Hej på er
Från en middag på en japansk resturang i Costa Rica.
Kom hem från Costa Rica igår, det var ju en ganska stor shock när man kom hem på grund av temperaturskillnaden och tidsskillnaden.
Har gått i 33 grader nu i 3 veckor så kommer man hem till minus grader.
Jaja det ska bli skönt att komma igång igen, när man går utan något vettigt att göra så länge blir det till slut lite långtråkigt.
Första gången jag faktiskt längtar till skolan.
Idag ska jag träffa en kompis först på stan och sedan blir det bio.
Har varit sugen på att gå på bio så länge nu.
Puss

Likes

Comments

Jag är tillbaka, har egentligen inga ursäkter bara en massa plugg. Imorgon har jag matteprov och idag hade jag fysikprov. Ganska onahs då jag inte känner mig ett dugg redo för matten och fysiken var svin svår.
Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Skolan får mig att vilja krypa in i ett skal. Jag har så mycket prestationsångest. Jag har så mycket nu sista veckan innan lovet och allt bara snurrar i mitt huvud då jag inte planerat mitt plugg alls utan bara börjat.
Aja nu är det bara 3 dagar kvar till lov!!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!!
Här är några bilder från i lördags då jag hade tjejkväll hos mig. Jättemysigt, vi var ett litet gäng tjejer och en himla massa sushi och dricker. Passade perfekt nu när man är som mest stressad över skolan att bara få tänka på annat en stund.
Kyss

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har fart en supermysig helg. Min syster kom ner från Stockholm vilket var jättekul då jag inte träffat henne på 1 månad. Vi har bara kollat film, snackat och så bestämde vi oss att bara sätta oss i bilen och åka lite då hon precis fått körkort, så kul.
Kyss

Likes

Comments

Hej mysisar!
Idag tänkte jag bara på allt gjort så jag slipper stressa i veckan och så tänkte jag segla litegrann och även träna ikväll tänkte jag. Det bästa dom finns är när man har tränat och får ta en lång skön dusch och bara känna sig fräsch kanske snacka telefon eller så. Så mysigt. Veckan som kommer är ganska skön inga prov iallafall.
Puss

Likes

Comments

Hallo!
Fredagarna i skolan är alltid de bästa, vi har få och korta lektioner, vi börjar sent och slutar tidigt och alla är alltid på glatt humör. Efter skolan gick jag och min kompis Olivia ner på stan och åt lite sushi, det var supermysigt. Vi var båda lite stressade dock då båda hade träning efteråt. Så direkt efter det drog jag till gymmet och tränade med min pt. Jag hade inte bestämt någonting på hela helgen förutom att plugga, kolla filmer och baka bullar tänkte jag faktiskt göra idag. Det har varit så skönt denna helgen. Har inte haft en sådan här helg på jättelänge. Det har alltid varit middagar övernattningar, fester, häng och allt möjligt inplanerat, vilket såklart också är roligt. Men nu med all stress från skolans sida så var detta jätteskönt. Är dock lite avis på alla som var på Zara Larsson i Lördags. Hade gärna velat se den konserten. Mm jaja, puss på er.

Likes

Comments

Hello.
Idag har jag haft en sådan dag då jag bara kände att jag ville få undan så mycket som möjligt som jag behöver göra. Jag har fått ny inspiration efter helgen. I helgen var jag på Ælousön och det fick mig att slappna av helt. Detta gjorde att jag fick ny inspiration inför veckan och det ska bli skönt att styra upp livet lite. Tänkte börja gymma 1 gång i veckan få jag redan har annan träning 5 gånger i veckan så mycket mer än så får jag inte in.
Nu ligger jag och pluggar svenska i min säng, dricker lite te och lyssnar på musik.
Puss och god natt.

Likes

Comments