Rufus

Igår hopptränade jag och det bra han var inte lika seg som förra gången. Men han behöver ha lite bättre kondis. Vi hoppade mycket linjer. Roligt och jag fick bra tips. Vi hoppade en bana med 10 hinder tror jag. Det är roliga hinder med( saker under bommarna och lite sånt, inte bara bommar) vi övade som sagt på linjerna och på öka och minska mellan linjerna då det är viktigt att kunna. En bra lektion tyckte jag. Vi åkte hem sedan efter massa babblande. Svampade av Rufus och han fick gå in i boxen och äta. Sen kom jag hem och åt samt duschade och dagen var klar. Eller jag tittade på lite dressyr från Göteborg sen somnade jag!

Jag behöver verkligen nya bilder..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Häst m.m

Jag och Rufus red ut igår, väldigt skönt. Men på den rundan vi red kan man inte galoppera jätte mycket så när jag kom tillbaka tog jag lite ökningar samt minskningar i galoppen. Blev lite förvänd också. Var hemma vid sju sen och hoppade in i duschen och åt mat efter det. Avslutade kvällen med matte och youtube. Idag är det onsdag och det innebär hoppträning!! Så taggad. Skriver sen hur det har gått!

Likes

Comments

Häst m.m

Dags att gå igenom ridsportens trender för hösten i år. Mycket brunt och marinblått har jag märkt att många gillar och affärerna satsar på det. Fast även lite lilla och vinrött har också kommit mer.

Snygga ridbyxor och ridleggings.

Alla tre tycker jag är snygga men älskar att Svea har gjort rid kollektion. Så snygga saker!! Använder själv väst på hösten och om det är riktigt kallt så åker en tjock jacka fram. Köpte ju en ny på Falsterbo så ska bli kul att inviga den i höst. Mörka färger på allt kan man säga.

Mössor och pannband kan man redan börja använda i stallen till hösten. Själv använder jag både och.

Många koftor i olika slag. Något som är väldigt bra för hösten.

Piker och skjortor är många som använder och tycker är snyggt. Tycker om Piker och skjortor men den sista är inte min stil utan den blåa tycker jag om.

Detta var lite höst trender för oss ryttare. Visade lite olika modeller och färger men mycket är likt varandra. Det mesta är saker från hööks då det var lättast att hitta men andra sidor har väldigt lika saker .

Likes

Comments

Allmänt

Klockan närmare sig 18 och jag är påväg till stallet. Min syrra ska rida( igen) och jag ska väl fixa i stallet det vill säga att mocka och fixa lite mat då Rufus har börjat sova inne och har gjort det nu i en vecka. Vi får se vad som händer. Handla mat efter det samt lagga mat. Har redan hunnit fixa lite i huset för att underlätta för mamma och pappa. Ny dag imorgon med nya dag vi hörs då!❤️

Likes

Comments

Allmänt

Har sökt runt lite på internet och tänkte visa er lite bilder om vad både affärer skaffar in och som kommer bli en trend kanske nu för hösten 2017. Har sett att vissa affärer har tagit in vissa typer av detta och om jag får säga det själv är det inte helt min typ. Vissa saker är snygga.

Denim kläder kommer och är redan en stor favorit hos många vet jag. Jag tycker det är snyggt. Många olika typer finns det ju också och modeller.

Rött ska också bli populärt under hösten. Tyvärr inte min favvo färg men det passar bra på andra. Allt från fin kläder till lite mer vardagliga kläder.

Schackmatt kläder ska bli trendigt och från stora till små rutor. Inte min typ av stil.

Kavajer och kappor kommer säkert många bära ute i Sverige vädret. Något jag tycker är snyggt. Finns fler modeller och färger.

Här är lite blandat men mörkare kläder med både lite läder och mocka.

Kan inte så mycket om mode och brukar inte skiva om det heller. Vad tror ni? kommer dessa kläder bli stora trender? Vi får se

Likes

Comments

Allmänt

Måndag och det är skola. Nu börjar nian verkligen på riktigt och det kommer hända mycket under detta året. Ska hoppa Rufus på onsdag och dagen innan blir det lite mjukgörande. Ska bli skit kul att hopp träna, längtar På fredag ska jag göra en liten sak men återkommer med det då jag inte vill berätta för mycket om det. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt denna vecka även om skolan tar mycket tid, är ju inte hemma förens kvart i fyra om dagarna. Vi hörs och ha en bra måndag.

Likes

Comments

Allmänt, Häst m.m

Igår spenderades förmiddagen i stallet då min syster red och jag fixade lite i stallet. Fotade även lite som jag tänkte slänga upp här. Inte dem bästa bilderna då jag inte kan så mycket om kameror. Vill lära mig men har lite svårt för det. Vi fick även lite ficka av dem som äger stallet, Gott! kom hem vid halv fyra ungefär, kollade klart en film och fixade mig inför bya festen. Vi träffade våra grannar lite innan sen gick vi ner vid 18:00 ungefär. Åt mat och pratade lite, men jag gick hem kvart över tio sen på kvällen. .

Idag så har det varit rätt så chill, åkte upp till stallet vid tolv ungefär och pysslade om Rufus väldigt mycket. Klippte mannen, svansen, pannluggen samt öronen lite. Han blev väldigt fin och borstade länge sedan gick vi ner i ridhuset där han fick springa lite och jag gick lite med honom. Fyllde till sist på vatten och pappa kom och hämtade mig. Har inte gjort så mycket sen dess men får se vad som händer. Sista dagen på veckan och är taggad för nästa då det händer lite grejer.

Likes

Comments

Häst m.m

Idag så gjorde vi typ lekar i skolan och det var rättså långtråkigt. När jag kom hem åt jag sedan blev det ridkläderna på och upp till stallet. Det var sjukt varmt ute även om solen inte var framme. Red iallafall lite markarbete och det gick bra vi övade på att komma rätt och avsluta rätt. Han blev väldigt svettig så han fick duscha efteråt. En morot till det också. Kom hem och åt middag,har även tagit en duscha och ska chilla vid Netflix resten av kvällen! En bra fredag, hoppas ni jag haft en dag!

Likes

Comments