Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså det var lite skumt men fett mysigt faktiskt. Jag hann inte sminka mig hemma så drog med sminkväskan till stan och satte mig i Vasaparken med min absolut favorit celsius och sminkade mig där! Ändå härligt

Likes

Comments

Tja.
Här är ett inlägg med några bilder från ett par dagar sedan. Vi hade alltså en bartender som stig och gjorde drinkar åt oss i vår utomhusbar under hela kvällen. Båda innan, under och efter middagen. Hur nice?!. Han var skitduktig och så trevlig. Han jobbar på våran favorit bar här på ön så nu hoppas vi på efter att ha lärt känna honom att vi kanske får lite special drinkar där ifrån. Hur som helst. Super nice var det, jag och familjen samt kusinerna som också är här nu satt och pratade hela kvällen och hade det trevligt samtidigt som vi drack goda drinkar. Hela vistelsen här i Grekland har varit fantastisk. Har varit här i 3 veckor nu men imorgon skall jag faktiskt bege mig hemåt (lite brunare än jag va på vägen hit, hoppas jag iallafall ;)). ) .
Det ska faktiskt bli rätt skönt och komma hem. Det har varit en sådan sjuk värmebölja här i Grekland. Asså det har varit sjuka 40 grader och en dag till och med 43 nu i 1 veckas tid. Härligt men värme men detta har faktiskt nästan bara varit jobbigt då man ligger och dricker vatten i air conditioningen hela dagen då man inte kan hantera värmen annars. Längtar hem till kompisarna också såklart.
Aja puss på er.

Likes

Comments

Jag har sån hatkärlek till värme. Asså samtidigt som det självklart är supernice och jag älskar ju att vara brun och härlig så kan det vara rent ut sagt outhärdligt. Jag är i Grekland nu och det har varit jätteskönt. Temperaturen har legat runt 30-32 grader hela tiden men nu de senaste dagarna har det varit upp mot 37-38 grader och till de kommande dagarna ska den stiga till sjuka 43 grader. Jaja det är väll pool häng som väntar antar jag.
Kyss

Likes

Comments

Dagens tanke: Alla säger vi att vi vill vara självständiga och sträva efter att bli våra alldeles egna individer men ändå så vill vi ofta efterlikna andra när det kommer till utstrålning genom kläder och inland även personlighet. Hur hänger det ihop?


Några bilder från Grekland
Xx

Likes

Comments

Halloj
Här är några biler ifrån min brunch igår. Supermysigt blev det!!

Likes

Comments

Halloj!
Idag slutade jag 12:30 då jag hade två inställda lektioner. Jag och Emma tog en glads i solen jag åkte sedan hem och nu har jag tagit en löprunda i solen mmmm..... så härligt när man bara tar tag i saker och gör det. Nu sitter jag och pluggar till ET teoriprov vi har imorgon i idrott och hälsa.......mindre kul.
Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Cheennaaa
Måndagar som måndagar aldrig särskilt härliga men måste ändå säga att just denna måndag varit ett undantag. Skolan kändes inte lika seg som vanligt då jag varit på prao i två veckor och samlat lite energi. Efter skolan gick jag och tog en fina med Tessa, Olivia och Emily. Nu sitter jag på Bellora, med Mamma, Pappa våran familjekompis och min syster som kommit från Stockholm precis.
Hade så bra mina vänner
Kyss

Likes

Comments