Häst m.m

Ny vecka och idag ska jag både rida och klippa mig. Igår så red jag både Rufus och barran( den hästen jag rider). Rufus var lite stark men fick igenom honom rättså bra i slutet. Med barran så gjorde jag lite skolor, lite galopp rörelser m.m. Han kändes fin och mjuk. Men till idag så har jag min klipp tid vid 11:00, sen får vi se hur dagen kommer se ut!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt
Ja vart ska man börja, har varit borta i två månader och anledningen är att tiden inte har funnit helt enkelt. Jag började nian och läxorna har inte direkt minskat. Har haft mycket att göra och samtidigt ska jag rida. Har just nu två hästar att rida då jag rider en ägares stor häst. Det är en dressyr häst som inte har gått så högt men som jag kan både lära mig på och jag kan lära den. Kollar lite runt på hastnet men finns inte så mycket. Därför har jag fullt upp varje dag. Men jag fick höstlov igår och verkar som att många fick det. Ska hitta på lite skojigheter under lovet som jag tänkte att ni skulle få följa med på. Men idag så ska jag nog mest chilla, vi får se vad som händer m.m. Förresten vill jag bara också säga att det går framåt för mig och Rufus, vi har tävlat några helger sen sist och det har verkligen gett resultat. Ingen tävling i helgen, kanske nästa men ska vara med på en cup vecka 45. Aja vi hörs antagligen snart igen!

Likes

Comments

Rufus

Igår hopptränade jag och det bra han var inte lika seg som förra gången. Men han behöver ha lite bättre kondis. Vi hoppade mycket linjer. Roligt och jag fick bra tips. Vi hoppade en bana med 10 hinder tror jag. Det är roliga hinder med( saker under bommarna och lite sånt, inte bara bommar) vi övade som sagt på linjerna och på öka och minska mellan linjerna då det är viktigt att kunna. En bra lektion tyckte jag. Vi åkte hem sedan efter massa babblande. Svampade av Rufus och han fick gå in i boxen och äta. Sen kom jag hem och åt samt duschade och dagen var klar. Eller jag tittade på lite dressyr från Göteborg sen somnade jag!

Jag behöver verkligen nya bilder..

Likes

Comments

Häst m.m

Jag och Rufus red ut igår, väldigt skönt. Men på den rundan vi red kan man inte galoppera jätte mycket så när jag kom tillbaka tog jag lite ökningar samt minskningar i galoppen. Blev lite förvänd också. Var hemma vid sju sen och hoppade in i duschen och åt mat efter det. Avslutade kvällen med matte och youtube. Idag är det onsdag och det innebär hoppträning!! Så taggad. Skriver sen hur det har gått!

Likes

Comments

Häst m.m

Dags att gå igenom ridsportens trender för hösten i år. Mycket brunt och marinblått har jag märkt att många gillar och affärerna satsar på det. Fast även lite lilla och vinrött har också kommit mer.

Snygga ridbyxor och ridleggings.

Alla tre tycker jag är snygga men älskar att Svea har gjort rid kollektion. Så snygga saker!! Använder själv väst på hösten och om det är riktigt kallt så åker en tjock jacka fram. Köpte ju en ny på Falsterbo så ska bli kul att inviga den i höst. Mörka färger på allt kan man säga.

Mössor och pannband kan man redan börja använda i stallen till hösten. Själv använder jag både och.

Många koftor i olika slag. Något som är väldigt bra för hösten.

Piker och skjortor är många som använder och tycker är snyggt. Tycker om Piker och skjortor men den sista är inte min stil utan den blåa tycker jag om.

Detta var lite höst trender för oss ryttare. Visade lite olika modeller och färger men mycket är likt varandra. Det mesta är saker från hööks då det var lättast att hitta men andra sidor har väldigt lika saker .

Likes

Comments

Allmänt

Klockan närmare sig 18 och jag är påväg till stallet. Min syrra ska rida( igen) och jag ska väl fixa i stallet det vill säga att mocka och fixa lite mat då Rufus har börjat sova inne och har gjort det nu i en vecka. Vi får se vad som händer. Handla mat efter det samt lagga mat. Har redan hunnit fixa lite i huset för att underlätta för mamma och pappa. Ny dag imorgon med nya dag vi hörs då!❤️

Likes

Comments

Allmänt

Har sökt runt lite på internet och tänkte visa er lite bilder om vad både affärer skaffar in och som kommer bli en trend kanske nu för hösten 2017. Har sett att vissa affärer har tagit in vissa typer av detta och om jag får säga det själv är det inte helt min typ. Vissa saker är snygga.

Denim kläder kommer och är redan en stor favorit hos många vet jag. Jag tycker det är snyggt. Många olika typer finns det ju också och modeller.

Rött ska också bli populärt under hösten. Tyvärr inte min favvo färg men det passar bra på andra. Allt från fin kläder till lite mer vardagliga kläder.

Schackmatt kläder ska bli trendigt och från stora till små rutor. Inte min typ av stil.

Kavajer och kappor kommer säkert många bära ute i Sverige vädret. Något jag tycker är snyggt. Finns fler modeller och färger.

Här är lite blandat men mörkare kläder med både lite läder och mocka.

Kan inte så mycket om mode och brukar inte skiva om det heller. Vad tror ni? kommer dessa kläder bli stora trender? Vi får se

Likes

Comments

Allmänt

Måndag och det är skola. Nu börjar nian verkligen på riktigt och det kommer hända mycket under detta året. Ska hoppa Rufus på onsdag och dagen innan blir det lite mjukgörande. Ska bli skit kul att hopp träna, längtar På fredag ska jag göra en liten sak men återkommer med det då jag inte vill berätta för mycket om det. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt denna vecka även om skolan tar mycket tid, är ju inte hemma förens kvart i fyra om dagarna. Vi hörs och ha en bra måndag.

Likes

Comments