Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Cheennaaa
Måndagar som måndagar aldrig särskilt härliga men måste ändå säga att just denna måndag varit ett undantag. Skolan kändes inte lika seg som vanligt då jag varit på prao i två veckor och samlat lite energi. Efter skolan gick jag och tog en fina med Tessa, Olivia och Emily. Nu sitter jag på Bellora, med Mamma, Pappa våran familjekompis och min syster som kommit från Stockholm precis.
Hade så bra mina vänner
Kyss

Likes

Comments

Hej på er.
Jag och palla drog ner till La Grave nu på sportlovet för att åka puder-skidåkning. Det är en sjuk känsla verkligen att åka såpass långa åk som man åker här. Det kan ta en timma att bara åka ner ett åk och då åker vi ändå snabbt då ja tävlat i skidåkning hela mitt liv. Ganska skrämmande ibland faktiskt när de säger till oss att slå på våran lavindetektor då det kan ske en lavin i detta område eller när de säger att sätta på oss vår sele för det kan komma en glaciärspricka här i närheten. Jätteroligt dock, bland det bästa jag gjort.
Kyss

Likes

Comments

Tja tisdag ://
Väska- Zadig ET Voltaire
Kappa- Zara
Jeans- seven for all man kind
Blus- golden goose
Skor- Isabel Marant

Likes

Comments

Hej på er.
Startar veckan på en riktigt bra inställning faktiskt. Utvilad och fin, tränings motiverad och studie motiverad. Så härligt har varit i en period så länge då jag inte varit motiverad till något så detta känns så skönt.
Har ett schema nu så jag tränar alla dagar förutom fredag och lördag med undantag från veckor med väldigt mycket plugg.
-Jeans - Frame
-Skor Other stories

Kyssss

Likes

Comments

Likes

Comments

Jacka - Tiger of Sweden
Tröja - Helmut Lang
Skjorta - Maison Scotch
Jeans- Seven for all man kind
Skor - other stories
Väska - Zadig Et Voltaire

Likes

Comments

Hej på er.
Asså hur trött får man lov och vara egentligen.
Gick i skolan från klockan 8:00 till 16:00 idag och lektionerna känns bara tyngre och tyngre för varje vecka som går. Det känns som att jullovet inte hjälpt någonting, trodde att jag skulle piggna till lite och inte vara så skoltrött men det verkar inte som att det blir något med det. Efter skolan sprang jag runt på stan för att leta prao-plats. Just nu står det mellan brogyllen och Vallgatan 12.
Kyss

Likes

Comments