Hej på er.
Jag och palla drog ner till La Grave nu på sportlovet för att åka puder-skidåkning. Det är en sjuk känsla verkligen att åka såpass långa åk som man åker här. Det kan ta en timma att bara åka ner ett åk och då åker vi ändå snabbt då ja tävlat i skidåkning hela mitt liv. Ganska skrämmande ibland faktiskt när de säger till oss att slå på våran lavindetektor då det kan ske en lavin i detta område eller när de säger att sätta på oss vår sele för det kan komma en glaciärspricka här i närheten. Jätteroligt dock, bland det bästa jag gjort.
Kyss

Likes

Comments

Tja tisdag ://
Väska- Zadig ET Voltaire
Kappa- Zara
Jeans- seven for all man kind
Blus- golden goose
Skor- Isabel Marant

Likes

Comments

Hej på er.
Startar veckan på en riktigt bra inställning faktiskt. Utvilad och fin, tränings motiverad och studie motiverad. Så härligt har varit i en period så länge då jag inte varit motiverad till något så detta känns så skönt.
Har ett schema nu så jag tränar alla dagar förutom fredag och lördag med undantag från veckor med väldigt mycket plugg.
-Jeans - Frame
-Skor Other stories

Kyssss

Likes

Comments

Likes

Comments

Jacka - Tiger of Sweden
Tröja - Helmut Lang
Skjorta - Maison Scotch
Jeans- Seven for all man kind
Skor - other stories
Väska - Zadig Et Voltaire

Likes

Comments

Hej på er.
Asså hur trött får man lov och vara egentligen.
Gick i skolan från klockan 8:00 till 16:00 idag och lektionerna känns bara tyngre och tyngre för varje vecka som går. Det känns som att jullovet inte hjälpt någonting, trodde att jag skulle piggna till lite och inte vara så skoltrött men det verkar inte som att det blir något med det. Efter skolan sprang jag runt på stan för att leta prao-plats. Just nu står det mellan brogyllen och Vallgatan 12.
Kyss

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er
Från en middag på en japansk resturang i Costa Rica.
Kom hem från Costa Rica igår, det var ju en ganska stor shock när man kom hem på grund av temperaturskillnaden och tidsskillnaden.
Har gått i 33 grader nu i 3 veckor så kommer man hem till minus grader.
Jaja det ska bli skönt att komma igång igen, när man går utan något vettigt att göra så länge blir det till slut lite långtråkigt.
Första gången jag faktiskt längtar till skolan.
Idag ska jag träffa en kompis först på stan och sedan blir det bio.
Har varit sugen på att gå på bio så länge nu.
Puss

Likes

Comments

Jag är tillbaka, har egentligen inga ursäkter bara en massa plugg. Imorgon har jag matteprov och idag hade jag fysikprov. Ganska onahs då jag inte känner mig ett dugg redo för matten och fysiken var svin svår.
Kyss

Likes

Comments