tidspress. Sen gjorde det inte saken bättre att man skulle framträda i större grupper, detta var för att göra saker och ting effektivare. Jag resonerade att jag ville vara speciell, fast inte så pass mycket att det är alldeles för dramatisk för det är ändå tv. När min tur väl kom var jag hyfsad lugn, men såklart glömde jag att säga mitt nummer och mail. Sen kommer vi till mitt telefon samtal, och jag känner att det blir alldeles för mycket teater i det hela. Aja det var jätte kul upplevelse, och jag kommer definitivt försöka hoppa på något liknande i framtiden. Jag tror helt enkelt att man som med allt annat i livet behöver träna. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har jag haft lyckan att ha "studiedag", heller rättare sagt är den enda lektionen jag har idag idrott varav den blir inställd. Inte nog med det, som grädde på moset har min kompis studiedag. Vi planerar att gå på spa på Centralbadet, och bara ha det allmänt mysigt. Jag märker dock att det är åldersgräns, och ringer och dubbelkollar varav receptionisten hävdar att det ska gå bra att kunna komma in. När vi dragit oss in till stan, och kommit fram till receptionen, frågar hon direkt om ålder. Det visade sig vara åldersgräns, och såklart blev vi inte insläppta oberoende av hur mycket vi försökte. Så det var ju bara och åka hem igen, men till vår tröst åt vi lunch på en jätte god thairestaurang. Det blev en liten promenad på det, och vi försökte ta några foton i solens sista sken.

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR mina nya brallor från Berska, de är så fruktansvärt bekväma samt det livar upp garderoben lite. Jag har verkligen insett hur sköna dessa typer av byxor är, till skillnad från t.ex jeans. Det enda jobbiga är att bootcuten lätt blir en aning smutsig, men det är ju bara att tvätta. Jag är en sån person som endast äger tråkiga svarta byxor, och nu ska det bli kul att sticka ut lite iallafall.

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem från Italien, och varit en sväng till mormor. I nuet sover jag och Ebba lite middag, men annars har vi pluggat hela eftermiddagen. Skulle gärna haft höstlov lite längre, men aja det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till lite rutiner.

Likes

Comments

Idag blev det bara en chill dag på stranden, det blev till och med ett dopp för min del. Jag lyssnade på gamla klassiker idag, så som 800 grader, eller Girls just wanna have fun. Men den mest omtyckta låten i mina öron denna resa har varit Weak, en riktig feel good låt. Till lunch blev det en caprese macka och en is te. Aja imorgon blir det hemfärd, och jag kommer definitivt sakna maten mest.

Likes

Comments

Idag har vi promenerat hela vägen till andra byn, och sen åt vi en fantastisk lunch. Men jag ska låta bilderna tala för sig själv.

Likes

Comments

Idag vaknade vi tidigt och åt en riktigt god frukost. Sen åkte vi till Pompei, och gick där i typ två timmar. En stad som är mycket svår att greppa, med så mycket historia. Sen åkte vi till Almalfi kusten, vägen var riktigt läskigt och jag är glad att jag fortfarande lever. Vi har precis ätit middag och jag åt hemmagjord pasta med tomatsås. Vi slutar dagen på bästa sätt, genom att titta på Big Bang Theory.

Likes

Comments

Vi började dagen på bästa sätt med lite shopping. Jag fyndade på Bershka och Pull and Bear, jag köpte bland annat ett till par av mina favorit byxor fast i ett annat mönster. Efter shoppingen blev det fotboll, också något som man inte kan uppleva på samma sätt om man inte är Italien. Folk är så inne i spelet, händer flyger kors och tvärs, och folk hejar fullhjärtat. Tur att Napoli vann, annars skulle det inte vara kul för oss.
-Puss o Kram från Italien

Likes

Comments

Igår fick jag prova på kvälls livet som italienare för en kväll. Till saken hör att min pappa plugga här i Neapel och därför har han kompisar, varav dom har döttrar. Jag fick följa med en av döttrarna ut på en typisk Italiensk kväll, i deras tonårs kompis grupp. Gatorna kryllade med folk, varav min kompis kände varenda än. Cred till alla italienare som tappert satt sin engelska på prov, och försökte prata med mig. Alla vår så himla snälla, och det kändes verkligen som man var en liten familj. Så kul att upptäcka en del av kulturen som man oftast inte får uppleva, en oförglömlig kväll är var det är.

Likes

Comments