Veckans podd för denna veckan har jag tänkt tipsa om ett tag, dock finns det ett litet problem och det är att i veckan så släpptes det sista avsnittet av podden. Är det bara jag som får någon form av separationsångest när poddar läggs ner?
Hur som helst vill jag ändå tipsa om podden Tisdagstalk där Emma och Vera som är två bästa vänner pratar om livet och mer där till. Även om podden nu är avslutad så ligger avsnitten kvar där du hittar poddar så tycker helt klart att ni ska gå och lyssna för det är verkligen en grymt go podd att ha i lurarna!

Podden hittar du HÄR

Likes

Comments

Tror inte att det kommer som en chock direkt att det är Hov1's nysläppta låt gråzon som är låten för denna veckan hehe.
Tycker texten är sjukt fin och jag tror att det är många som kan relatera till den, och det är just det som gör dem sååå bra! Så ett hett tipps om du inte lyckats leva under en sten och inte hört den än ;)

Låten hittar du HÄR

Likes

Comments

T A N K A R

Tänkte köra en dagens plus och minus det vart en fruktansvärt händelserik dag av både gott och ont.

+ Danchallen is back on track igen efter vinter uppehållet, Gud vad jag har saknat den !

- Har verkligen fått uppleva den otrygga stämmningen av att vara inne runt centrala delarna av stan på kvällen.

+ Fyndade en as snygg tröja för 15 spänn fatta vilket kap!

- Trycket för våra klasströjor är bestämt and is sooo boring,sorry not sorry asså.

+ sprang in i ett gäng kompisar som jag inte träffat på ett tag, vilket va super kul!

Likes

Comments

Denna veckan har gått så fruktansvärt snabbt men ändå långsamt på något sätt det har varit så mycket att göra samtidigt kommer jag knappt ihåg vad jag gjort. Så tänkte köra en liten veckoresumé för att fräscha upp minnet hahah.

I Måndags var det skola och plugg som dagen bestod av. Lojsan hade migrän så var en fett tråkig skoldag om jag ska vara ärlig hahah. Tänk vad mycket det gör när ens vänner inte är i skolan och vad tydligt man ser grupperingarna som vi faktiskt har i klassen.

I Tisdags var det idrott som första lektion och alltid samma panik om man lagt ner rätt kläder att ta på sig efter lektionen då jag har på mig träningskläder rean när jag går hemifrån. Lojsan var oxå tillbaka och vi var hemma hos henne på kvällen och pluggade inför lite olika prov.

I onsdags var det fullspäckat på schemat efter skolan, hade tid hos sjukgymnasten och även utvecklingssamtal som gick förvånansvärt bra. På kvällen var det rå plugg inför hemkunskaps provet.

I torsdags var det hemkunskaps prov, jag hade missat båda genomgångslektionerna innan provet så skall få göra "omprov" nästa torsdag istället. Även ett grupparbete skulle redovisas men min grupp kunde inte genomföra redovisningen efter som att vi för det första inte va klara och för det andra så var medlemmen i gruppen som hade arbetet på sin iPad sjuk och onåbar så vi ska få hålla våran redovisning på måndag istället, vilket känns väldigt skönt. På eftermiddan var jag bara hemma och tog det lungt.

I går fredag hade jag sovmorgon till 10 vilket inte var helt fel haha. Det var lite omkastat schemat så vi fick slutat tidigare också. På vägen hem tog jag svängen om farmor och tog en fika med henne. Jag var barnvakt på kvällen innan jag drog ut en sväng sov även hos Lojsan så det blev ett lyckat avslut av skolveckan.

Idag har det inte varigt många knop vaknade inte försen närmare halv 1. Efter det har jag bara tagit mig hem samt plockat lite i mitt rum. Ikväll är planen att vara hemma med familjen och bara mysa.

För morgondagen väntas det en lugn pluggdag så inga större planer om man säger så haha.


Likes

Comments

Podden för denna veckan har varit ingen mindre än sanningens mammor. I denna podden pratar Zara Larsson och hennes bästa kompis Olivia Gateau om allt man kan tänka sig mellan både himmel och jord. Denna podden har en självklar plats i min toppn 5 av favoritpoddar så rekommenderar den starkt.

Podden hittar du HÄR

Likes

Comments

Denna veckan är det Miriam Bryant's nya låt Everything som rullat i lurarna. Grymt bra låt måste jag säga. Tycker att alla som inte lyssnat på den ska gå in och göra det. Jag personligen är helt fast i den!

Låten hittar du HÄR

Likes

Comments

Idag var de familjedag på schemat med en tripp till Ulricehamn och världscupen. Dagen vart jätte mysig, mycket mysigare än vad jag trodde att den skulle bli. Det ända minuset för dagen vart att vi fick beskåda en bilolycka på väldigt nära håll.

Hoppas alla haft en bra dag <3

Likes

Comments