Hej på er.
Under den första delen av lovet drog jag och min bästa kompis Clara ner till Köpenhamn i några dagar. Asså jag blev kär i denna stad. Mysiga caféer, bra shopping, coola människor och så vidare. Det kändes inte som att man va i grannlandet utan mycket längre bort, med språket som undantag förstås. Resan fick mig nästan att vilja gå universitetet i Köpenhamn. Gymnasiet ligger först på agendan såklart men vem vet, det kanske blir i Köpenhamn jag pluggar vidare sedan eller så kanske jag tar ett sabbatsår där. Hur som helst, otroligt fin stad. Har ni inte redan varit där rekommenderar jag er att ni tar er tid och åker dit någon gång.
Kyss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er.
Asså det här med skolan. Jag har så jäkla blandade åsikter. Självklart är det ju inte det man gillar bäst att plugga till prov och göra läxor, det känns ju alltid lite surt, men är det så farligt då?. Detta är något jag tänker på ganska ofta. Alla klagar ju på skolan, speciellt till kompisarna, jag gör det själv, varje dag åtminstone 1 gång per dag. Jag tänker att detta ständiga klagande är det som gör att skolan är så tråkig. Om alla istället hade sett det på ett positivt sett, försökt tänka "Ja, nu ska jag gå hem och plugga så att det går bra på provet och jag får en fin magkänsla när jag får tillbaka provet" tror jag det hade skett en stor förändring. Allt är ju vad man gör det till. Så om man då tänker på studerande som något kul och gör det till något mysigt, kanske kryper man ner i sängen med sin kopp te eller kaffe och något att äta och börjar skriva på sin uppsats (eller vad det nu är man har att göra). Om man istället ser det som att man får en extra stund i sängen under det varma mysiga täcket, då tror jag att allt skulle bli så mycket lättare. Asså livet handlar ju om att arbeta, vad vore livet utan studier eller jobb. Man skulle vara rätt obildad och man skulle ha ett relativt tråkigt liv. Så istället för att tänka att det är något fruktansvärt jobbigt och slitsamt, tänk istället på att det är en del av livet och att du borde göra det till något mysigt. Detta är något nästan alla behöver jobba på, jag vet att jag inte är där än iallafall, men jag är på god väg.
Kyss/e

Likes

Comments

Hej på er
Här är några bilder från gårdagen då jag hade först tjejkväll sedan blev det till fest. Temat var white party with a touch of army. Det funkade superbra tycker jag. Allt var jätteroligt tyckte jag. Sömn fick jag ingen dock få jag hade 26 personer som sov över ://
Jaja det var värt det.
Puss på er

Likes

Comments

Jadu... nu börjar det igen. Tillbaka till dem gamla vanlig rutinerna. Nu är det bara ett år kvar tills gymnasiet, sista året på högstadiet. Det känns helt sjukt. Att detta är sista året med den klass jag gått med i 9 år.

Samtidigt som det känns fett segt att sommarlovet redan är slut så känns det ändå kul att börja nian då jag vet att jag har så mycket att se fram emot. Bland annat så flyttar jag och min syster in i en lägenhet i Vasastaden tillsammans. Det ska bli underbart då jag hela mitt liv behövt åka 50 minuter med bil för att komma till skolan. Sedan kommer det massa tjejkvällar och fester. Jag åker även till Japan för att åka lössnö skidåkning. Förhoppningsvis kommer vår klass iväg på en klassresa mot våren också.

Är även fettt taggad på vårens mode, det ser riktigt Najs ut. Tänker ränsa min garderob i samband med flytten som kommer ske ungefär i oktober.

Puss på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Asså det var lite skumt men fett mysigt faktiskt. Jag hann inte sminka mig hemma så drog med sminkväskan till stan och satte mig i Vasaparken med min absolut favorit celsius och sminkade mig där! Ändå härligt

Likes

Comments

Tja.
Här är ett inlägg med några bilder från ett par dagar sedan. Vi hade alltså en bartender som stig och gjorde drinkar åt oss i vår utomhusbar under hela kvällen. Båda innan, under och efter middagen. Hur nice?!. Han var skitduktig och så trevlig. Han jobbar på våran favorit bar här på ön så nu hoppas vi på efter att ha lärt känna honom att vi kanske får lite special drinkar där ifrån. Hur som helst. Super nice var det, jag och familjen samt kusinerna som också är här nu satt och pratade hela kvällen och hade det trevligt samtidigt som vi drack goda drinkar. Hela vistelsen här i Grekland har varit fantastisk. Har varit här i 3 veckor nu men imorgon skall jag faktiskt bege mig hemåt (lite brunare än jag va på vägen hit, hoppas jag iallafall ;)). ) .
Det ska faktiskt bli rätt skönt och komma hem. Det har varit en sådan sjuk värmebölja här i Grekland. Asså det har varit sjuka 40 grader och en dag till och med 43 nu i 1 veckas tid. Härligt men värme men detta har faktiskt nästan bara varit jobbigt då man ligger och dricker vatten i air conditioningen hela dagen då man inte kan hantera värmen annars. Längtar hem till kompisarna också såklart.
Aja puss på er.

Likes

Comments

Jag har sån hatkärlek till värme. Asså samtidigt som det självklart är supernice och jag älskar ju att vara brun och härlig så kan det vara rent ut sagt outhärdligt. Jag är i Grekland nu och det har varit jätteskönt. Temperaturen har legat runt 30-32 grader hela tiden men nu de senaste dagarna har det varit upp mot 37-38 grader och till de kommande dagarna ska den stiga till sjuka 43 grader. Jaja det är väll pool häng som väntar antar jag.
Kyss

Likes

Comments