Spotify
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hej godingar!

I förra inlägget nämna jag att jag ville skiva ett speciellt inlägg för en stor förändring och ett stort steg jag tog i år. Många kanske inte tycker det är en större grej, på sätt och vis kanske de inte är det eftersom många har en slags aning om vad de vill välja. Jag kommer ihåg att jag blev väldigt fundersam precis under den här tiden förra året, när gymnasiemässan kom och man skulle dit och kolla på allt och alla. Det var bara kaos i huvudet och jag fick inte riktigt grepp om vad jag gjorde där. Efter allt det så insåg jag att jag inte ville gå nåt som kanske alla går, Sam/natur/ekonomi och allt dedär, kanske mest för att jag inte vill plugga så mycket längre och absolut inte plugga högskola för att få en fullbordad utbildning.

Jag valde att gå (Hantverk) Stylist på Realgymnasiet i Liljeholmen, och jag var en av få personer i hela min årskurs som valde en yrkesförberedande gymnasielinje. I och med det var det mycket jag fick stå ut med, hade jag klasskompisar som sa att man inte kan vara Make up artist hela livet, att man inte vill gå i skolan längre för att jag valde yrkesförberedande osv, sjukt att de verkligen sa sånt till mig. De trodde det var så mycket bättre än mig då, och visst att de tog på mig där och då och att jag blev osäker på mitt egna val men sedan så insåg jag att det bestämmer inte över mitt liv och mina val.

Jag ville gå något kul, något jag alltid tyckt om att göra och något som jag förfarande kommer utveckla kunskap i. Precis som många andra som tillexempel valde ekonomi bara att jag gick min egen väg. Lämnade allt och alla från grundskolan och började helt själv på en helt ny skola. Självklart har jag kvar kompisar där men det var ingen som började där jag började som gjorde mitt beslut ännu större.

Mitt tips till er som ska välja i vår är att verkligen gå på det som känns mest rätt, för det handlar om det du vill göra inte vad andra tycker du ska göra. Jag stressade mycket och allting gick bara neråt hela 9an, så ta det som det kommer det är mycket som händer för alla under den kommande tiden. Det är inte så farligt som ni tror och det tror jag många kan intyga på. Det värsta som kan hända är att linjen inte känns bra och man kan alltid byta. Allt går att lösa, no stress!

Puss & Kram!

​bilder från dagens sminklektion! Smink och bilder av min fina vän Clara<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon godingar!

vill bara kika in här nu på morgonen och önska att alla har en bra första dag på en helt ny vecka, sista hela veckan innan det blir december (!!!!), och nu när jag reflekterar över året så känner jag att tiden gått snabbt men ändå långsamt samtidigt, och det har hänt mycket saker med mig personligen och livet rent allmänt. Sjukt egentligen, jag tänkte skriva nästa inlägg om en av de förändringar som har hänt mig i år. Vill ni veta något speciellt? några funderingar? kanske något som du undrar om som jag kan svara på? Tell me och jag svarar! i alla fall så hoppas jag ni har en fortsatt fin dag så hörs vi lite senare!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej godingar! jag har varit vaken ett tag och inte gjort något speciellt alls, bara mest lyssnat på musik och tagit det lugnt, jag älskar att lyssna på musik på morgonen, så jag tänkte varföt inte dela med mig till er! Detta är mina åtta absoluta favoriter den här månaden, lite lägre tempo och bra texter. Jag har ett super bra tips att göra ny spellista månadsvis, då man håller bättre koll på vad man vill lyssna på och det är roligt att titta tillbaka och se vad man lyssnade på till exempel sommaren. förut var min spellista alldeles för lång vilket gjorde det så mycket svårare att hitta det jag ville lyssna på, så jag tycket absolut ni borde testa samma sak! och till er som vill höra på något i samma genre men inte samma låtar så finns det också en spellista spotify gör med liknande låtar till en varje vecka speciellt för en själv, super bra! det finns ofta några guldkorn där så jag tipsar er att kolla in den!

Likes

Comments

Hej godingar! De va inte igår hörni, But I’m back again! Förvånansvärt nog har jag inte haft så mycket för mig sen senast jag har mest låst in mig hemma och druckit liter vis med Te, det är nog det bästa med hösten och vintern att jag nu har en ursäkt att dricka massvis med Te, anyways så är de dax att start all over again och jag försäkrar er om att det ska bli lite mer action här på bloggen!

​Puss & Kram !!

Likes

Comments

Efter vi hade hängt på Leias dansskola tog vi en promenad hem mot Emmis, riktigt ruggit väder! Men kaffe är alltid gott, så vi chillar vidare här så får jag de vad som händer med resten av dagen.

Likes

Comments

En lite tuffare outfit idag med skinnjacka från zara, jeans från Joe’s, ryggsäck från Calvin Klein och boots från Marlene Birger. Utöver dagens outfit har dagen i sig gått snabbt med tanke på att vi bara har två lektioner på torsdagar.

Likes

Comments

idag sminkade en supergullig tjej i tvåan mig till ett bidrag för en stylist tävling som heter "Silver penseln", som alla stylist-tvåor i Sverige kan delta i, en soft glam look och jag tycker hon lyckades väldigt bra med det! det blev superfint, kul att få hjälpa till som modell för henne, senare efter lunch hade vi hår lektion och vi skulle återskapa en frisyr om vår lärare hade bestämt, det gick helt okej och jag tycker jag fick till lockarna väldigt bra men att luggen blev en aning lång. vi hade vikare under hårlektionen så när vi blev klara fick vi sluta för dagen, väldigt skönt. jag satt kvar med mina tjejkompisar ett tag vid skolan och dödade lite tid, allt som allt var dagen väldigt mysig.

Likes

Comments

Konsert nummer två i october var en grymt energisk och härlig onsdagkväll, extremt kul att se future live! Publiken var galen, och jag har nog aldrig känt mig så svettig som jag gjort efter den konserten någonsin innan. En överväldigande känsla och superkul att få göra något mitt i veckan, och future + mina härliga vänner lyckades få min onsdag gå från 0 till 100.

Likes

Comments

Så var det måndag igen, segt men inte alls tråkigt. Helgen var lyckad så de kompenserar upp denna deppiga måndag. Min helg startades med jobb på lördag 11-18, efter det åkte jag till min kompis Olivia på en mysig sleepover med mycket snack och gos. Dagen efter var det matchdag och typiskt mig hade jag glömt mina fotbollsskor mm hos Sebbe, gissa OM stressen slog på hårt. Matchen slutade med förlust med 3-1, efter matchen åkte jag hem och fixade mig i ordning och åkte till globen och mötte upp Maja, Benji och Sebbe. Vi satte oss och åt på donken och sedan drog vi till hovet för att se J.cole, så häftigt att äntligen få se honom live. Riktigt mäktig konsert med fint budskap och grymt bra musik, efter konserten åkte jag och Sebbe hem till mig och gick och la oss. Söndagen var stressig men helt klart värt, mycket roligare än att bara ligga hemma och chilla.

Likes

Comments