Hej på er
Asså detta måste nog vara den absolut bästa tiden på året, man börjar pricka av sina sista arbeten och prov i skolan och det blir varmare och varmare. Det är ljust otroligt mycket längre och alla är bara allmänt mycket gladare. Man kan vara ute på fester och även på raster vilket gör att man kan ta sig igenom de långa skoldagarna på ett bättre sett. Nu när vi inte har lika mycket i skolan längre har jag faktiskt hunnit ta mig tiden att börja kolla på en ny serie. The Get down! Fy fan va mysig den är, måste nog vara en av de bättre serierna som finns på Netflix. Hett tips.
Kyss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!
Älskar verkligen Jos, god mat, fotovänlig mat och trevlig omgivning.
Hett tips för er som inte redan varit där.
Kyss

Likes

Comments

Halloj
Här är några biler ifrån min brunch igår. Supermysigt blev det!!

Likes

Comments

Halloj!
Idag slutade jag 12:30 då jag hade två inställda lektioner. Jag och Emma tog en glads i solen jag åkte sedan hem och nu har jag tagit en löprunda i solen mmmm..... så härligt när man bara tar tag i saker och gör det. Nu sitter jag och pluggar till ET teoriprov vi har imorgon i idrott och hälsa.......mindre kul.
Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Cheennaaa
Måndagar som måndagar aldrig särskilt härliga men måste ändå säga att just denna måndag varit ett undantag. Skolan kändes inte lika seg som vanligt då jag varit på prao i två veckor och samlat lite energi. Efter skolan gick jag och tog en fina med Tessa, Olivia och Emily. Nu sitter jag på Bellora, med Mamma, Pappa våran familjekompis och min syster som kommit från Stockholm precis.
Hade så bra mina vänner
Kyss

Likes

Comments

Hej på er.
Jag och palla drog ner till La Grave nu på sportlovet för att åka puder-skidåkning. Det är en sjuk känsla verkligen att åka såpass långa åk som man åker här. Det kan ta en timma att bara åka ner ett åk och då åker vi ändå snabbt då ja tävlat i skidåkning hela mitt liv. Ganska skrämmande ibland faktiskt när de säger till oss att slå på våran lavindetektor då det kan ske en lavin i detta område eller när de säger att sätta på oss vår sele för det kan komma en glaciärspricka här i närheten. Jätteroligt dock, bland det bästa jag gjort.
Kyss

Likes

Comments

Tja tisdag ://
Väska- Zadig ET Voltaire
Kappa- Zara
Jeans- seven for all man kind
Blus- golden goose
Skor- Isabel Marant

Likes

Comments